- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Westhamlı taraftarların yorumlarını okumuştum bende genel olarak gitmesini istemiyorlar ve Bilic'e kızgınlar
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Westhamlı taraftarların yorumlarını okumuştum bende genel olarak gitmesini istemiyorlar ve Bilic'e kızgınlar
Sneijderide ı maaşıyla kimse almaz almıyorda alsalar saniye durmaz emin ol.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4.5 milyona feghouli gidiyor sorusunun cevabı %90 hayır olmalıydı bana göre.. 4.5 ya premier ligde direğe forma giydirsen 2-3 milyon € ediyor zaten..Şimdi şüphe etmeye başladım feghouliden çok mu kötü oynamış ki ?
Dursun'un biraz kafası çalışıyorsa alttan alır Florya'ya getirir Albayrak'ı.Adamın her geldiği sezon şampiyon oluyoruz tesadüf olamaz bu.
Son 10 yilda yerliler sampiyon oluyor yazmistim ya,yabanci bir Td'nin sampiyon olmasini saglayacak kisi Albayrak'tir
Yok önce takımı iplemeyen ve 5 milyon alandan başlarsın yanlışın var. Buarada eli belinde nin ne gibi ideolojik bir anlamı var açıklada öğrenelim???Kusura bakma ama hep ideolojileriyle bağlantılar kurarak yorumlar yapan bir adamsın ve haliyle söylediklerinin çoğunun içi boş oluyor. O zaman önce EN eli belinde olanla başlamak lazım. İkisinin de eli belindeyse takıma en az katkı verenden başlamak lazım 15 asist yapandan değil.
sneijder, belhanda aynı takımda oynamaz. zaten tudor'un oyun planinda sneijder'e yer yok. takımı belhanda üzerine kurmayı düşünüyor. Önümüzdeki günlerde ilişkisi kesilir sneijder'in kulüple
Keramet kimde bilmiyorum ama Albayrak ve Ali Dürüst ne zaman gelse şampiyon oluyoruzSon 10 yilda yerliler sampiyon oluyor yazmistim ya,yabanci bir Td'nin sampiyon olmasini saglayacak kisi Albayrak'tir
Tr ligi için gayet iyi bir stoper.Eldeki bütçeyi mantıklı kullanmak gerekli adam bizi istiyor 1 sene kiralayarak sağlam katkı alırız.Aziz/Çalık/Semih'e tercih ederim.Üstelik sağ bekte de alternatif yaratırsın.ben de bu elemanda ne bulduğunuzu anlamış değilim...keşke kariyerine sağ bek olarak devam etseydi yaşı da genç epey geliştirirdi kendini..bu adamdan üst düzey stoper olmaz
Terim'e benzeyen yönleri de çok Tudor'un,hırslı kimseye pabuç bırakmıyor falan.Albayrak'la iyi anlaşırlar muhtemelen.Ali Dürüst de gelse iyiydi ama o daha Terim'e yakın,TFF'den ayrılmaz şimdi.
Hasan ali ismail 1.5 alıyor selçuk 'ta 2 alır rahat ol kardeş.Sneijder'e 2-2.5 falan veren çıkar en kötü.Selçuk'a 1 milyon veren zor çıkar artık.
Keramet kimde bilmiyorum ama Albayrak ve Ali Dürüst ne zaman gelse şampiyon oluyoruz
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selcuk'tan asıl indirim bekliyoruz. Bakalım Ali Ece'nin bahsettiği gibi çıkacak mı karakteri?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Luce de kiralıklarlar bize CL'de grup geçti, şampiyon oldu. Ekonomik kafa yok ki şimdi bizdekargalar ve fiko nasıl bir mezarcı nasıl bir ölücü bunlar böyle
ama bravo 2 sene kiralık adamlarla sampiyon oldular
GS'deki merkez orta saha maaşları;
U.Gündoğan 0.45
Donk 1.5
Tolga 2
De Jong 2.5
Selçuk İnan 2.95
Belhanda 3.35
Sneijder 4.5
Belirtilen rakamlar KAP bildiriminde belirtilen yıllık garanti ücretlerdir. Prim ve bonuslar hariç.