- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Galatasaray transferlere devam ediyor. Feghouli'ye teklif yapıldı, Corchia ve Imbula için de hâlâ ısrarcılar. (Yahoo Sport FR)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu biliyorum zaten, ama geçen sene takım nerdeyse tüm atakları soldan yaptı, sağı sadece ters toplar atarak kullandı. Bu yüzden etkisiz görünmüş olamaz mı? Sonuçta Molde'deyken sağda gayet etkiliydi.Linnes daha bir tane iyi mac cikarmadi sag bek te, ama sol bek te fena degildi. O bakimdan sag bek alip Linnes sol tarafta kullanilabilir. Tabiki 2 tane bek oyuncusu gelmeyecekse. Yoksa sezon icinde Cavanda ya kalabiliriz yine.
Evren GözOnaylanmış hesap @evrengoz 1 hr1 hour agoDaha fazla
Sneijder zirvesi ertelendi. Bugün ikinci toplantı olmayacak. İlerleyen günlerde konu tekrar görüşülecek.
böyle birşeymi var bu ileri ki günler ne yaw bu mevzu arafta kalamaz.. kalacaksa sneijder idmanlara çıkması lazım artık
ali naci küçük @nkucukk 1 hr1 hour agoDaha fazla
ÖZEL:Sneijder zirvesinde neler yaşandıHollandalı ayrılıyor mu?Karşılıklı ne talepler sunuldu...Az sonra @hsporarena
Ben teknik direktor olsam, 1.5 senedir Linnes gibi bir oyuncum varsa ve bu oyuncum Sabri'yi kesemiyorsa, ona guvenip sag bek transferinden vazgecmem. Sonucta yillardir sag bek istiyoruz diye tepiniyoruz burada. Bence takimda kalmasi dogru ama ilk 11 e yazabilmem icin Molde kariyeri suanda bir referans degil. Cunku takimda epeydir olan bir oyuncu zaten.Onu biliyorum zaten, ama geçen sene takım nerdeyse tüm atakları soldan yaptı, sağı sadece ters toplar atarak kullandı. Bu yüzden etkisiz görünmüş olamaz mı? Sonuçta Molde'deyken sağda gayet etkiliydi.
2 tane alıntıyı bi mesajda yapmayı beceremedim aynı cevabı verdim ondan kusura bakmayın.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hürriyet