Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Sneijder icin GALATASARAY a söven cıkmadı mı henüz?
asagalayanlar cok oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder icin GALATASARAY a söven cıkmadı mı henüz?
Hakan sana niye sövmüşasagalayanlar cok oldu.
Naber lanBu yonetimin en buyuk mallligi 5 para etmez adamlara kaptanlik vermesidir
Bu takimda kaptanligi hakeden TEK ADAM VAR ODA MUSLERA
Hakan sana niye sövmüş
bilginin yanlış olduğunu nerden bildinde düzeltiyon sen hala zırvalıyosun.2 senedir top oynamıyor bu adam durum bu
o yazı benim neremi kaşıyacak lan veled dayak arıyorsan başka kapıya sana kasımpaşa-adem büyük can üçgeninden rahatsız olan tonlarca adam bulurum burda
Hayır eli belindenin onla alakası yok zaten onu dedim ben de.Arkadaş genel konuşmuş tek bir ifadeye indirgememiş.
Demin.Nezaman ?
Kafanmi ıyi yoksa billur mu geçiyorsunLafa bak lafa. Bu yorum gerzekçe ama. Kanıtla diyorum herşey ortada diyorsun ? engelle beni
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sneijder'in gitmesini isteyenlerin çoğu adamın tatil yapmasına, aldığı ücrete ve geçen sezon formsuz olmasına takılmış. Bu argümanlarla Sneijder gitsin diyenler sıkıntılıdır yada Sneijder düşmanıdır yoksa Galatasaray her şeyden önemlidir geyiğini bıraksınlar.
Şayet Sneijder'in takım içi dengelerini bozduğunu, mevcut teknik direktöre saygısızlık yapıp ayağına kaydırmaya çalışmış ve bir grup oluşturmuşsa ve bunlar gerçekten olmuş ise o zaman Sneijder gitsin diyenleri anlarım ve yönetimin kararına saygı duyarım.
Ama kimse Sneijder bu takımın sistemine, formasyonuna uymuyor ve çok temposuz demesin. Bu takıma yakışmayan bir sürü oyuncu varken takımın en yetenekli oyuncusunu göndermek akıl işi değildir.
Önce gitmesini istediğiniz oyuncu hakkında somut bir veri ortaya koyun sonra savunmaya geçin.
Şu Sneijder gitsin diyenlerin çoğu Selçuk hakkında 2 yorum yapmaması da gerçekten saçmalık.
Naber lan