Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[h=1]bein sports[/h]
[TABLE="class: panel, width: 160"]
[TR]
[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"]işyeri modu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]..başka nerede..googletransfermarktgalatasaray.orggsyandexvikipediwikipediayoutubetwitterek$i sözlük[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başlık içinde ara [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] gss radyo [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gizle!
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• yazmayım dedim ama sinirlerim bozuldu.

galatasaray'ın transferi için elini attığı her oyuncuyu transferi kesin bitmiş gibi lanse ediyorlar.

bakın 29 haziran tarihli haberleri. başlık "bir imza daha geliyor" haberin öznesi konoplyanka.

http://tr.beinsports.com/...ir-imza-daha-geliyor

halbuki ortada imza vs.yoktu. (bkz: #2191869) bugün itibariyle transferde hala net bir mesafe alınamadı. olur da transfer biterse ilk önce biz yazdık demek için bunlar.

bugün feghouli için attıkları başlık "anlaşma tamam. bir imza daha geliyor."

http://tr.beinsports.com/...adaki-hedef-feghouli

transferinde ne bir anlaşma ne de atılmış imza var. (bkz: #2193535)

taraftarların duygularıyla bu şekilde oynamak doğru değil. gomis'in, belhanda'nın maicon'un transferinde oyuncu ile imzalar atılmışken anca transfer bitti diye yazdım. 25 kişilik transfer listesindeki her oyuncuyu buraya yazabilirim. ne değişir? ilk önce burada yazıldı diye havamız mı olur? yaptıkları haberlerin transferlere olan negatif etkisini anlatmıyorum bile.

son not imzalar atılana kadar hiçbir transfer bitmiş değildir. buna göre temkinli hareket etmek de fayda var.
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    (quakerboy - 4 temmuz 2017 14:33)

[TD="class: ei"] [/TD]
    [TD="class: ei"]#2193544[/TD]
    [TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] P [/TD]
    [TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] B [/TD]

[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] !?

[/TD]

Sneijder bjkye başağa falan gitse burada ağlayacak tipler gelmiş laga luga yapıyor. Lang da fena tobçu değil bu arada langa lunga demişken.

Tüm takım yeni sezona hazırlanmak için günlerdir ağır antrenman yaparken Acunla selfieler çekmeyi tercih eden şahıslar, çöpler, kıçını kaldırmayan veteranlar

Yahu hala ısrarla saçmalıyorsun adamı göndermek için çaba harcayanlar ortada kampa alınmayan adam ne yapacak istenmediği kampa koşarak zorla kendini kampa mı sokacak az saçmalamayın yahu

yine çabuk gaza gelmenin sebebi olmuş.

transferi ile ilgili tek gelişme west ham'a yapılan teklif. tudor ile bilic dün gün içerisinde transfer için görüştüler. oyuncunun gelecek sezon west ham'ın planlarında yer almadığı anlaşılınca kulübüne teklif yapıldı. ne kulüple ne de oyuncu ile bir anlaşma şu an için söz konusu değil. ben bunu yazdıktan sonra transfer gerçekleşebilir. transferi olmaz demiyorum. ancak bu tip haberler transferin geleceğini olumsuz olarak etkiliyor.

Tüm takım yeni sezona hazırlanmak için günlerdir ağır antrenman yaparken Acunla selfieler çekmeyi tercih eden şahıslar, çöpler, kıçını kaldırmayan veteranlar

Bu dşüncende haklı olabilirsin ama kimse zorla izin yapamaz. Önce izin verenleri sorgulamak lazım diye düşünüyorum ben, adama izin verirsen o da gider yapar.

Çöpler: Burdan anladığım Selçuk, Semih vb. gibi yıllardır bir faydası olmadan milyonları alan oyuncuları anlıyorum ben umarım yanılmıyorumdur.

Peki biz niye kaç gündür sadece Sneijder'i konuşuyoruz. Tamam Sneijder gitsin, önümüzdeki sezon kadroda yer almasın peki Selçuk niye gönderilmiyor niye bu kadar çok eleştirilmiyor. Selçuk'un ne artısı varda 1 tane bile Tudor Selçuk'u göndermek istiyor diye haber yok. Birde yaptırdığı antremanı tamamlayamayan oyuncular arasında Selçuk varken niye onun hakkında 1 tane olumsuz haber yok.

Sen Selçuk'un da gitmesini isteyenlerdensen eyvallah ama önce Selçuk demeden Sneijder diyenler bence ön yargılı.

Son düzenleme:
Yok gitmezler aga. Geçen sene kaç maç izleyemedim sırf şu üçünün denyoluklarından. Millet Tolgaya sövüyor vallahi inan o bile Selçuk tan daha çok inisiyatif alıyordu maçlarda. Bu üçü oynarsa bu senede, 4. Bile olamayız çok net
4. Lük mü gayet iyi. Wes bi gitsin gör bak neler oluyor. Ligin 10. Haftası buraya gelip çok pis saydıracağım. Tabi bu başlık olmayacak. Takım çok huzursuz. Ostersund maçına maç yapmadan çıkıyor bu takım. 10 gün içinde herşey belli olur. Ya düzlüğe çıkacağız yada bursapor gibi yerle yeksan olacağız

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımdan gidecekler list
muslera, gomis, belhanda, maicon , linnes
hariç geri kalan çöplerin ve artislerin hepsi gidebilir

Milan Sportif Direktörü Mirabelli: "Kjaer çok iyi bir defans oyuncusu ancak onu almak için önce birilerini göndermeliyiz"

futbolcularin performansi düstümü veya daha dogrusu yasi geldimi ayrilirlar.
simdi sneijderin yasi ortada ve eskisi kadar fit olmadigi da ortada. kalitesi var tabiki hic bir zaman inkar edilemez.
ama ayrilmasi niye hainlik olarak lanse ediliyor ben bunu anlamiyorum.
ayriliklar her yerde vardir, ömür boyu kalacak dedigimiz sabri ve hakan balta de düsünülmedi kadrodan yaslarindan dolayi.
orda cit yok.
bu takim genclesmeye gidiyor bunu anlayin artik.
bir gomis geldi o da daha 31 yasinda ve cok formda oyuncu.
belkide 30 üzeri tek oyuncu olacak.
farkina vardiysaniz hep genc oyunculara yani 30 yas alti oyunculara yöneliyoruz buda takimin gelecegi icin dogru olani !

Sneijder ve menajeri Guido Albers'in Başakşehir cephesiyle temasa geçtiği ve transfer için nabız yokladığı belirtildi.

Başakşehir'in bu talep öncesi gündeminde Sneijder olmadığı fakat Hollandalı yıldız cephesinden gelen bu talep sonrası beklemeye geçildiği öğrenildi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan ve kadrosuna Eljero Elia, Aurelien Chedjou, Tunay Torun gibi isimleri katan ve Gael Clichy ile görüşen Başakşehir'in, bu transfer için maliyet hesabı yapacağı da alınan bilgiler arasında...

Ya bu demirkol sneijder geldiğinde burak,umut,amrabat ve hamitin olduğu takımi sneijderin bozduğunu iddia edip 27 yaşındaki dünya yıldızının ne işi var burada demiyor muydu?üstüne yıllardır sneijder üzerinden algı yapıp kulübü sneijderin yönettiğini söylemiyor muydu?.Herif şimdi çıkmış sneijder gönderilemez 2010 yılında dünyanın en iyi futbolcusuydu diyor.Yav adam 2010 yılından 2 yıl sonra geldiğinde isteme,üzerinden 7 yıl geçip kalitesi azalınca kalsın de...bu nasıl iş.. . Bu adam ve bunun gibilerin işi algı yönetmek.Bunlar yıllarca Burak,umut,selçuk,sabri gibi adamları korudular.Melo,drogba,Sneijder,eboue gibi adamları yerin dibine soktular.bu ve bunun gibi fanatik fenerli adamların ağzından bu takımın faydasına birşey çıkmaz. Su anda daha doğrusu 1 aydır bu adamlar sneijderin gideceğini biliyorlardi.Sneijderin zaten gittiğini bildikleri için yıllardır gomdukleri sneijder'i "nasıl satilir" mantığıyla savunup yıl boyunca tudor ve takım üzerinde baskı kuracaklar.yani bir taşla iki kuş vuracaklar.Adamlar yıllar sonra ilk defa doğru bir takım kurulma ihtimalini görüp sneijder sorununu cebe attılar ve sürekli bu sorunu gündeme getirecekler sezon boyunca.

Cok ilginc yav Selcuk ile Sneijder aralarinda 6 ay fark var ama Selcuk'un yasi göze batmiyor Sneijder'in yasi göze batiyor.

Hep bu tutarsizlik.

Flaş | Mehmet Demirkol: Tudor'un Galatasaray'da sezonu bitirmesi Türk futbol tarihinin en önemli olayı olur.

Demirkol fanatik fenerli fenerin yenildiği maçlardan sonra ağlamaklı oluyor bide objektif derler buna

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya bu demirkol sneijder geldiğinde burak,umut,amrabat ve hamitin olduğu takımi sneijderin bozduğunu iddia edip 27 yaşındaki dünya yıldızının ne işi var burada demiyor muydu?üstüne yıllardır sneijder üzerinden algı yapıp kulübü sneijderin yönettiğini söylemiyor muydu?.Herif şimdi çıkmış sneijder gönderilemez 2010 yılında dünyanın en iyi futbolcusuydu diyor.Yav adam 2010 yılından 2 yıl sonra geldiğinde isteme,üzerinden 7 yıl geçip kalitesi azalınca kalsın de...bu nasıl iş.. . Bu adam ve bunun gibilerin işi algı yönetmek.Bunlar yıllarca Burak,umut,selçuk,sabri gibi adamları korudular.Melo,drogba,Sneijder,eboue gibi adamları yerin dibine soktular.bu ve bunun gibi fanatik fenerli adamların ağzından bu takımın faydasına birşey çıkmaz. Su anda daha doğrusu 1 aydır bu adamlar sneijderin gideceğini biliyorlardi.Sneijderin zaten gittiğini bildikleri için yıllardır gomdukleri sneijder'i "nasıl satilir" mantığıyla savunup yıl boyunca tudor ve takım üzerinde baskı kuracaklar.yani bir taşla iki kuş vuracaklar.Adamlar yıllar sonra ilk defa doğru bir takım kurulma ihtimalini görüp sneijder sorununu cebe attılar ve sürekli bu sorunu gündeme getirecekler sezon boyunca.

2 haftadır, kuşgillere gönül verdiğini bildiğimiz yorumcuların çoğu sneijder kalmalı demeye başladı

yıllardır "sneijderi göndermek için fenerli-bjkli basın algı yapıyor" diyen arkadaşlar, bu ağız değişiminden hiç bahsetmiyor ilginçtir ki

heralde başka takımı tutan bu yorumcular biranda klübümüzün menfaatlerini düşünmeye başladılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt