Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Selçuk bu sene 2.9 m euro ve maç başı 25000 euro kazanacak gençler. Sneijderi bırakın da şuna el atın az. Twitterdan baskı maske birşeyler yapalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu dşüncende haklı olabilirsin ama kimse zorla izin yapamaz. Önce izin verenleri sorgulamak lazım diye düşünüyorum ben, adama izin verirsen o da gider yapar.
Çöpler: Burdan anladığım Selçuk, Semih vb. gibi yıllardır bir faydası olmadan milyonları alan oyuncuları anlıyorum ben umarım yanılmıyorumdur.
Peki biz niye kaç gündür sadece Sneijder'i konuşuyoruz. Tamam Sneijder gitsin, önümüzdeki sezon kadroda yer almasın peki Selçuk niye gönderilmiyor niye bu kadar çok eleştirilmiyor. Selçuk'un ne artısı varda 1 tane bile Tudor Selçuk'u göndermek istiyor diye haber yok. Birde yaptırdığı antremanı tamamlayamayan oyuncular arasında Selçuk varken niye onun hakkında 1 tane olumsuz haber yok.
Sen Selçuk'un da gitmesini isteyenlerdensen eyvallah ama önce Selçuk demeden Sneijder diyenler bence ön yargılı.
Demirkol fanatik fenerli fenerin yenildiği maçlardan sonra ağlamaklı oluyor bide objektif derler buna
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evren Göz@evrengoz
Galatasaray, Adanaspor'un kalecisi Hayrullah Akyüz'ün transferi için kulübüyle masaya oturdu. Görüşmeler devam edecek.
Evren Göz@evrengoz
Cenk Gönen'in İspanya'ya transfer olma durumuna karşılık Muslera'nın yedeği olarak Hayrullah Akyüz düşünülüyor.
Mrkovic'i alsınlar a takıma hayrullah kim? elalem para kazanacak diye çer çöpü doldurmasınlar yine
Evren Göz@evrengoz
Galatasaray, Adanaspor'un kalecisi Hayrullah Akyüz'ün transferi için kulübüyle masaya oturdu. Görüşmeler devam edecek.