Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk bu sene 2.9 m euro ve maç başı 25000 euro kazanacak gençler. Sneijderi bırakın da şuna el atın az. Twitterdan baskı maske birşeyler yapalım

Melo gibi olmasaydı sonumuz :/

Alex gibi 20 yıl sneijder'i konusuruz artık
Bir camia kendi ayağına ancak böyle sıkar
İçimizde bölünmeye bayılıyoruz lise öğretti sanırım bu olayı

TapaTalK

Evren Göz@evrengoz

Galatasaray, Adanaspor'un kalecisi Hayrullah Akyüz'ün transferi için kulübüyle masaya oturdu. Görüşmeler devam edecek.

Evren Göz‏@evrengoz

Cenk Gönen'in İspanya'ya transfer olma durumuna karşılık Muslera'nın yedeği olarak Hayrullah Akyüz düşünülüyor.

fatih terim çek ellerini şu klübün üzerinden be

ne hayrullahı ya

Bu dşüncende haklı olabilirsin ama kimse zorla izin yapamaz. Önce izin verenleri sorgulamak lazım diye düşünüyorum ben, adama izin verirsen o da gider yapar.

Çöpler: Burdan anladığım Selçuk, Semih vb. gibi yıllardır bir faydası olmadan milyonları alan oyuncuları anlıyorum ben umarım yanılmıyorumdur.

Peki biz niye kaç gündür sadece Sneijder'i konuşuyoruz. Tamam Sneijder gitsin, önümüzdeki sezon kadroda yer almasın peki Selçuk niye gönderilmiyor niye bu kadar çok eleştirilmiyor. Selçuk'un ne artısı varda 1 tane bile Tudor Selçuk'u göndermek istiyor diye haber yok. Birde yaptırdığı antremanı tamamlayamayan oyuncular arasında Selçuk varken niye onun hakkında 1 tane olumsuz haber yok.

Sen Selçuk'un da gitmesini isteyenlerdensen eyvallah ama önce Selçuk demeden Sneijder diyenler bence ön yargılı.

Selçukun gitmesini isteyen çok kişi var ama gitmesi şuan kolay olmadığını anliyorlar.

Zira adamın 2019a kadar sözleşmesi var. Ligde hiç kimse o kadar parayı selçuk için vermez. Sneijder gibi piyasası da yok.

Sıralamaya fazla önem veriyorsun. Ha ilk olarak gitti ha son olarak önemli olan gitmesi. Selçuk ve Sneijderle bu takım zor başarılı olacak. 2011/12 tarz yenilenme şart.

Son düzenleme:
Mikovic'i alsınlar a takıma hayrullah kim? elalem para kazanacak diye çer çöpü doldurmasınlar yine

Son düzenleme:
Mrkovic'i alsınlar a takıma hayrullah kim? elalem para kazanacak diye çer çöpü doldurmasınlar yine

aynen öyle, klübede oturacak takoz var zaten 2 tane

hadi diyelim muslera sakat cezalı oldu o yabancı çocuğu atarsın 11e, takozlardan biri yedekte durmaya devam eder , maç içinde sakatlanıp çıkmak durumunda kalırsa da max bi 50-60 dk erayı izleriz napalım

Cenk Gönen'i İspanya'dan kim alır ya puhahah
Eray'ı da İtalya liginden birine satalım bari

Transfer döneminin başında dedim isimlerin önemi olmaması lazım futbol dinamik bir oyun herkes gitmeli monacolular mbappe bizim gelecek yıldızımız gidemez diye birbirine giriyor mu girmiyor ama oyuncusunun değerini de düşürmüyor.

Bizde hep bi boklama.
Kardeş sneijder de gidecek muslera da bruma da ama sen bunu yaparken hala mal mal işlere kalkışıyorsan orası yanlış. Değerini bulan her oyuncu gider ama bak değerini bulan diyorum. Daha ne vereceğini bilemediğin 4 yıldır oradan oraya kiralık sürüklenen oyuncuya güvenip o paralara alman birinci yanlıştı. Sneijderi istemiyorsan bunu son maçtan sonra çağırıp menajerini söyleyeceksin aradan 1 ay geçip transfer dönemi başlayınca oyunlarla değil.

Kadronda 15 tane boşluk varken hala 1 senelik sözleşmesi olan(taraftarın hala ağır şekide büyük çoğunun sevdiği) oyuncuya baskı yaparak kendine zarar verirsin.

Sneijder aşağıya sneijder yukarıya diyoruz. Elimizde hala tekme vurulması gereken çöplükler var ve bu adamlar sneijderin 3 katı maaş işgal ediyorlar göndermeye kalkınca da gönderebiliyor musun hayır.
Mobbing'in yapılacağı adamlar belliyken tek amacı kulübü bayır aşağıya sürüklemek olan herif uygulamalarına devam ediyor. Aysal döneminin yapı taşlarından 2 tane kalmıştı şimdi birisi belirsiz. Seneye de ona uygularız gitsin diye ağlarız ne de olsa bir kaleci 3.3 milyon euro mu alır değil mi. Fikir zehirlenmesi böyle başlıyor.

Ağustosun sonuna kadar süren var önce takımı güzel seviyeye getir sonra sneijderine bakarız tek sorunumuz sneijder olsun.

Cenk ve Semihi kim alır ya ikiside kontratları bitene kadar kalırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt