Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder in gidişine 2 şartla onay verir Galatasaray taraftarı

1. Selçuk denen müsvedde kağıdı da 11 de olmayacak
2. Madem 10 no bölgesinde Belhanda oynayacak iki kanada hem feghouli hemde konoplyanka yı alıp geleceksin

..................... Muslera.......................
Transfer.. Maicon.. Serdar.. Transfer
..........Vainqueur...... Lemina.............
....Feghouli... Belhanda...Konoplyanka
........................ Gomis.........................

Kurabilirsen bu kadroyu ozaman eyvallah

Bu hareketleri yapabilecek kapasite yok demek istiyorum. Bu hareketleri orada yapsa iki dk gözünün yaşına bakmadan postalarlar. Ayrıca milli takımda yılda toplam 3 hafta mi geçiriyorlar 5 hafta mi? Kişiliği etkilemez takımı. Söylediğin adam inter den real den en iyi dönemlerinde gönderilmiş adam. Neden gönderdiklerini hiç düşündün mü?
Real'de tutmadı. Inter yapılanmaya gittiği için ücretinde indirim yapmasını istedi. Reddetti ve kadro dışı bırakıldı.

Bu hareketleri yapabilecek kapasite yok demek istiyorum. Bu hareketleri orada yapsa iki dk gözünün yaşına bakmadan postalarlar. Ayrıca milli takımda yılda toplam 3 hafta mi geçiriyorlar 5 hafta mi? Kişiliği etkilemez takımı. Söylediğin adam inter den real den en iyi dönemlerinde gönderilmiş adam. Neden gönderdiklerini hiç düşündün mü?

Real o dönem Robben'i de gönderdi. Robben de sıkıntılı o zaman?

Inter'deki mesele herkesin malumu zaten. Sözleşmede indirim istediler. Sneijder de kabul etmedi. Net 6 milyona yakın alıyordu. O dönem Inter saçma sapan yönetiliyordu ve bu tür büyük oyuncuları gönderip dibe vurduklarını kendi taraftarları da söylüyor.

Sneijder in gidişine 2 şartla onay verir Galatasaray taraftarı

1. Selçuk denen müsvedde kağıdı da 11 de olmayacak
2. Madem 10 no bölgesinde Belhanda oynayacak iki kanada hem feghouli hemde konoplyanka yı alıp geleceksin

..................... Muslera.......................
Transfer.. Maicon.. Serdar.. Transfer
..........Vainqueur...... Lemina.............
....Feghouli... Belhanda...Konoplyanka
........................ Gomis.........................

Kurabilirsen bu kadroyu ozaman eyvallah

İşte budur. En güzel yorum

Ben Tudor'un Sneijder kararını eleştiriyorum ama bütünüyle adama karşı değilim zaten. İnşallah çok başarılı olur ama hem derbilerdeki korkak tutumu hem de az biraz yıldız görünen 2 oyuncumuzla gelir gelmez sorun yaşaması büyük takım hocası olup olmadığı konusunda soru işareti yaratmadı değil. Ama bir çok doğrusu da var. Benim sorum bu konuda değil zaten. Oraya Tudor adı yerine yabancı başka bir isim koy öyle oku yani farketmez.

Yok sorunu anladım zaten. Dedim ya tam soruna cevap olmayacak diye :)

Bruma'nın disiplin konusunda bir sıkıntı çıkardığı az çok belliydi ama beni asıl korkutan Trabzon maçındaki Cavanda tercihiydi. Bir de büyük maçlardaki takımın kötü görüntüsü. Artık Tudor'un önünde büyük bir şans var. İstediği oyuncuları alarak kendi takımını oluşturuyor. İnşallah baskılı oynadığımız ve arzu ettiğimiz hücum futbolunu izletir.

bu ara biliyorsunuz tinerci misafirlerimiz cok

onlara hediyeler veriyorum hergun unutmayalim

YouTube

Gercekse , haketmediği parayı isteyecek kadar yuzsuz ise tum Sneijder sempatim biter. Yuhhh yani.. Bunca yıl en yuksek ucreti aldın zaten..
Bence sorun çakal menajeri

Gitmesini istiyorum ama Sneijder istenmediği yerde durmak istemeyecek bir adam o yüzden saygı duyuyorum

Yönetim bu süreci çok kötü yönetti, bu zamana kadar kalıp kalmayacağı çoktan belli olmalıydı,bir işi beceremiyorlar

Real den o dönemler de kimler kimler haksız yere gönderilip başka büyük takımlarda tarih yazdılar. O dönem Robben filan da gönderildi. Yerine o dönem daha sansayonel isimler bulmuşlardı ellerindeki hollandalıları gereksiz yere göndermişlerdi ben öyle hatılrıyorum.

İnter durumu zaten belli. Maddi konularda sıkıntı vardı.

Piyasa.

Sneijder tanınmış biri, yurtdışından muhtemelen daha fazla teklif gelir.

Selçuk ise pek tanınmıyor. Yurtiçi transfer de zor çünkü hiç bir yerli takım onun maaşını ödeyecek kadar keriz değil.

Acikcasi ikisinin de piyasasi bok gibi. burakin bile alicisi vardi. Ama Sneijderi yineden belki bedavaya alabilen kulüp cikabilir. Ama bir kurus bonservis vermez kimse.

Normal bir üye olarak yazıyorum, dışardan gözlemlediğim kadar!

Bir Snejder için adam kulübe ve taraftara hakaret yağdırıyor sonra gitmesini isteyen taraftar mı aptal oluyor, aptalın alası sizsiniz hatta başısınız

Bir oyuncu üzerinden ne bu kin nefret, biri de Snejder yüzünden yapılan transferleri beğenmez, Fener yada x takım Belhanda, Gomis ve Maicon'u alsa bu kişiler kulübe sövecek ilk kişilerdi.

Gomis gibi Fransa'da 20 gol atmış adamı alıyorsun, söyle bu adamı beğenmiyorsan kimi istiyorsun bu adamın üst seviyesi 20m fiyattan başlıyor. Belhanda konusunda şüphede kalabilirsiniz hak veririm ama tamamen çöp etmek sizin gibi futbol beyinsizlerinine yakışır anca.

Sürekli şu takım bunu şu fiyata sattı diyen öven insanlar, takımda çöp oyuncu bırakmıyor nerdeyse, bunu troll yazana lafım yok ciddi ciddi içinde ki nefreti kusana lafım.

Asıl sizin gibi salak taraftardan bir yol olmaz. Dursun'u kimse sevmiyor ama adam 2018'e kadar başkan varsa gücü olan indirsin ses etmeyiz. Bu sene para gelmiş transfer yapılıyor ki isimler gayet iyi isimler. Bu Snejder'e ölen tayfa yada x futbolcusuna ölen tayfa sezon başlamadan önce gene yerli alacaz,gene kasımpaşadan transfer yapacağız diye ağlıyordu heralde acıları haklı çıkamamalarıdır. Kasımpaşa'dan olsaydı transfer ''ben haklıyım'' diye sanal mastürbasyonlarını yaparlardı.

Bu lafımı isteyen üstüne alınsın bana karşı tavır alsın umrumda değil, isteyen bir taraftar olarak ,forum üyesi olarak ve forum yönetiminde biri olarak dolduğumu ve artık patlama noktasına geldiğimi anlasın. Bu yaz dedik biraz kafa olarak rahatlayacaz bir futbolcu üzerinden hakaretler,saldırılar. Forumda artık başı şeylerin bokunu çıkardınız.

Biraz gec oldu ama alinti yapmadan gecmeyim dedim.

Helal olsun sana Furkan. Objektif yorum yapman ve en onemlisi de kisileri degilde Galatasaray'i dusunmen.

Gunlerdir sneijder sneijder sneijder yazanlar oldu. Ama karsi dusuncede olanlara etmedikleri laflar kalmadi. Ama selcuk selcuk diyenler var, Allah askina bu forum'da selcuk'u oven biri var mi ya?

Gelen gideni aratiyor, bu konuda haklilar, ornek olarak melo'yu soylemem yeterli zaten ama bu sezon bambaska bir transfer politikasi izleniyor, 3 tane tas gibi oyuncu aldik, kimse inkar etmesin, sirf sneijder gidecek diye bu oyunculara bok atmaya gerek yok. Transfer sezonu oncesi bunlar kimseyi alamaz diyenler oldu, kasimpasa'dan oyuncular alacagiz diyenler oldu... iyi oyuncular aliniyor, sonra da niye bu oyunculari aldilar gerek yoktu diyen oldu, yok maliyetli niye aldilar, 2 yildir kotu takim izliyoruz yaw, birakin maliyeti falan, iyi oyuncular alindi siz ona bakin. Dursun'a da istediginiz kadar kufur ve hakaret edin ama bir gercek var, bu adam 2018'e kadar kalacak.

Birakin kisiler uzerinden gitmeyi. Gectigimiz sezon takimin en iyisi Bruma, maclari izleyince en cok heyecanlandiran ve keyif veren Bruma'yi sattilar, ben bir Bruma hayrani olarak bu kadar uzulmedim...

snayder giderse 11e 3 transfer yapılır diye dusunuyorum 1 bek 1 orta saha 1 feghouli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt