Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vurdumduymazligini birakirsa, faydali olabilir. Yoksa bende söyle bir alici göz ile baksam, fizigine yapisina, takiminda görmek isterim belki. Tempodan düsmemesi lazim, tudordan beklentim zaten vurdumduymaz savruk adamlarin yeteneklerini son raddeye kadar cikarabilmesi esek gibi calistirarak...

Aldigi ücret can yakiyor, ama gönderemezsek yapacak birsey yok. 2 aliyordu galiba...
Aynen. Bana göre ya Tudor, ya yönetim, ya da ikisi birden (daha kuvvetli ihtimal) Sneijder meselesini doğru yönetemiyor ama Tudor'un en çok güven veren yönü bu. Pasif bi Galatasaray seyretmekten bıktım. Takım koşsun, rakibi dövmekten beter etsin, biraz keyifle futbol seyredelim artık. Bu konuda başarılı olacağına inanıyorum.

Sneijder'in gittiğini varsayalım gitti Beşiktaş'a imza attı bu gitsin diyenlerin hepsi adamı hain yapar bu 1,
Beşiktaş aldı diye de iyi transfer diyen bile olur..
Şimdi hala verim alınabileceğine inanmasam desteklemem Sneijder'in kalmasını kaldı ki,takımın sorunu Sneijder felan değil medya çok algı yapıyor Sneijder bizimle kaldığı ilk günden beri..
Gelelim Belhanda varken Wesley oynar mı sorusuna bal gibi oynar..
Belhanda Nice'de 8 numara pozisyonunda gayet başarılı maçlar çıkardı alırsın Selçuk beyi yedeğe ki hakediyor yedek kulübesini koyarsın oraya Belhanda'yı yanına da iyi bir savaşçı 6 numara mümkünse yeni transfer kanatlara da bir Feghouli Kono artık kim gelirse bekleri de hallettin mi canavar gibi takım olur Galatasaray..
Bu sorunu böyle çözmek gerçekten aptallık ki Sneijder gibi oyuncu yıllık ücretinde de bir miktar indirim yapar ama bunu sadece ondan istemek haksızlık herkesten isteyin örneğin 2.5 üstü adamlardan mesela niye Belhanda gibi bir adama 8 milyon € verip maaşını 2.5'a sabitlemedin ? Gelmezmiydi? Koşarak geldiler Gomis'e imza parası verdiğin yıl neden sana 1.yıl 2.5 veririm çünkü imza parası verdim diye pazarlık yapamadın 3 aydır transfer görüşmesi yapıyoruz diyorsun dersine böyle mi çalıştın?
Bana verin 20 milyon € bütçe bu kadar pazarlığı bende yaparım..
O zaman Galatasaray'ı yönetme kalibiyetini nerede arayacağız biz insan zam yaptığı adamdan indirim ister mi ya?
Komedi gerçekten Gomis Belhanda Maicon kağıt üstünde iyi transferler ama asla bir transfer başarısı değil hepsi olduğu fiyatların hatta 1-2 tık üstüne geldi maaşları da bol sıfırlı..
Sneijder giderse bu takım batar açık söyleyeyim..
Alex'siz fenerbahçeye döner..
Yerine Ben Arfa almadıkça..
Ya da muadili kalite..
Geçen sene Galatasaray Sneijder'in oynamadığı vasat 15.sırada ki takımlara bile zorlandı..

Keşke beşiktaş a gitse. Müthiş sevinirim.

sow
amrabat belhanda feguli​

söyle müslümanlardan olusan bir hücum hatti izlemek baya keyifli olurdu

bu feghouli form tutarsa ve önemlisi bizde tutarsa varya uffffffufffuff.

Valla denemekten zarar gelmez eğer gönderemiyorsak şimdilik. Bize gelmeden önce o kadar da berbat bi oyuncu değildi zaten. Bizdeki saçma sapan takıma uyum sağlayamamış olabilir.
bu adam aslen stoper değil miydi? serdar sakatlaninca semih vitaminsizi oynayacağına en azından fizikli, güçlü, uzun boylu adam oynasın. kafa toplarında üstünlüğü ele geçiririz

Aslinda Donk gayet teknik fizigine göre... Ama sahada keyfine göre takiliyordu.

Aslında yapısı filan tam futbolcu tipi ama dediğin gibi tam bir vurdumduymaz. Sanmıyorum ondan fayda sağlayabileceğimizi, birde ciddi maaş alıyordur. O yüzden satabilirsek fena olmaz belki rotasyonda da iş yapabilir ama çok net değilim donk konusunda.

Allah'ın kazmasını göndermezsek ne yapalım ama yetenekliyi mobbing yaparak, itibarsızlaştırarak gönderelim.

Tövbe est.

Keşke beşiktaş a gitse. Müthiş sevinirim.

Bugün bütün diğer takım taraftarlarınca anket yapalım Galatasaray'dan kimi istersiniz diye?
Sneijder zirve yapar..
Özellikle fenerbahçe şu kadrosuna Sneijder olsa direk şampiyonluğun favorisi bana göre..
Siz fazla küçümsüyorsunuz ama Melo'da da böyle oldu gidince anlaşıdı..
10 numara transferleri zordur kimya tutmaz uyum sağlamaz ki Wesley'i hatırlarsanız bir Arsenal Şampiyonlar Ligi maçında ön libero oynattı gerizekalı Prandelli ulan adamla dalga geçer gibi ve adam orada bile elinden geleni yaptı..
Sneijder gibi Kewell gibi Drogba gibi üst seviye profesyonelleri Baros'u da ekleyebilirim zor görürüz..
Bunlar kalite ve kabiliyet olarak bu ülke futbolunun 5 tık üzerinde adamlar..

hayır ama donku selçuku sezon boyu oynatırsa heralde tudoru da eleştiririz

avatara tudoru koymam da kişisel olarak kendisini desteklemem değil, TD makamını sneijdere tercih etmemdir
Vay be juve maçı fener maçı bjk maçında şampiyonluğu getiren gol bunlar benim için daha önemli. Karabükspor satan bir teknik adama saygı duymam düşümülemez bu bizim teknik direktörümüz de olsa. Uakım zamandaki HH ve prandelli örneklerine tudor'u da dahil edebilirim.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder in gidişine 2 şartla onay verir Galatasaray taraftarı

1. Selçuk denen müsvedde kağıdı da 11 de olmayacak
2. Madem 10 no bölgesinde Belhanda oynayacak iki kanada hem feghouli hemde konoplyanka yı alıp geleceksin

..................... Muslera.......................
Transfer.. Maicon.. Serdar.. Transfer
..........Vainqueur...... Lemina.............
....Feghouli... Belhanda...Konoplyanka
........................ Gomis.........................

Kurabilirsen bu kadroyu ozaman eyvallah
Bu kadro uyum sorunu yaşamazsa Uefa da baya favori olur. Müthiş duruyor kağıt üzerinde vallahi

dün akşam antrenmanda donka "joker" yeleğini vermişti

donkun kalıp sneijderin gitmesi büyük infial yaratır , umarım öyle bir şey yapmaz

Yanlis perspektiften bakiliyor olaya. Tudor´un tüm takimi yollayabilme ihtimali yok, hayvan gibi 2 senelik sözlesme yapmislar donka. Bir Hoca´nin prensipleri vardir, kurallari vardir. Bunlari koyar, ve bunlara oyuncular uyarsa, gayette tutabilir takimda, hatta tutmak da zorunda zaten. Sahaya sürece oyuncu bulamaz adam, daha üc transfer yapildi.

Yani donk dissiplin ile, fazla sikayet etmez ise, ve hocanin istedigini verirse kalabilir. Bu profesyonellikte calisan topcular da zaten sahada otomatikmen istenileni vereceklerdir.

Bir nevi oyuncular hocanin taktirini kazanmak icin sahada varini yogunu ortaya koymali, bu da basari getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt