Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ntvspor'da az Valencia maçına denk gelmedim Feghouli direk dikkat çekiyordu

Yetenekli oyuncu öyle yabana atılmamalı. Üstelik sağ koridoru kullanıyor bu bizim açımızdan artı bir değer olur malum sol kanat dolu bizde

Kendisini bu meselede daha nötr gören bir arkadaşımız varsa O'nun cevap vermesini isterm bütün samimiyetiyle aşağıdaki soruma.

Sneijder ile ilgili bu kararı alan saha kenarında çok zıplayan ve yabancı olan Tudor değil de hemen hemen aynı kariyere sahip Bülent Korkmaz ve hatta 3 kupayı aldıktan sonra Hamza Hamzaoğlu alsaydı, şu an Sneijder gitsin Tudor haklı diyenlerin % kaçı o iki hocayı da desteklerdi? Lincoln meselesi nasıl gelişmişti?

Not: Bu soruyu Sneijder'i savunanlara yabancı hayranı damgası vurulması üzerine soruyorum.
Not: 2 kişi yine aynı tavırda olurdu onları biliyorum. Biri Engin abi. Alınmasın ama Galatasaray seviyesinde olan oyuncualrın tamamını eleştiren, vasatları seven bir abimiz o :) Diğeri ise sürekli laf gevezeliği yapıp Galatasaray lehine her mevzuda karşı tarafta olan biri. Onlar dışında.

Ben kalsa da olur gitse de olur diyorum mesela

Cevap vereyim,takimin basinda saydigin isimlerden biri olsa ve takim 2 yil üst üste ilk 3 disinda kalsa ayni düsüncede olurdum

Ben tudor'un da sezonu bizde tamamlayacagini düsünmüyorum ayrica,oyun anlayisini begeniyorum ama tutmayabilir.

Sen o semih ile sampiyonlar liginde ceyrek final oynadin bu takimda. Semih´in düsüsü, yada selcuk inanin düsüsü düzelmez ise, sneijderi yollamis adam buna niye tahammül etsin ?

Semih muhtemelen 4. stoper olarak kalir, aldigi paraya karsilik o da postalanmasi lazim. Ama kulübüde oturdugu vakit kimse hesap sormaz, neden oturuyor diye. Aynisi selcuk icinde gecerli, kalsa bile son sezonu olur ikisinin de.
Evet oynadık ama Semih o zaman aynı Semihti, yine aynı hataları yapıyordu, yine aynı temel eksikleri vardı. Sadece onun girmediği hava topu mücadelesine Melo giriyordu, duran toplarda Drogba giriyordu. Semih kulübeyi kabul eder ondan şüphem yok ama skoru korumak için oyuna alındığında maçı kaybettirecek temel eksiklere sahip.

Selcuğun kulübeyi kabul edeceğini sanmıyorum, daha önce kendisi ile ilgili böyle durumlar yaşandı, sonuçları herhalde hepimizin malumudur. Yine Selçuk da kulübeden oyuna girip maçı çevirecek, yada maçı kontrol altına alabilecek seviyede bir oyuncu değil, çünkü benim bakış açımdan merkez orta saha oyuncusu için en temel ihtiyaç olan ikili mücadele ve pas kapazitesi çok zayıf.
Sen o semih ile sampiyonlar liginde ceyrek final oynadin bu takimda. Semih´in düsüsü, yada selcuk inanin düsüsü düzelmez ise, sneijderi yollamis adam buna niye tahammül etsin ?

Semih muhtemelen 4. stoper olarak kalir, aldigi paraya karsilik o da postalanmasi lazim. Ama kulübüde oturdugu vakit kimse hesap sormaz, neden oturuyor diye. Aynisi selcuk icinde gecerli, kalsa bile son sezonu olur ikisinin de.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Twitter'da çöp diyenleri gördüm cidden ne desem bilemedim :D

30-40 tane oyuncu var futbolcu dağarcıklarında o 30-40 oyuncu dışındaki herkese çöp diyorlar

Bu kadar para harcadık hani dünya yıldızları nerde ne biçim transfer dönemi falan diyorlar :D :D

Oyuncunun adini daha once duyduysa veya buyuk takimda oynuyosa iyi oyuncu, adini daha once duymadiysa veya hic izlemediyse cop oluyo :D

Evet oynadık ama Semih o zaman aynı Semihti, yine aynı hataları yapıyordu, yine aynı temel eksikleri vardı. Sadece onun girmediği hava topu mücadelesine Melo giriyordu, duran toplarda Drogba giriyordu. Semih kulübeyi kabul eder ondan şüphem yok ama skoru korumak için oyuna alındığında maçı kaybettirecek temel eksiklere sahip.

Selcuğun kulübeyi kabul edeceğini sanmıyorum, daha önce kendisi ile ilgili böyle durumlar yaşandı, sonuçları herhalde hepimizin malumudur. Yine Selçuk da kulübeden oyuna girip maçı çevirecek, yada maçı kontrol altına alabilecek seviyede bir oyuncu değil, çünkü benim bakış açımdan merkez orta saha oyuncusu için en temel ihtiyaç olan ikili mücadele ve pas kapazitesi çok zayıf.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sneijderin bile burnunun sürtüldügü yerde, kimsenin borusu ötemez daha.

Spor Toto Süper Lig‏ @TFFSuperLig
Inter, Gabigol'ü kamp kadrosuna almadı. Gazzetta dello Sport'un haberine göre Gabigol'ü kiralayabilecekleri bir takım alıyorlar.

Hemen hemen her sene super kupa'da oluyoduk. Simdi samsunda olacak biz yokuz anasini satayim.

Oyuncunun adini daha once duyduysa veya buyuk takimda oynuyosa iyi oyuncu, adini daha once duymadiysa veya hic izlemediyse cop oluyo :D
Aynen bu kafa 25 yaşında Guingamp'ta oynayan Drogba ile ilgilensek çöp der ama 35 yaşında ki Drogba Chelsea'den geliyo ve dünya yıldızı diye ağzının suyu akar

Bu ülkede ki dünya yıldızı hastalığına tav oluyorum cidden :D Tamam bende yıldızlar gelsin isterim de ülkemizde çok aşırıya kaçmış durumda bu yıldız olayı

Hasa böyle denir...

igor-tudor-16-02.jpg

Yıllardır sağ kanatta verimli oynayan kanat oyuncumuz olmadı

Çare fegh

Konoplyankada geldi mi kanatlar tamadır 2 sene kanat aramayız

Aşk-ı Memnu

selamun aleyküm

Ciguli geldi mi

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şuan dere geçerken eskilerle idare etmek zorunda. turuda yepyeni 8 adamla geçemezsin kardeş hazırlık maçı yapmıyosun. 3 tane yeni 11 oyuncusu olacak zaten. şuan ki kadro ile geçemezsen ne tudor ne yönetim kalır lig başlamadan 2 side gider.

Kimse 8 adam alınsın demiyorki zaten bi anda.Aşama aşama olacak fakat en büyük sorunumuz neredeydi bizim.Orta sahamız dirençsiz ve savunmamız zayıftı değilmi.Mantıken napıcaksın en kötü 1 tane dirençli orta saha en kötü 1 tane beki alman lazımdı suana kadar.Ki bunlar bile yetmiyor bak daha kaç transfer lazım takıma.

Yönetimde ayrı mal arkadaş geçen sene beleş feghouliyi 3 milyon vererek cengizi alaydınız ya bunların futbol aklı kimse
muammer_guler--ngfynkiv.jpg
çok net yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt