- 12 Ocak 2013
- 50.705
- 60.005
- 4.323
Adı saklanan kanat Feguliymiş demek, Feguli harbi en iyi transfer olur gelirse takım için
Sağ kanadımız yok kaç yıldır.
Sağ kanadımız yok kaç yıldır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
west ham taraftarı ana bacı gidiyor kulübe forumlarına baktım dün çok hızlı bitirmemiz lazım bu transferi
Ali Güvenç KİRAZ @agkiraz 20 dk.20 dakika önceDaha fazla
Bye Portakal...
44 yanıt12 retweet44 beğenme
Yanıtla
44
Retweetle
12
Beğen
44
Direkt mesaj
aynen abi heriflerin şeyinde değil düşün 25 milyona ya tutarsa transferi yapıyor mallar tutmazsa da koymuyor onlarasu ingilizlerde bok gi para var yayin gelirlerinden.
ve istemdikelri adamlari tutmuyorlar.
zarar bile yapsalar derdinde degiler.
bu yüzden ben bu feg ve hatta imbula italyadan lemina asamoahdan daha kolay transfer diye bakiyorum.
feghouli-benarfa-belhanda
-----------gomis
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Bu işler böyle, medyayı kullanan her türlü kazanır.bunlar yemin etmişler paralı kalemler Sneijder'i taraftarın önüne atmak için
yarın tanışma yıl dönümüz abi
feghouli-benarfa-belhanda
-----------gomis
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Antonio varken orada fegouli'ye sıra gelmez taraftarın bir kısmı da oynamayacak ayrılması daha iyi diyor![]()
YouTubebenle konusmayacaksa baskası ile de konusmasın
Ben arfa çok lüx olur, onun yerine orta saha alalım
aynen ben zaten gözden çıkardım tek derdim rakiplerden birine imza atması o işte çok koyarBu işler böyle, medyayı kullanan her türlü kazanır.
Bunun dışında bir haftadır kampa katılmayan, ülkeye gelmesine rağmen kampa gitmek yerine yönetim ile konuşan oyuncudan fayda gelmez artık.
Her ne kadar kalitesine hala güveniyor olsam bile, iyi bir program ile, etrafında iyi oyuncular ile katkı verebileceğini düşünüyor olsam bile, bu saatten sonra sneijder üzerinden bütün sezonu kursağımızdan getirir medya.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Allah başka dert vermesin sergencim