Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı saklanan kanat Feguliymiş demek, Feguli harbi en iyi transfer olur gelirse takım için

Sağ kanadımız yok kaç yıldır.

su ingilizlerde bok gi para var yayin gelirlerinden.
ve istemdikelri adamlari tutmuyorlar.
zarar bile yapsalar derdinde degiler.
bu yüzden ben bu feg ve hatta imbula italyadan lemina asamoahdan daha kolay transfer diye bakiyorum.

feghouli-benarfa-belhanda
-----------gomis

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

su ingilizlerde bok gi para var yayin gelirlerinden.
ve istemdikelri adamlari tutmuyorlar.
zarar bile yapsalar derdinde degiler.
bu yüzden ben bu feg ve hatta imbula italyadan lemina asamoahdan daha kolay transfer diye bakiyorum.
aynen abi heriflerin şeyinde değil düşün 25 milyona ya tutarsa transferi yapıyor mallar tutmazsa da koymuyor onlara

Ben Sneijder meselesinin kolay kolay bitecegini zannetmiyorum

Biraz inter dönemindeki krizi andiriyor,gerekirse yedek Kalirim maasimi alirim mantigiyla devam etti Biz inter ile anlasana kadar

bunlar yemin etmişler paralı kalemler Sneijder'i taraftarın önüne atmak için
Bu işler böyle, medyayı kullanan her türlü kazanır.

Bunun dışında bir haftadır kampa katılmayan, ülkeye gelmesine rağmen kampa gitmek yerine yönetim ile konuşan oyuncudan fayda gelmez artık.

Her ne kadar kalitesine hala güveniyor olsam bile, iyi bir program ile, etrafında iyi oyuncular ile katkı verebileceğini düşünüyor olsam bile, bu saatten sonra sneijder üzerinden bütün sezonu burnumuzdan getirir medya.

Benim şu saatten sonra endişe ettiğim konu, bu yönetim satılan oyunculardan gelen parayı aşağı yukarı harcadı, bundan sonra iyi oyuncular almayabilirler, bu potansiyel var bu adamlarda. Bir başka endişem ise, Sneijderden daha kötü olan adamların paşa paşa takımda oynamaya devam edecek gibi bir durum söz konusu şu anda.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Sneijder gitmediği sürece ben arfa falan hayal öyle bir maaş bütçemiz yok feghouliyi bile baltadan falan kurtulunca açıklarız

Sıra Selçuk denilen vitaminsize de gelecek.Ondan sonra Semih ve Yasin gereksizleri de defolup gidecek.Takımda çete oluşumları bir an önce bertaraf edilmelidir.

Antonio varken orada fegouli'ye sıra gelmez taraftarın bir kısmı da oynamayacak ayrılması daha iyi diyor :D

paradan şikayetçiler daha çok 10-15 mio değeri var diye düşünüyorlar bazı taraftarlarda mahrez çok mu iyiydi ilk yılı bir sezon daha şans verelim filan diyor yani tu kaka edilmiş bir isim değil :)

Eyyy Selçukkk İğğnannn GSC adamın... pardon adam demişim.

Bu işler böyle, medyayı kullanan her türlü kazanır.

Bunun dışında bir haftadır kampa katılmayan, ülkeye gelmesine rağmen kampa gitmek yerine yönetim ile konuşan oyuncudan fayda gelmez artık.

Her ne kadar kalitesine hala güveniyor olsam bile, iyi bir program ile, etrafında iyi oyuncular ile katkı verebileceğini düşünüyor olsam bile, bu saatten sonra sneijder üzerinden bütün sezonu kursağımızdan getirir medya.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
aynen ben zaten gözden çıkardım tek derdim rakiplerden birine imza atması o işte çok koyar

Sneijderden indirim artı €2 milyon ceza ödemesi emredilmiş diyola. Adam gibi kapıyı gösterin madem öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt