Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet bonservisle adam alamıyor Sneijder'i serbest bırakıcağız ! Direk bizim ligde dahil olmak üzere serbest adama çökerler.

Bu arada şunu da belirteyim. Uzun zamandır foruma girmiyordum. Bir Pepedir gidiyor. Bu adam 35 yaşında buraya geldi ama öyle bir şişirdiniz ki sanırsın BJK yı Avrupa şampiyonu yapacak. Ligde 30 maç oynayabilsin sakatlanmadan yazılanlara fitim. Geçtim avrupada kupa kazandırmasını, tur atlatmasını...

Sofiane Feghouli'yi West Ham'dan bonservisiyle almayı planlayan Galatasaray Konoplyanka'yı ise Bundesliga ekibi Schalke 04'ten satın alma opsiyonuyla kiralamaya çalışacak.(sabah)

Son düzenleme:
Bu lang denilen eleman anlatıldığı kadar iyiyse Eren'le takas yapalım. Eren'in de adı Basel'le anılmıştı. İki taraf için de güzel anlaşma olur.

fener maçında kendini fenerli adama teselli ettirecek kadar onursuz bi adamdır 8 numaralı semazen

Alaycı uslupla yazı yazarsan benden yanıt alamazsın.. Git kendinle eglen..

Alay yok gercekler var.

Melo gidisine kimler sevinmis bak.

O gittikten sonra 2 yil kacinci olmusuz kac derbi galibiyeti almisiz bak.

Sonra o melo giderken sevinenlere bak simdi sneijder gidicek diye sevinenlerle karsilastir bak bakalim ayni kisiler mi??

Ortada alay yok net tespitler var.

Tum anglisaxon egitim sistrminde 3 temel dal vardir. 1.si Tarih 2.si Felsefe-Mantik 3. Su matematiktir. Son donemde de 4.olarak Kodlama eklenmeye calisiliyor. Bu temel dallarin sebebi nesil gecmisi bilsin, felsefe ve mantikla sorgulasin matematikle planlamalar yapabilsin diye.

Iste bizde eksik olan bunlar. En yakin gecmiste olanlari bile haturlamiyoruz, hatirlasak onu sorgulayip dersler cikaramadigimizdan gelecegi planlayamiyoruz, ayni hatalari milyon kez tekrar ediyoruz!!

Sparta Prag Teknik Direktörü Stramaccioni : "Semih Kaya aradığım stilde bir stoper. Umarım her şey istediğimiz gibi gelişir." (Futbol Arena)

Bu takımın birinci önceliği iyi bir orta saha sonra da beklerdir. Bu bariz. Ancak ortaya çıkan imkanlar ve şartlar (ki feghouli öyle gözüküyor) bu önceliği değiştirebiliyor. Şu anki durum da bundan ibaret...

sevilalı stoper ve zenitli stoperin adı çıktı,semih defolabilir.

zaten normalde maicon-serdar-koray-ozan kabak-ahmet de yeter.defolsun semih.

Son düzenleme:
Aynen öyle renktaş futbolcu çetesi diyoruz lanetler ede ede sonrada çıkıyoruz ama ben o futbolcuyu seviyorum o gitmesin onun yerine yönetim gitsin hoca gitsin arma gitsin herşey gitsin o kalsın.. Olmaz öyle şey biri sneijderi sever biri çıkar selçuku sever o gitmesin sabri gitmesin olmaz arkadaş yönetici ve hoca kuvvetli otoriter olmalı ki futbolcu yatmasın..
Biz futbolcuyu uçurup hocayı gömdükçe çok daha fıtık oluruz ekran başında mücadele yok ruh yok diye... İsimlerden bağımsız saygılı olmalı herkes .
Tudor juventusda yıllarca oynamış boban lı boksicli jarnolu sukerli efsane hırvat milli takım kadrosunda bulunmuş adam; Brumanın yaptığı gibi davranışı ömrüm boyunca görmedim diyo şimdi ne diyelim verelim mi 22 yaşında sadece yetenekli olan saygısız cahil adama istediğini yapma hakkını büyük yetkileri..De jong un soyunma odasında söylediklerinden sonra kalması uygun olur mu? Bugün oyuncu hocayı yönetimi gönderirse bu düzen hep böyle oyuncuya dayalı şekilde gider kalıcı başarı olmaz oyuncunun gönlüne kalır herşey.
Takımda gruplaşma çeteleşme sabri lobisi selçuk lobisi olur gider.
Spor disiplin saygı gerektirir..Sneijder saygısızlık yaptı yapmadı bilmiyoruz leventin dediğine göre soyunma odasındaki o olaydan sonra ya hoca gider ya sneijder diyo artık ne oldu bilmiyoruz.Ama sneijderin 1 senesi kalmış zaten gidecek 30 yaş altı oyuncu alıp 2 3 yıl başa oynayacak takım yapmalıydık doğrusu da bu.Ha 2 sene imzalayalım sende 3.5 milyona düşür maaşını denebilir miydi dedik de o da hayır paramı verin gideyim mi dedi bilemiyoruz ama hoca ve yönetim ne diyosa o olmalı en azından sorumlu bir kişi olur aksi takdir de geçen sene selçuk bu sene belhanda diye her sene sorumuluğu bi oyunucya yükleyip işin içinden çıkamayız.
Sneijder gitmesin tamam sneijder kaldı başarısız olduk suçlu kim Hoca mı yönetim mi kontratı bitmiş sneijder mi? Ya da bu 3 ü de gitsin mi diyecez.Hoca benim oyun düzenimde yok tu sneijder diyecek yönetim taraftar ne istediyse yaptım diyecek sneijder havaalanından ayrılırken galatasarayı türk insanını çok sevdim biz takım olamadık kulüp kötü yönetiliyo hoca iyi çalıştırmadı hoşçakal türkiye yine gelecek ben diyip gidecek..
Güzel kadro yapılanması var iyi transferler var sabri gitmiş balta gitmiş selçuk ve semih kalmış muhtemelen onlarda gidecek.. Takıma sahip çıkalım yönetimin elini güçsüz kılmayalım pazarlıkta bırakalım onlar karar versin k Aslolan GALATASARAY

Not.yazıyı bitirene kadar sneijderle ilgili karar verilecek sandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt