Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DEDGlU4XoAIaCmw.jpg

Bunu bazilarinin kafasina vura vura izleteceksin ancak öyle anlarlar belki. Bu adama bu kadar kin ve nefret besliyorlar bir de, yazik günah ya.

belhanda bunları yapabilir ınsallah,ne diyim artık.sneidjer atalay için kalmalıydı 1 yıl daha.tam atalayın sans bulacagı zaman.

Yeter zırlamayın gidecek işte onu gönderen taraftar değil kendi etti kendi buldu adam gibi topunu oynasaydı takımda ağalık yapmaya çalışacana

Sneijder yüzünden taraftar sayımız azalacak. Ne olacağı belli olsa da transfere geri dönüp gelenler ve gelmeyenler nedeniyle çapsız a saydırabilsek.

Hakkaten eleman (Sneijder) da büyük adammış vallahi. Herif İbiza da yedi içti .....Göbek yaptı, garsonluk yaptı, selfie show yaptı. Hiç tınmadı. Takımdaki arkadaşları o sırada dil dışarda çalıştı. Bizimkiler burada onun için birbirinin taraftarlığını sorguluyor. Helal olsun....

Haaa şunu da söyleyeyim suç adamda mı değil. Başımızdaki çapsız başganda. Yiyorsa avrupada bir kulüpte yapsın göreyim. Zaten biraz da ondan gitmek istemiyor böyle şartları baba ocağında sağlamazlar adama. Baban bile bi süre sonra s.ktir git de biraz çalış der :D

Sneijder duygusal adam, intikam almak için ona en iyi tekliflerden birini yapacak Başakşehir'e imza atar gibime geliyor.

Sneijder yüzünden taraftar sayımız azalacak. Ne olacağı belli olsa da transfere geri dönüp gelenler ve gelmeyenler nedeniyle çapsız a saydırabilsek.

Yok yahu daha neler

Sneijder yüzünden gidecek olan varsa tutmasın zaten Galatasaray'ı

giderse de gitsin yolu açık olsun

la biz Hagi'nin jübilesini görmüş nesiliz Sneijder ne ki

konoplyanka
feghouli
lemina
imbula
lang
corchia
vanqü
ben arfa
durmusi
acerbi
neto
clichy
tete

aklıma gelenler ilk anda

en az balhanda gomis maicon kadar gerçek

Bu sene basında çıkan 10 isimden 9 u gerçek. Basına mutlaka sızacak. Özellikle ligtvye daha çok güvenebiliriz. Genelde durup dururken süpriz isimleri hep orası açıkladı. Belhanda konop fegholi gibi. Nedenini az çok biliyorsunuz. Gökmen ligtvde.

Scout transferi olacaktır gibime geliyor.

Sneijderi göndermek istiyoruz bu çok açık zaten. fegholi dışında bir kanat daha süpriz olmaz gibime geliyor. garry yasin fegholi 3 kanat 3 kulvarda yetmez.

Sinan gitmek istiyor.

Orta sahada basit bir matematikle bile selçuk tolga dışında 3. isim yok. 3 kulvarda hadi tek orta saha aldılar diyelim sizce gider mi 3 kulvar koca sezon ? o yüzden 2 ilk 11 transfer bekliyorum. Lemina imbula gibi biri gelirse scout transferi buraya gelebilir.

Forvete scout transferi bekliyorum

Sol bek carole linnes gibi şimdilik. Sanki sol bek konusu eylül başına kadar sabırla beklenecek gibi. Fırsat çıkar biri alınırsa linnes sağ bek alternatifi olacaktır. Burayada scout transferi bir ihtimal.

Defansa neto ismi süpriz değil. Ahmet semih gs seviyesinde değil. Serdar zaten sakatlanıyor. Semih giderse yabancı stoper süpriz olmaz. Neto meto artık ismi ne olursa. Ama neto ismi boşa çıkmadı. Maliyeti uygun.

Sağ bek için çok beklemeyiz gibime geliyor. Lang iyi isim. Corchia da iyi isim. Ama langa çok kanım ısındı.

Bana göre para orta saha ve kanatlara harcanacak. Kim bilir daha ne isimler çıkacak. Hiç birimizin elinde transfer listesi yok. Şunuda diyim elimde isimler olsa burda zaten vermezdim. Basına ismi çıkmamış futbolcuyu twitten burdan paylaşmak gs ye ihanettir. Menejerler yapmıyor bunu gs li taraftar takipçi kasmak ünlü olmak için yapıyor. Duyumcuları hiç sevmem. Gerçi hak veriyorum onlarsızda geçmez heyecan şart. Ama konoplyanka konusunda elimiz daha güçlüydü basına çok erken sızdı.

Dost muhabbetleri bazı kulağı delik arkadaşlarla bunları konuşuyoruz. Duyumcu değilim tekrar yazayım. Tamamen yanıladabilirim. Artık hayırlısı ne diyelim

adettendir bir kadro kurayım son sözüm bu olsun

muslera

lang maicon neto linnes

lemina tolga

feghouli belhanda konoplyanka

gomis

Rüya gibi olur kendi adıma. Sağlıcakla kalın renkdaşlar. Bu sene başarılı olamazsakta hayır arayalım 2018 seçimine daha iyi bir yönetim gelir böylece. Başarılı olursakta bu ve buna benzer kadro kuracaksa bu başkanla devam edilmesinde sakınca görmüyorum. Vizyon çok önemli bizim için. Uefada başarı için 4 gözle bekliyorum. Lig aslında umrumda değilde şampiyonlar ligi yolu ordan geçiyor. Uefayı alıp şampiyonlar ligine gitsek keske.

:hat:

takimda ortasaha yok, bek yok, tek iyi kanat vardi sattilar, tek beyni olan pasor adam var onu da gondermeye calisiyorlar.
capsiz ordusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt