Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screen-Shot-2015-06-28-at-11.20.46.png

5154816.jpg

tudor-sebastian-corchia-yi-istiyor--2933274.Jpeg

images

Renktas napiyorsun ligin icinden mi gecelim

Sinan Gümüş um jogador muito bom.

We love you Benficaaa <3

Sinan'dan bir halt olma ihtimali yok. 3.5 a satılıp 5 e falan feguli alınırsa mükemmel iş yapmış oluruz. Sinan'da yetenek olsa bile mental adına hiçbir şey yok

Sparta olayina inanmiyorum ama Semihi gercekten isteyen gerizekali bir kulüp varsa bu firsati derhal kullanip bedava yollamaliyiz. Bonservise falan da gerek yok, hatta üstüne para da verebiliriz yeter ki gitsin.

Senede kafadan 10 gol yediriyor bize. Bu yükten kurtulmamizin pahasi bicilemez.

Belhanda Sneijder gibi bir 10 numara değil,ön hücum presinde fiziksel kuvvetini kullanan daha agresif bir oyuncu Tudor'un sadece teknik kapasiteye bakmadığını düşünüyorum,şuan ihtiyacımız olan 10 numara tipi Belhanda bence

Tudorda ağır çelişki var o zaman sneijder de bu mantıkla 10 numara değil ona bakarsan orta 3lünün sol oyuncusu

Tudor bruma,yasin tarzi ilerde kalan kanat oyuncular degilde hem ortada hemde kanatlara dagilan kanat oyuncularin pesinde.

Diyelim sayet olursa

-------------gomis---------------------
belhanda------ben arfa-----feghouili

4lu dusunmek hicte sacma degil, geride selcuk ve sert bir dmc alirsak bu 4lu ofansiv isi fazlasiyla yapar. hele bu ligin ******* anladin kardes.. boyle bir 4lu olursa harika olur bence

ben arfa'yi isteyenler ne iciyor ?
zaten yeni bir 10 numara aldik, elimizde de bir 10 numara var. Ucuncu bir 10 numarayi ne yapacagiz

kanatta da oynayabiliyorlar demeyin, da baglacina bel baglayacak luksumuz yok.

Kim ne derse desin orta sahaya 2 transfer şart
1 tane bile yapsan selçuk veya tolga o adamı söndürür
Bu kadar yeteneksiz adam olamaz

Sinanı bile bir nebze anlarımda Cenki kim niye istesin bu adamlar delirdiler mi Cenkin oynadığı maçları izleyip bu tercihte bulunmuş olamazlar gibi.

sinan'ı 3,5 a filan veriyorsak kono da gelir keşke gitse imkan vermiyorum.

ben arfa'yi isteyenler ne iciyor ?
zaten yeni bir 10 numara aldik, elimizde de bir 10 numara var. Ucuncu bir 10 numarayi ne yapacagiz

kanatta da oynayabiliyorlar demeyin, da baglacina bel baglayacak luksumuz yok.
Asıl mevkiisi sağ açık zaten,Nice'te 10 numarada çok iyi oynadı diye 10 numara zannetme.

Feghouli muhabbeti ne oldu? yarın açıklanacak deniyordu heryerde. bir daha bir gelişme olmadı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt