İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence kono lemina ve feg gelirse dursun da zirve de bırakmalı en doğru zaman bu.
...Gaza gelmeyin ama son bilgilere göre %90 anlaşma sağlanmış Feghouli hayırlı olsun diyelim....
Allah nasip ederse bir oğlum olucak adını Allah'ın Aslanı anlamına gelen HAMZA koyucaktım sırf bu çapsız hamza pzvk i yüzünden isim arıyorum şimdi.

BİLGİ: Galatasaray'ın sattığı toplam kombine bilet sayısı 24.000'e ulaştı
Allah razı olsun kardeşim valahi sırf o adamı sevmediğim için soğudum isimden bu kadar olur.
Allah nasip ederse bir oğlum olucak adını Allah'ın Aslanı anlamına gelen HAMZA koyucaktım sırf bu çapsız hamza pzvk i yüzünden isim arıyorum şimdi.
zamanında melonun da gitmesi gerektiğini savunuyordum şuan meloyu güzel hatıralarla hatırlıyorsak o zamanlar gittiği içindi kalsaydı daha kötü ayrılık olacaktı,doğru zamanda ayrılmayı bileceksin
Alin size taze haber, bu iyiligimi unutmayin.
Feghouli'den Mesaj var:
Sofiane Feghouli sends message to West Ham and Galatasaray over his future - football.london
Sinan 5
Semih 2
Cenk 1.5
şu paralara satsak müthiş olur
inşallah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza alırsınız ,annesi de sağlığıyla sever yavrusunu
sebep 2.5 alan kova volkanın takımı 32, 1 milyon euroya oynayan fabrinin 30 gol yediği yerde 3.5 milyon euro alan muslera 40 gol yemiş daha çok para daha çok gol yesin diye veriliyor ligde sanırım 5 verelim 50 yiyelim temiz
Kariyerli topçuların büyük bölümü Turkiyeyi Katar gibi görüyorlar bir kaç istisna hariç (Elmander, Ernst filan).
Taraftarın gazını anlamak için iyi oynuyorlar ilk başta, sonra yatışa geçiyorlar
Bunun en büyük sebeplerden birisi o oyunculara ödenen yüksek maaşlar ve biat kültürü.
Allah razı olsun bir cimbomlu daha nufusa ekleyeceğiz inş![]()