Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun Bruma'yı bugun Sneijder'i satan yarın Muslera'yı satar haberiniz olsun.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Muslera ile sözlesme uzatmak istiyoruz, yakin zamanda görüsecegiz"
"Sezon sonu Muslera ile oturup sözlesmesini uzatacagiz"
"Muslera da kalmak istiyor"
"Muslera'yi XYZ de istiyor"
"Muslera kendisi gitmek istedi"
"Galatasaray'a Hosgeldin Hayrullah"
Sezon sonu lazim olabilir bunu caps alin da sonra burada bazilari icin hatirlatiriz.

Kardeşim geçen yine kaçak aynı tip şeyler yazılmış. Benim bu konularla alakam yok, neden bahsettiğini bile anlamıyorum tam. Kimsede açıklamadı. Ben buraya kafa dağatmaya giriyorum, kimseyle polemik yaşamaya değil. Benzer şeyler yazılıyorsa ne güzel işte. Demek fikirlerimde tek değilim ve mutlaka Sneijderin kalmasını istiyorum. Yazdığım şeyleri bırak 1 kişiyi, milyonlarca taraftar düşünüyordur çünkü bunlar gerçek değilmi?

Neden konuyu yuvarliyorsun hakan ?
Olayi ceviriyorsun, benim meselem sneijderin kalmasini istemen degil. Elbette ki, senin gibi bir cok taraftar var o fikirde olan.

Ancak Sneijder´in bir degil, iki sampiyonlukta kritik rol oynadigi tezi kullanan tek üye Hakan´dir. Hakan disinda da kimseden, sen üye olana kadar, duymadim okumadim böyle bir yorum. Ve ben tartistigim her üyeyi tartarim, yorumlarini tutarim aklimda. 12 mac oynayarak sampiyonlukta büyük rol oynadigini sadece hakan iddia edebilir.

Madem ki döndün foruma, zaten hesabin acilmisti, neden millete sövüp gidiyorsun o hesabindan, sonra buraya erdem ismi ile dönüyorsun ? Ayip degil mi ?

Ben Besiktas'in almasini istiyorum, sonra da guzel capsler olacak soyle ligin devre arasina dogru.

Besiktas sneijderi alip sampiyon olursa, sadece sneijdersiz basarilarini muafaza etmis olur. Ancak sneijderi alip, ikinci veya ücüncü olursa, nasil bir tepki verirsin ? Eminmisin böyle bir riski istedigini ?

Besiktas sneijderi alip sampiyon olursa, sadece sneijdersiz basarilarini muafaza etmis olur. Ancak sneijderi alip, ikinci veya ücüncü olursa, nasil bir tepki verirsin ? Eminmisin böyle bir riski istedigini ?
Varsayim, eger benim dedigim gerceklesirse emin olabilirsin Adem'cim, Besiktas bu sene de sampiyon olacaktir. Tabi 'eger' boyle birsey gerceklesirse. ;)

Guido Albers Basaksehir'in ilgisini doğruladı. "Wesley'nin sözleşmesi devam ederken başka kulüple görüşmemiz etik olmaz.Surecin bitmesini bekliyoruz , Wesley Galatasaray'dan ayrilmaya zorlandığı için çok üzgün."

Büyük ihtimalle Fegouli bitti beyler.

Bilen bilir, Face'de PES Türkiye diye bi sayfa vardı. Adam basında bile adı geçmeyen adamların transferini kaç defa haftalar önceden bitti diye açıklıyordu ve gerçekten de doğru çıkıyordu. Canlı bi şekilde şahit olmuştum öyle hile ile filan değil.

Sonra o sayfa nedendir bilinmez kapandı. Tekrar PES Türkiye adında bi sayfa çıktı ama bu sefer anlaşıldı ki sadece adını kullanan bir sayfaymış.

Asıl sayfa şimdi Le Mundo Türkiye adıyla tekrar yayında. İstihbaratı zayıflamış, eskisi gibi değil ama bu sene de birkaç transferi bildi.

Az önce Ciguli'nin resmini paylaşıp 7 numara için yer var mı diye bi paylaşım attı. Büyük ihtimal bitti yani.

Gümüşdag denilen sırtlan suratlı herife ligin en iyi oyuncusunu kendi elimizle verirsek Dursun'un linç edilmesi lazım.

Lan arkadaş bizi deli mi öptü biz niye en iyi oyuncularımızdan birini zorla göndrmeye çalışıyoruz. Etrafı salaklarla dolu ölü sezonunda 15 asist yapan afamı nerden bulcaz. Kaldı ki Belhandanın tam performans gösterceğinin garantisimi var.tarık gibi 2 leş gönderdinmi bu adamın para çıkıyor zaten.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Olabilir, fakat sneijdersiz de favoriler bu sene.
Suanda oyle, cunku bizim yaptigimiz transferler sirf giden oyuncularin yerine alinan oyuncular ki o giden oyuncular da bos adamlar degildi. Hala kadronun diger yarisi sakat. Fener de oyle Valbuena haric dogru duzgun transfer yapamadi ilk 11 icin. Suanki kadrolari baz alirsak favori BJK & Basaksehir yine.

Sneijderi savunanların De Jong için de sokaklara dökülmesi gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta hoca eğer istemiyorsa 2sini, soyunma odasındaki mevzu için istemiyor. Eğer Sneijder daha iyi futbolcu olduğu için hocaya trip atma hakkına sahip de De Jong değil diyorsanız o durumda da yanılıyorsunuz.

- Metin Tekin

doğru demiş

Hadi ordan lavuk diyeceksin. İnsanlar kaliteli oyuncu istiyor ve diyor ki neyse sorun çözülsün. Dünyada ilk defa hoca ve oyuncu tartışması değil son da olmayacak.

Hoş Sabri ve Selçuk için günlerce tv'de ağlayan adamdan başka türlü yorum beklenemez. %90 içerdeki kankalarının dalkavukluğu için bunları söylüyor.

Neden konuyu yuvarliyorsun hakan ?
Olayi ceviriyorsun, benim meselem sneijderin kalmasini istemen degil. Elbette ki, senin gibi bir cok taraftar var o fikirde olan.

Ancak Sneijder´in bir degil, iki sampiyonlukta kritik rol oynadigi tezi kullanan tek üye Hakan´dir. Hakan disinda da kimseden, sen üye olana kadar, duymadim okumadim böyle bir yorum. Ve ben tartistigim her üyeyi tartarim, yorumlarini tutarim aklimda. 12 mac oynayarak sampiyonlukta büyük rol oynadigini sadece hakan iddia edebilir.

Madem ki döndün foruma, zaten hesabin acilmisti, neden millete sövüp gidiyorsun o hesabindan, sonra buraya erdem ismi ile dönüyorsun ? Ayip degil mi ?

Adem kardeş, sana ciddiyim Hakan kim haberim bile yok. Geçen sizden duydum az biraz. 12 maç oynayarak şampiyonlukta büyük rol oynadığını ben zaten yazmadım, hatırlamıyorum yani. Genel performansından memnunum. Bunun yanlışı nerde, en büyük rol almadımı? Senin fikrin farklıysa, saygı duyar geçerim. Sneijder konusunda tek ben değilim, bir çok kişi yazıyor takip ettiğimde.
Benim konuyu uzatmama gerek yok. Bu benim sitede ilk üyeliğim, fazla aranıza katılamıyorum zaten. Sen bu yönde ikna olamıyorsan, benim yapabileceğim birşey yok.

Son düzenleme:
Suanda oyle, cunku bizim yaptigimiz transferler sirf giden oyuncularin yerine alinan oyuncular ki o giden oyuncular da bos adamlar degildi. Hala kadronun diger yarisi sakat. Fener de oyle Valbuena haric dogru duzgun transfer yapamadi ilk 11 icin. Suanki kadrolari baz alirsak favori BJK & Basaksehir yine.

Ben Besiktas´in ve Basaksehir´in de olayini hoca fakötürüne bagliyorum. Ligde 10 yildir türk hocalar sampiyon oluyor, bu bizi birkere otomatikmen dezavantajli taraf yapiyor. Ersun, Senol Terim ile birlikte ligde alabilecegin en iyi yerli hocalar. Aykut kanser eder, ama yarista tutar takimi.
Igort Tudor´un calisma sistemini ve karizmasini cok begensem de, bir nevi kapali kutu hala. Takimin laubali düzenini degistirebilir, ama basarili olabilir mi ilk full senesinde onu bilemem.

Tudor bu sene hem yeni kadro kurup, hemde yabanci hoca sihirini bozmasi gerekiyor. Isi zor, ama kendisine güveniyoruz. Türk hoca kalmadigi icin piyasada, zaten yine bir yabanci alacaktik. Tudor o yüzden bu yönetimin yapabilecegi tek iyi tercih idi.

Açık konuşmak gerekirse Galatasaray'ın büyük bir yıkıma ihtiyacı var. Taraftardan tutun, yönetimine ve futbolcusuna kadar. Bu sene ilk 10 dışında kalıp silkinebiliriz Dursun ile geçecek 3 sene bize 30 sene acı olarak dönecek.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gitmesi sorun değil de eğer başakşehire giderse çıldırırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt