Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına soyunma odasındaki mesele çok büyük, çözülemeyecek ve bütünüyle Sneijder'in suçu olan bir mesele olsa geçen yazdan bu yana adama akıl mantık dışı ceza dahil aklınıza gelecek her türlü mobbing yapan yönetim bunu çıkıp açıklamaz mıydı? En azından taraftarın Sneijder'i istediğini gösterdiği zaman kendini korumak için bile bunu yapmaz mıydı?

Lütfen cevap verin.

Allah aşkına soyunma odasındaki mesele çok büyük, çözülemeyecek ve bütünüyle Sneijder'in suçu olan bir mesele olsa geçen yazdan bu yana adama akıl mantık dışı ceza dahil aklınıza gelecek her türlü mobbing yapan yönetim bunu çıkıp açıklamaz mıydı? En azından taraftarın Sneijder'i istediğini gösterdiği zaman kendini korumak için bile bunu yapmaz mıydı?

Lütfen cevap verin.
ya tudorun egosu sneijderi kabul etmiyo bence muhtemelen takımda kalırsa gene kavga edicekler yani ben yazmıstım bu kavgadan sonra ya tudor ya sneijder gidicek diye

Yönetimin Sneijder kadar hakkı yoktur bu kulüpte. Hangi hakla sevidiğmiz oyuncuyu bu şekilde gönderiyorlar? Taraftarı düşünün en azından.

Adem kardeş, sana ciddiyim Hakan kim haberim bile yok. Geçen sizden duydum az biraz. 12 maç oynayarak şampiyonlukta büyük rol oynadığını ben zaten yazmadım, hatırlamıyorum yani. Genel performansından memnunum. Bunun yanlışı nerde, en büyük rol almadımı? Senin fikrin farklıysa, saygı duyar geçerim. Sneijder konusunda tek ben değilim, bir çok kişi yazıyor takip ettiğimde.
Benim konuyu uzatmama gerek yok. Bu benim sitede ilk üyeliğim, fazla aranıza katılamıyorum zaten. Sen bu yönde ikna olamıyorsan, benim yapabileceğim birşey yok.

2 Sampiyonlukta Muslera ile birlikte önemli rol oynadi

Bunu sen yazdin... Muslera ile Sneijder bizi 2012/2013 sezonunda sampiyon yapti tarzinda bir yorumu aynen hakan yazmisti zamaninda.

Genel performans ile alakasi yok yani.

Benim icin önemli degil, istedigin gibi takil burada, yeterki millete hakeret edip, saygisizlik yapmayi birak.

Açık konuşmak gerekirse Galatasaray'ın büyük bir yıkıma ihtiyacı var. Taraftardan tutun, yönetimine ve futbolcusuna kadar. Bu sene ilk 10 dışında kalıp silkinebiliriz Dursun ile geçecek 3 sene bize 30 sene acı olarak dönecek.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pahali transferler yapmasalardi bu dediklerini bir firsat olarak gorebilirdik camia adina, malum yapilan transferlerin bedelleri ortada ve daha da yapilacak olan transferler de var. Bu harcamalar sonrasi ligde ezilirsek bundan sonra kolay kolay yeni kadro da kuramazsin kisa vadede.

Lan arkadaş bizi deli mi öptü biz niye en iyi oyuncularımızdan birini zorla göndrmeye çalışıyoruz. Etrafı salaklarla dolu ölü sezonunda 15 asist yapan afamı nerden bulcaz. Kaldı ki Belhandanın tam performans gösterceğinin garantisimi var.tarık gibi 2 leş gönderdinmi bu adamın para çıkıyor zaten.
Akıl tutulması. Başka da birşey değil.

Melo da olduğu gibi arkasından ağlayacak herkes ama iş işten geçmiş olacak. Resmen enayilik bizimkilerin yaptığı.

sent via GSC

hakanın türkçe klavyesi yok.
hakan feyk üyelik açtığında bu detayı atlamayacak kadar zeki değil.

Kim dediyse kısmen haklı 2012/13 de Drogba/Sneijder ikiliyi gelmeseydi biz şampiyon olamazdık çünkü kötüydük. Bunların getirdiği rüzgar ile yelkenleri çevirdik şampiyon olduk o sezon.

sent via GSC

Yarin son gorusme olacak anladigim kadariyla, artik hayirli bir sonuc cikar da bizde yolumuza bakalim.

Lütfen cevap verin.

Çıkıp demez de medyaya servis eder zaten olan da bu
Kendilerinin selameti için sessizce halletmeleri daha uygun olur. Çıkıp konuşup tepki görmektense. Nazif her konuştuğunda millet delleniyodu mesela. Ders almışlardır bu hususta

CimbomRH‏ @CimbomRH
Duyum || Feghouli Cuma günü Galatasaray ile görüşmek için İstanbul'a geliyor! 4 Yıllık Anlaşma tamam.

Salliyor galiba.

Kim dediyse kısmen haklı 2012/13 de Drogba/Sneijder ikiliyi gelmeseydi biz şampiyon olamazdık çünkü kötüydük. Bunların getirdiği rüzgar ile yelkenleri çevirdik şampiyon olduk o sezon.

sent via GSC

sneijder, geldiği yarım sezonda çok etkisiz bir futbol ortaya koydu ve ben dahil çoğu kişi eleştirdi. o sezonun kritik transferi drogba'ydı.

Okan Koc: "Diego Costa Besiktas'a cok yakin." (A Spor)

:asd:

Lütfen cevap verin.

Kaldı ki böyle bir terbiyesizlik yapmışsa neden o gün kulüple ilişkisini kesmediler.

Okan Koc: "Diego Costa gelsin, Besiktas en az yari final oynar Sampiyonlar liginde" (A Spor)

2 Sampiyonlukta Muslera ile birlikte önemli rol oynadi

Bunu sen yazdin... Muslera ile Sneijder bizi 2012/2013 sezonunda sampiyon yapti tarzinda bir yorumu aynen hakan yazmisti zamaninda.

Genel performans ile alakasi yok yani.

Benim icin önemli degil, istedigin gibi takil burada, yeterki millete hakeret edip, saygisizlik yapmayi birak.

Evet onu yazdım az önce. 12 maç yazdın sen, ondan ben öyle birşey yazmadığımı söyledim. Şampiyonlukta büyük rol oynadığını sadece bahsettiğin Hakan ve ben söylüyorum yani? Pek inandırıcı değil kabul edersen. Sen söylemiyormusun?

Karşılıklı saygıyla tartışabiliriz Adem kardeş, ama forumda 1 aydır takılıyorum, bazı şeyler netleşince zaten pek girme fırsatı bulamayacam. Kimseyede hakaret ve saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum, eğer varsa öyle şey ben özür dilemesini bilirim. Ama yeterki hakkımda benzetme yaparak yargısız infaz yapmayalım.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt