Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yani şunu mu diyor 4 milyon sterlin teklif ettin Galatasary
Bilic okey derse Galatasaray a gidecek :D D:
Dun ilk antrenmana katilmamis Feghouli. West Ham da gelen teklifleri degerlendiriyor ve bunlardan bir tanesi Galatasaray'dan 4 milyon Sterlin'lik bir teklif. Galatasaray bu transfer icin cok ugrasiyor ama oyuncu henuz Wesy Ham' dan ayrilmak istedigini kulube iletmedi. Ama eger boyle bir istegi olursa Bilic ona kolaylik saglar, diyorlar.

halı saha kalitesinin altında çift kaleler :redface:

YouTube

Yalnız hoca as olarak görünen takımda Maicon'un yanında Semih'i oynatıyor. Gomis diğer tarafta diye düşünmeyin. O'nu da as savunmaya hücum ettiriyor gibi.

Yelekliler: Muslera Linnes Maicon Semih Carole Donk Selçuk Belhanda Yasin gördüğüm kadarıyla.

Yanlız Sneijder kalırsa bu sezon çok farklı ve acayip geçer. Rezil bir sezon da geçirebilir çok başarılı bir sezonda. İkinci ihtimal çok daha fazla olabilir. Ki kadroya katılan ve katılacak adamlarıda hesapladığımızda ligi darmadağın edebilir.

1 ay Gomis ve Belhanda'yı transfer ettik, 1 ayda feghouli'yi transfer edicez anlaşıldı.

Westham portoda brahimiyi almış

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

antrenmanı ızlerken yoruldum valla oyunculara gecmıs olsun

Yalnız hoca as olarak görünen takımda Maicon'un yanında Semih'i oynatıyor. Gomis diğer tarafta diye düşünmeyin. O'nu da as savunmaya hücum ettiriyor gibi.

Yelekliler: Muslera Linnes Maicon Semih Carole Donk Selçuk Belhanda Yasin gördüğüm kadarıyla.

geçen gün bi antrenmanda daha bakmıştım çift kaleye yine semih vardı maiconun yanında

mehmet özcan mı ne demişti de inanmamıştık, bu konuyu tudorun bir bildiği vardır deyip geçemeyeceğim açıkçası :D

su feg aciklansin orta saha icin klas oyuncu isterim.
sag beke scout yapsin yine kabulum.
ama orta saha imbula seviyesinde olma sartiyla.

Gomis AL maçının ilkinde değil ikincisinde kısmen hazır hale gelebileceğini söylemiş röportajında.

Çift kalede as kadroya benzeyen takımda da muhtemlen hem as savunmaya hücum etsin diye düşünmüştüm ama aslında Eren'i hazırladığı için oynatmamış diye düşündüm şimdi. İlk AL maçında sahadaki 11:

Muslera Linnes Maicon Semih Carole Donk Selçuk Yasin Belhanda Garry Eren

yalnız su anda sol bek rotasyonu olarak en rezil 2 takım fener ve biz 2 takımında sol bombos durumda resmen

Yanlız Sneijder kalırsa bu sezon çok farklı ve acayip geçer. Rezil bir sezon da geçirebilir çok başarılı bir sezonda. İkinci ihtimal çok daha fazla olabilir. Ki kadroya katılan ve katılacak adamlarıda hesapladığımızda ligi darmadağın edebilir.

Orta sahayı düzene sokamazsak 2009-2010 yılındaki Galatasaray'ın kopyasını izleriz. O yıl ofansif anlamda çok güçlüydük. Baros,Keita,Arda,Kewell,Elano,Nonda,Dos Santos,Jo vs ama orta sahada BAM üçlüsü oynadığı için şampiyon olamadık.

Snejder gidecekse de yurtdışına gitsin onu başka bi formayla karşımızda izlemek harbi koyar bana :(

Gomis AL maçının ilkinde değil ikincisinde kısmen hazır hale gelebileceğini söylemiş röportajında.

Çift kalede as kadroya benzeyen takımda da muhtemlen hem as savunmaya hücum etsin diye düşünmüştüm ama aslında Eren'i hazırladığı için oynatmamış diye düşündüm şimdi. İlk AL maçında sahadaki 11:

yelekli takımda sola yunusu koymuş , deniyor bir şeyler belli ki çok da takılmamak lazım bu 11lere

Yemin ediyorum su Semih ve Selcuk denilen cöplerin ismini ilk onbirde gördükce sinir krizleri geciriyorum.
Tudor bu kafayla kasim ayini bile göremeyecek.

biz bu donk'u neden stoper olarak denemiyoruz. aslen bu stoperdi zaten. eldekilerden kötü olmaz diye düşünüyorum

Dun ilk antrenmana katilmamis Feghouli. West Ham da gelen teklifleri degerlendiriyor ve bunlardan bir tanesi Galatasaray'dan 4 milyon Sterlin'lik bir teklif. Galatasaray bu transfer icin cok ugrasiyor ama oyuncu henuz Wesy Ham' dan ayrilmak istedigini kulube iletmedi. Ama eger boyle bir istegi olursa Bilic ona kolaylik saglar, diyorlar.

Alacaksn geleceksin abi neyi bekliyoruz anlamış değilim bi oyuncu almak için 50 takla atıyoruz gün geçtikçe transfer zorlaşıyor dünya 33 tane adam söylendi 3 tanesini zar zor aldık hikaye aga hikaye göreceksin bu adam da hikaye olacak

Gördüğüm en kötü gs kadrosu bam dönemi de dahil allah yardımcımız olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt