Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alt yapıdan niye bek oyuncusu çıkmıyor arkadaş her mevkiden iyi kötü adını duyduğumuz oluyor da bek daha duymadım

Aslında çok basit abi. Meselenin bu kadar büyük olmadığını ve çözülemeyecek kadar sıkıntılı olmadığı kanaatindeyim. Senin dediğin kadar olsaydı o andan sonra Sneijder'in kadroda daha sık yer bulması ve hatta formunun yükselmesi beklenemezdi kanımca. Benim görüşüm defalarca izah ettiğim üzre bu olayda şu şekilde.

1. Sneijder çok iyi bir oyuncu ve iddiaların aksine katkı da veriyor.
2. Yönetim Sneijder'e (muhtemelen Aysal'ın döneminden kalan bir çok oyuncuya) Tudor'dan çok daha önce taktı.
3. Evet takımda 1-2 senedir bir otorite boşluğu var ve oyuncular da bundan faydalandı. Yasin ve Sinan bile atarlanabiliyorken Sneijder bunu hayli hayli yapabilir.
4. Bahsedildiği gibi izin meselesi üzerine çıktıysa tartışma, çok büyük ve Sneijder'in de mutlak haksız olduğu bir mevzu değil bana göre. Tudor da haksız değil ama oyuncunun izin hakkı maç kaybedilince kolay kolay iptal edilmez Avrupa'da. Bu adamlar oraları görmüş kimseler. Ama yine de Tudor bu mevzuda daha haklı taraf kabul ediyorum.
5. Tudor'un hatalı olduğu nokta ise malesef biraz da kariyerinde kendini ispat telaşından olsa gerek çok çabuk kesip atmaya meyilli ve kriz yönetimi, ego yönetimi konusunda yeterince gayret etmiyor.
6. Burada asıl mesele yönetim. İki yönden suçlu onlar. Birincisi Sneijder için 1 yıldır bekledikleri fırsatı buldular ve Tudor'u da öne sürerek çakallık yapıyorlar. İkincisi ise çok iyi niyetli olsalar bile beceriksizler. Şu mevzu Ali Dürüst'ün yönetiminde olsa ve Şenol Güneş hoca olsa mutlaka yönetilir ve tatlıya bağlanırdı.
7. Sonuç olarak kriz çözülmeli ve Sneijder devam etmeli bence. Çünkü 1. Daha iyi ve verimlisini alamayız. 2. Neredeyse 7-8 bölgeye doğrudan ilk 11 oyuncusu lazımken en iyi adamımızı göndermek sportif olarak da mali olarak da yanlış. 3. İlla da göndereceksen adamı pas pas edip göndermek anlamsız. Zira hem mali oalrak bişey elde edemezsin hem de böylesi bir markanın sonradan getireceği katkılardan faydalanamazsın.
8. Şampiyon Galatasaray.

Sneijder ve De Jong, hocayı göndermek için toplantılar tertipledilerse ve bunun uzantısı olarak da De Jong ''25 kişi gitmez, bir kişi gider!'' küstahlığını dile getirdiyse olayın konuşulacak tarafı yok benim için. Böyle bir girişimi en başta Şenol Hoca (Kindar adamdır) olmak üzere hiçbir TD sineye çekmez dostum, Ali Dürüst filan da nafile kalır...

Neyse, sıkıldım bu konudan. Bir önceki mesajı niye yazdığımı da sorgulayıp kendime kızdım, bilindik şeyler zaten:red:. Hayırlısı olsun...

abooo ilgaz cinar bence alacak diyor feghouliyi, oldu gibi.
ve vainqueur veeeeeeeeee lemina dedi.
dong gidecek büyük ihtimal.

vain zaten elde diyor.
yani juve kesinlikle kiralayacakmis leminayi.

Son düzenleme:
2. 3lü dalga

vanqür
neto
feguli iste

imbula lemina fln zormus haberiniz olsun

mecburen ortasahalardan biri vanqür olacak

1 tanesi icin ama ugrasilacak

netoyla coktan anlasilmis ama daha iyi biri icin bekletiliyor saniyorum hala daha acerbi icin ugrasiliyor (acerbi kismi benim dusuncem)
Neto 'yu ilk defa duyuyorum varmı bir gelişme onunla ilgili

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder ve De Jong, hocayı göndermek için toplantılar tertipledilerse ve bunun uzantısı olarak da De Jong ''25 kişi gitmez, bir kişi gider!'' küstahlığını dile getirdiyse olayın konuşulacak tarafı yok benim için. Böyle bir girişimi en başta Şenol Hoca (Kindar adamdır) olmak üzere hiçbir TD sineye çekmez dostum, Ali Dürüst filan da nafile kalır...

Neyse, sıkıldım bu konudan. Bir önceki mesajı niye yazdığımı da sorgulayıp kendime kızdım, bilindik şeyler zaten:red:. Hayırlısı olsun...

Bu toplantı meselesi nedir? Senden başka kimseden duymadım ve okumadım. Birşey mi kaçırdım ben?

Bu sene fenerden bir cacık olmaz ofans anlaminda çok kötü orta hep tek tıp adamlar sadece kesici transferide yüzde 90 kapattik dediler.

Bjk en dengeli en otur mus takım defans da pepeyi aldı bence en büyük favori bu senede..

Trabzon geçen yıl ikinci devre iyi çıkış yaptılar, Bu sene hem medel hem kucka iyi transferler ilk 5 de kesinlikle olur.

Antalya etoo artı menez geldi yine ilk 5 de düşünüyorum.

Kayserispordan bu sene atilim bekliyorum.

Galatasaray üç transferle çok güzel havaya girmistik ki sniejder olayı keyfimizi kaçırdı...

Clichy kacirmasak iyi olacaktı ama oyuncunun tercihi kendi bilir yapacak birşey yok.

Feghuli brumanin açığını her türlü kapatır.

Mesele orta saha ve sağ bek.. orta saha ya iki tane oyuncu alacağız diye 5 ona 3 ona vermeye gerek yok 8 9 milyon 3 harca bir melo tipi illaki alinir ki buna en yakın oyuncu Asamoah..

Sağ bek de yine bu ayarda kaliteli bir isim olursa.Bjk gibi dengeki ofans gücü yüksek bir takım oluruz..

Bana öyle geliyor ki , basaksehir Galatasaray ve bjk arasında lig gidip gelir.

Burada önemli olan taraftar yönetim oyuncu bir olması..

Bir an önce s10 sorunu çözülmeli olumlu veys olumsuz..

Sol bek aklıma gelmiyor ama en iyi ihtimal kadro bu olabilir. Sizce tatmin edicimi? Realist şekilde yaptım ve bana göre kötü kadro.

Tete, Lemina, Feghouli çok iyi isimler ama Selçuk, Serdar, Belhanda ve Garry soru işareti.

1605600_Galatasaray_SK.jpg

Şaka gibiyiz
Kampa bakıyorum rezil ordusu takım hala çok gidiyoruz transferde sag bek sol bek dmc pozisyonu bomboş

Neto 'yu ilk defa duyuyorum varmı bir gelişme onunla ilgili

ya ben birsey bilmiyorumki ne yaziyorlarsa aktariyorum kardesim
benim duyumum fln degil
modlara bildirdim onlarin okeyi var

ayrintilari fln bilmiyorum

adam sadece yazmis feghouli, vanqör ve netoyla önanlasma yapilmis diye

neto bekletiliyormus baska bir stoper icin

imbula, lemina olumsuz tek haber o daha fazla bekleyemeyekleri icinde vanqörle anlasmislar

----------------------Muslera--------------------
Dani Alves----Maicon--Serdar----Transfer
----------Lemina---Selcuk
Ribery-------Sneijder----Belhanda
-----------Gomis

ya dig ?

Ilgaz Çınar ekranda görmeye katlaanbildiğim 2-3 isimden biri. Hem mütecazi, hem bilgili. Her dediğine aktılmak zorunda değiliz ama gerçekten 100 yorumcu arasında kendisi gibi 1-2 ya var ya yoktur.

Galatasaraylıdır ve Galatasaray'ı da iyi bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt