- 3 Temmuz 2012
- 139.033
- 87.627
- 5.338
senın beynın sıcaktan yanmıs rtaşYa arkadas kafayi yiyecem. Sinan zaten gitmedi mi yahu fb'ye??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senın beynın sıcaktan yanmıs rtaşYa arkadas kafayi yiyecem. Sinan zaten gitmedi mi yahu fb'ye??
YooYa arkadas kafayi yiyecem. Sinan zaten gitmedi mi yahu fb'ye??
ben arfa sagda cok iyi oynuyor bence
Aslında çok basit abi. Meselenin bu kadar büyük olmadığını ve çözülemeyecek kadar sıkıntılı olmadığı kanaatindeyim. Senin dediğin kadar olsaydı o andan sonra Sneijder'in kadroda daha sık yer bulması ve hatta formunun yükselmesi beklenemezdi kanımca. Benim görüşüm defalarca izah ettiğim üzre bu olayda şu şekilde.
1. Sneijder çok iyi bir oyuncu ve iddiaların aksine katkı da veriyor.
2. Yönetim Sneijder'e (muhtemelen Aysal'ın döneminden kalan bir çok oyuncuya) Tudor'dan çok daha önce taktı.
3. Evet takımda 1-2 senedir bir otorite boşluğu var ve oyuncular da bundan faydalandı. Yasin ve Sinan bile atarlanabiliyorken Sneijder bunu hayli hayli yapabilir.
4. Bahsedildiği gibi izin meselesi üzerine çıktıysa tartışma, çok büyük ve Sneijder'in de mutlak haksız olduğu bir mevzu değil bana göre. Tudor da haksız değil ama oyuncunun izin hakkı maç kaybedilince kolay kolay iptal edilmez Avrupa'da. Bu adamlar oraları görmüş kimseler. Ama yine de Tudor bu mevzuda daha haklı taraf kabul ediyorum.
5. Tudor'un hatalı olduğu nokta ise malesef biraz da kariyerinde kendini ispat telaşından olsa gerek çok çabuk kesip atmaya meyilli ve kriz yönetimi, ego yönetimi konusunda yeterince gayret etmiyor.
6. Burada asıl mesele yönetim. İki yönden suçlu onlar. Birincisi Sneijder için 1 yıldır bekledikleri fırsatı buldular ve Tudor'u da öne sürerek çakallık yapıyorlar. İkincisi ise çok iyi niyetli olsalar bile beceriksizler. Şu mevzu Ali Dürüst'ün yönetiminde olsa ve Şenol Güneş hoca olsa mutlaka yönetilir ve tatlıya bağlanırdı.
7. Sonuç olarak kriz çözülmeli ve Sneijder devam etmeli bence. Çünkü 1. Daha iyi ve verimlisini alamayız. 2. Neredeyse 7-8 bölgeye doğrudan ilk 11 oyuncusu lazımken en iyi adamımızı göndermek sportif olarak da mali olarak da yanlış. 3. İlla da göndereceksen adamı pas pas edip göndermek anlamsız. Zira hem mali oalrak bişey elde edemezsin hem de böylesi bir markanın sonradan getireceği katkılardan faydalanamazsın.
8. Şampiyon Galatasaray.
. Hayırlısı olsun...Neto 'yu ilk defa duyuyorum varmı bir gelişme onunla ilgili2. 3lü dalga
vanqür
neto
feguli iste
imbula lemina fln zormus haberiniz olsun
mecburen ortasahalardan biri vanqür olacak
1 tanesi icin ama ugrasilacak
netoyla coktan anlasilmis ama daha iyi biri icin bekletiliyor saniyorum hala daha acerbi icin ugrasiliyor (acerbi kismi benim dusuncem)
Ya arkadas kafayi yiyecem. Sinan zaten gitmedi mi yahu fb'ye??
Sneijder ve De Jong, hocayı göndermek için toplantılar tertipledilerse ve bunun uzantısı olarak da De Jong ''25 kişi gitmez, bir kişi gider!'' küstahlığını dile getirdiyse olayın konuşulacak tarafı yok benim için. Böyle bir girişimi en başta Şenol Hoca (Kindar adamdır) olmak üzere hiçbir TD sineye çekmez dostum, Ali Dürüst filan da nafile kalır...
Neyse, sıkıldım bu konudan. Bir önceki mesajı niye yazdığımı da sorgulayıp kendime kızdım, bilindik şeyler zaten. Hayırlısı olsun...
Alt yapıdan niye bek oyuncusu çıkmıyor arkadaş her mevkiden iyi kötü adını duyduğumuz oluyor da bek daha duymadım
Neto 'yu ilk defa duyuyorum varmı bir gelişme onunla ilgili
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AhahahahEger top oynasa hıc satamazdık emın ol. Şimdi kapalı kutu sanıyorlar oynamadıgı daha iyi