Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kucka 6 milyonsa Belhandaya verilen bonservis normal Feghouli için konuşulan rakam doğruysa bedava

b48f67340e90dc552c3e35ea8cb4869c.jpg

Kanyeeeeeee

Selçuk-Tolga orta sahası ile duman oluruz. Bir kere de bir sezon tüm takım tam olsun. Bir kere ömrümde şunu görsem gam yemeyeceğim.

Selçuk-Tolga orta sahası ile duman oluruz. Bir kere de bir sezon tüm takım tam olsun. Bir kere ömrümde şunu görsem gam yemeyeceğim.

bu şuna benziyor hucumuna messi neymar suarez koyup arkasına barış ayhan mustafa koymaya benziyor

bu kadar embesilce nasıl hareket edebiliyorlar aklım almıyor,tudoru iplemedikleride ortaya cıkıyor tabi

------Vanq------N'diaye-------

Feghouli---Belhanda---Garry

------------Gomis--------------

Valla benim kişisel görüşüm 8 numara alırsak ayrı ama alacağımız ön liberonun Tolga'dan iyi olacağını ben sanmıyorum. Her maç 12 km civarı koşup, 6-7 top kapan adam zaten. Ayrıca statik de değil topla ilerliyor. Oraya Tolga ile rekabet edecek bi adam alırsın ama ucuz yollu olur, parayı 8 numaraya yatırırsın. Tolga'nın yerine alacağın adama 5-6 milyon verirsen 8 numarada yine Selçuk oynar zaten.

Trabzon' a kaptırıldı diye veryansın edilen Kucka' yı 6 milyona bizimkiler alsa denmedik laf kalmazdı...

Bu sene piyasa korkunç yükseldi. Belhanda mesela o parayı rahatlıkla eder böyle bir piyasada. Ha, doğru bir tercih olup olmadığı ayrı konu, net olumsuz baktığım bir transferdi, umarım göstereceği performansla yanıltır...

Kucka iyi transfer, 6 milyon biraz fazla olsa da

Trabzon' a kaptırıldı diye veryansın edilen Kucka' yı 6 milyona bizimkiler alsa denmedik laf kalmazdı...

Bu sene piyasa korkunç yükseldi. Belhanda mesela o parayı rahatlıkla eder böyle bir piyasada. Ha, doğru bir tercih olup olmadığı ayrı konu, net olumsuz baktığım bir transferdi, umarım göstereceği performansla yanıltır...
Ucuza bile almışız şu durumda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Piyasada dönen rakamlara bakınca Maicon bedavaya geldi diyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt