Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buradaki tepkiye etki benimkisi aslanım. Sen çok agresif bir arkadaşsın. Forma fırlatmasını bilen adama saygı duyacağıma leş kargalarına saygı duyarım daha iyi. Faydasızın faydasından ne olur. Leşçuk beyin galatasarayımdan gittiği gün 10 garibanın karnını duyuracağım.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allahın kuşu bi sus transfer haberı okuyoruz surda

Badou N'diaye şapkadan çıkabilir bence

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Sneijder ile ilgili şu ana kadar attığınız bütün tweetleri toplayıp yarın yönetime ileteceğim bu da sizlere sözüm olsun.Sabah görüşmek üzere. (Selman Öztürk)

Allahım Sneijder...

Ne Sneijderciyim ne Selçukcu. Selçuk formayı Tugaya verdiğinde bitirdi kendini. Sneijderde sürekli kaprisler. İkisi de sözleşmelerinde feda diyeceklerse ve adam gibi çalışacaklarsa kalsınlar yoksa ikiside aynı gün teşekkür edip şutlansın. Kabak tadı veriyor bu muhabbetler.

topal vainkör den daha kariyerli oyuncu 2 avrupa şampiyonas, 2 yıl valencia kariyeri var. ligde bizdede fenerdede önemli işler yaptı vainkörün topala benzemesi veya onla kıyaslanması kötü birşey değil.

Selçuk da Wesley de gitsin bence..Bjk li olsam talisca oğuzhan falan gitsin isterdim..Barcalı olsam Messi gitsin isterdim..Futbolda bir adamı aynı takımda üst üste 3 sene izlemeyi sevmiyorum yahu..Ya da futboldan sıkıldım :asd22:

Ozaman Sneijder'i elestiren insanlara da hakaret etme,madem sen istedigin sekilde Galatasaray'in bir futbolcusuna 'lescuk' yazabiliyorsun ki bu senin en dogal hakkin,benim veya baskalarinin da Sneijder'i övmeye veya elestirmeye hakkimiz var evlat

Bidaha Galatasaraylilara hakaret ettigini görmeyeyim

Kaleminiz var mi

Altina IMZAMI atacagim da

Kono tüm yalan oldu galiba adam baya mutlu antrenman resimlerinde schalkede

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Kaleminiz var mi

Altina IMZAMI atacagim da

8aae7c4177c90ec6985300f7ec8cd2ac.jpg

Buyrun kaleminiz

Vainqueur-Ndiaye
Belhanda

bu orta saha 3lüsü istediğimiz dinamizim skor katkısı+agresifliği sağlayabilir.....

Bu kadar ortasahayı ne yapacaklar acaba?

Junu, Medel, Kucka, Yusuf, Okay, Castillo, Olcay, Bondonga mıydı neydi O, kalırsa Onazi...

Okay - Kucka
Olcay - Yusuf - Bongonda​

Bence boyle olur, eger Junuzovic Yusuf yerine oynayacaksa Yusuf'a yazik olur, oynadikca kendini gelistiriyor. Okay de begendigim yerli oyunculardan biri. Henuz ikiside genc ve gelisime acik oyuncular.

Medel stoper oynar bence, Onazi de sozlesmesini fesh etti diye okumustum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt