Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okay - Kucka
Olcay - Yusuf - Bongonda​

Bence boyle olur, eger Junuzovic Yusuf yerine oynayacaksa Yusuf'a yazik olur, oynadikca kendini gelistiriyor. Okay de begendigim yerli oyunculardan biri. Henuz ikiside genc ve gelisime acik oyuncular.

Medel stoper oynar bence, Onazi de sozlesmesini fesh etti diye okumustum.

Yusuf'u keseceklerini sanmıyorum. Ama Junuzovic'i de kesemezler bana göre. Yani karışık bir durum sanki.

Wesley ve Selçuk bu formada başarıya doydular artık..Yeterince mücadele etmiyorlar..Biri lige küme düşmemeye oynayan takımlara 2 3 asist yapar,biri de 10 maçta bir frikik atar parayı alır gider..Wesleyin asist yapması Arda'nın bu sene formalite maçlarında hattrick yapması gibi bir şey benim gözümde..Bu tartışmayı okumayı sevmediğim için yazmayı denedim..

Badou ile ilgili bir girişim varsa Lemina da olmuyor demektir diye düşünüyorum...şu beklere de iyi adamlar gelse rahatlasak

Vay be united Lukaku yu almış 85 e. Chelsea ye demiş beni maymun ettiniz bir kirala bir sat geri satın al

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Badou ile ilgili müspet bir ivme mi söz konusu. yeşillendirin

Gabigol ve Kondogbia kadro da düşünüluyormus Inter de

26 yaşındaki kakuta çindeki 4 milyon Euro luk maaşını bırakıp avrupa dönmek istiyormus 400 bin Euro ya bile oynarım demiş. Amiens e gidecekmis herhalde

Badou 10m €'ya isimi gizli olan bir premier lig takimina gidecekti noldu o is

feg imbula gelsin son senelerin en yirtici en güclü en iyi kadrosunu kurmus olurz.
sadece kalite bakimindan demiyorum birde yas fakörü var.
bekleri saymiyorum bile orayada iyi bi sag bek gelsin herkesle sampiyonluk iddiasina girerim.

ff196a09c7d86a0168b1bdd41253786f.jpg

Herife bak lan bizimki de anca gobek yapsin millete boyle ornek olursun gobeginle degil.

Bordeaux da Malcom var deli oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt