Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-----Badou----Tolga

Feghouli-Belhanda-Konop

----------Gomis

Badou'ya hayır diyecek durumumuz yok..BAM'dan kötü olamaz hiç bir orta saha diyodum ki başımıza STN çıktı

ff196a09c7d86a0168b1bdd41253786f.jpg

Herife bak lan bizimki de anca gobek yapsin millete boyle ornek olursun gobeginle degil.
Ardada yok şu vücut

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ertan Süzgün güvenilir midir?

Badou bence iyi transfer olur. Lemina ve Badou beraber de oynayabilir ve gerekirse Badou, Belhanda'yı da yedekler.

Aslında badou için semih hakan balta cavanda + 4 milyon Euro versek kabul ederler

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ertan Süzgün @ertansuzgun

Galatasaray, Badou'yu alırsa şaşırmam. Arada haber gelirse paylaşıyorum. Yalan yazmam. Haber gelmezse de paylaşmam kardeşim.

Ertan Süzgün @ertansuzgun

Gelen bilgi İngiltere yönündeydi. Ama 3-4 saat önce Galatasaray'ın da devreye girdiğini öğrendim.

Badouuuuuuuu

2m+cavanda+donk+tarik+hakan

Nasil teklif ama :D

Badou Ndiaye iş yapar mı ki ? hiç bilmiyorum bu sene nasıl oynadı.

Ozaman Sneijder'i elestiren insanlara da hakaret etme,madem sen istedigin sekilde Galatasaray'in bir futbolcusuna 'lescuk' yazabiliyorsun ki bu senin en dogal hakkin,benim veya baskalarinin da Sneijder'i övmeye veya elestirmeye hakkimiz var evlat

Bidaha Galatasaraylilara hakaret ettigini görmeyeyim
Boyundan büyük konuşmayı bırak. Ben seni engelliyorum. Sen de beni engelle ve mesajlarıma yorum atma bir daha yeğen

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PL dedikodusu büyük ihtimal iç piyasa için fiyat yükseltme hamlesiydi Osmanlı için..O yüzden rahat olun 7 8 e kitlerler bize Badou'yu

Badou alınırsa iyi olur. Eldeki bazı yerlileri takasta mutlaka kullanacağız bana göre. Bize bu ligden geleceğini düşündüğüm isimler

Musa
Ndiaye
Emre Akbaba

Bu oyunculara takas önereceğiz bana göre.

Hakan Balta, Koray vb. isimler Osmanlı'ya. Emrah Başsan da Alanya'ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt