Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulüp doğru demiş menajer efendi,zamsız otursun gomis.

Bafetimbi Gomis'in menajerlerinden Patrick Mendy: "Kulüpte bazı oyunculara ödeme yapılmasına rağmen, Gomis maaşındaki 5 aylık gecikme için bile FIFA'ya gitmeyi düşünmeyen birkaç oyuncudan biriydi ve parayı düşündüğü yönünde eleştirilere maruz kaldı."

Hani taraftar göndermek istiyordu herifi ?

Bildiğin sözleşme verin diye ağlıyor

Valla zerre umrumda değil kalıp da sezon boyunca sorun çıkaracaksa ayrılabilir. Evet bu Gomis olsa bile geçerli ...
Zaten trip atmaya devam edecekse kesinlikle yol verelim önümüze bakalım dünya da sanki forvet yok doğru transfer politikasıyla Gomis kadar katkı alabileceğimiz isimler var.

açıklama da bi çelişki var.yönetim değişse bile 33 yaşına gelen adamla niye 4 senelik imzalayalım,kim bu kadar mal olur?geçiniz

Sa iyi nöbetler :-)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre’yi aldık mı noldu o iş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

menajer para koparma peşinde,gomis parayı düşünmüyosa konusmayacaksın keleş

açıklama da bi çelişki var.yönetim değişse bile 33 yaşına gelen adamla niye 4 senelik imzalayalım,kim bu kadar mal olur?geçiniz

Bafetimbi Gomis'in menajerlerinden Patrick Mendy: "Geçen sezon Galatasaray ile imzalarken, daha iyi bir maaşla, 4 yıllık sözleşme istedik. Sonunda 3 yıllık üzerine anlaştık. Ancak sezonu iyi geçirirse, yıl sonu şartlar için tekrar görüşeceğiz diye sözleştik."
Şunun neresini anlamadın neresinde çelişki var ??

Bafetimbi Gomis'in menajerlerinden Patrick Mendy: "Gomis'in amacı Galatasaray'da, Türkiye'de kalmak ve takıma yardım etmek olduğu için çok ciddi teklifleri reddetti. Sözleşmeyi aynı şartlarla 1 yıl daha uzatmak için bir teklif yaptık."

Emre Akbaba iyi de, defansif katkı vermek için fazladan gayret göstermesi gerektiğinde sıklıkla faul yapmak zorunda kalıyor. '8' pozisyonunda oynamak adına en önemli handikapını bu noktada görüyorum. Belhanda' nın olduğu bir kadroda '10' pozisyonunda zaten olmaz. Gelirse, Ndiaye' nin de '9.5' oynaması gerektiğini hep söylüyorum; o durumda da Emre' nin 6-8 gibi oynaması lazım, yine olmuyor. Geriye 4-3-3 kalıyor: Fernando 6, Emre-Ndiaye çift 8; mümkün olabilir:unsure:...

menajere 100.000 verin de sussun,sneijderin menajeri de cok konusuyodu

Emre Akbaba iyi de, defansif katkı vermek için fazladan gayret göstermesi gerektiğinde sıklıkla faul yapmak zorunda kalıyor. '8' pozisyonunda oynamak adına en önemli handikapını bu noktada görüyorum. Belhanda' nın olduğu bir kadroda '10' pozisyonunda zaten olmaz. Gelirse, Ndiaye' nin de '9.5' oynaması gerektiğini hep söylüyorum; o durumda da Emre' nin 6-8 gibi oynaması lazım, yine olmuyor. Geriye 4-3-3 kalıyor: Fernando 6, Emre-Ndiaye çift 8; mümkün olabilir:unsure:...
Asıl kafalardaki soru: 2 yabancı kontenjanımız var fakat stoper, orta saha ve forvet mevkileri lazım bunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum ama olmazsa olmaz mevki stoper ve forvet gibi gözüküyor 8 numara da Emre'yi alıp transferi mi kapatacağız ya da takımdan birini mi göndermeye çalışacağız.

Hakan, yönetim Gomis'e mobbing yapıyor diyordun ne oldu karşim?

1f4a5.png
Bafetimbi Gomis'in menajerlerinden Patrick Mendy: "Gomis'in amacı Galatasaray'da, Türkiye'de kalmak ve takıma yardım etmek olduğu için çok ciddi teklifleri reddetti. Sözleşmeyi aynı şartlarla 1 yıl daha uzatmak için bir teklif yaptık."
1f4a5.png
Bafetimbi Gomis'in menajerlerinden Patrick Mendy: "Galatasaray yönetimi, bunun da [Aynı şartlarla 1 yıl uzatmak] mümkün olmadığını ve eğer bu durum ona uygun değilse ayrılabileceğini, hatta teklif varsa gidebileceğini söyledi. Bafe bu yüzden büyük hayal kırıklığı yaşadı."

gomisin gönlü alınır da sen sus menajer

gomis kalmak istiyomuş.ama 1 sene daha uzatmak istiyolarmış sözleşmeyi.gelecek sezonu geçirsin bi hele duruma bakılsın menajer bozuntusu

Yönetime mobbing yapıyorlar diye kızıyordum ama yapıyorlarsalar bile haklılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt