- 2 Temmuz 2011
- 140.213
- 60.286
- 5.628
kulüp doğru demiş menajer efendi,zamsız otursun gomis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten trip atmaya devam edecekse kesinlikle yol verelim önümüze bakalım dünya da sanki forvet yok doğru transfer politikasıyla Gomis kadar katkı alabileceğimiz isimler var.Valla zerre umrumda değil kalıp da sezon boyunca sorun çıkaracaksa ayrılabilir. Evet bu Gomis olsa bile geçerli ...
ultrAslan açıklaması ve Evren Göz'ün takip etmesine bakarsak hayırlı olsun diyebilirizEmre’yi aldık mı noldu o iş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
açıklama da bi çelişki var.yönetim değişse bile 33 yaşına gelen adamla niye 4 senelik imzalayalım,kim bu kadar mal olur?geçiniz
Şunun neresini anlamadın neresinde çelişki var ??Bafetimbi Gomis'in menajerlerinden Patrick Mendy: "Geçen sezon Galatasaray ile imzalarken, daha iyi bir maaşla, 4 yıllık sözleşme istedik. Sonunda 3 yıllık üzerine anlaştık. Ancak sezonu iyi geçirirse, yıl sonu şartlar için tekrar görüşeceğiz diye sözleştik."
müjde ar izlerken kafam karıştıŞunun neresini anlamadın neresinde çelişki var ??
Asıl kafalardaki soru: 2 yabancı kontenjanımız var fakat stoper, orta saha ve forvet mevkileri lazım bunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum ama olmazsa olmaz mevki stoper ve forvet gibi gözüküyor 8 numara da Emre'yi alıp transferi mi kapatacağız ya da takımdan birini mi göndermeye çalışacağız.Emre Akbaba iyi de, defansif katkı vermek için fazladan gayret göstermesi gerektiğinde sıklıkla faul yapmak zorunda kalıyor. '8' pozisyonunda oynamak adına en önemli handikapını bu noktada görüyorum. Belhanda' nın olduğu bir kadroda '10' pozisyonunda zaten olmaz. Gelirse, Ndiaye' nin de '9.5' oynaması gerektiğini hep söylüyorum; o durumda da Emre' nin 6-8 gibi oynaması lazım, yine olmuyor. Geriye 4-3-3 kalıyor: Fernando 6, Emre-Ndiaye çift 8; mümkün olabilir...