Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1354609.gif
kemal sunal giflerine bakıyodum,buna denk geldim

Evren Göz, Emre Akbaba'yı takip etmiş demek...

HO

lucho gonzalez 37 yaşında futbola devam ediyomuş vay be,stopere evrilmiş yalnız yaşlanmış baya #iyi bilgi#

Emre belhanda ile oynaman için orada fernando değil gattuso olması lazım.
Aslında Belhanda ve Emre Akbaba bu sistemi STSL 'de oynayabilecek en iyi 2 adam diyebilirim reis. Temposu dayanıklığı olan adamlar ligimizdeki diğer hücumcu orta sahalara bakarak. Tabi ki De Bruyne ve Silva ile bu sistemi oynatmayı hocamız da ister ama yapabileceğimiz en fazla bu olacaktır

Bu orta saha olmaz reis
Bence olur reis tamam şampiyon olduğumuz için kimse sesini çıkarmadı ama Donk-Fernando-Belhanda orta sahası ile oynarken maç başına en fazla 2-3 kere rakip sahaya geçebiliyorduk. Fatih Terim haklı olarak saldırıp hücum etmek yerine elinde tuttuğu liderlik koltuğunu korumak için bunu haftalarca oynattı 1-0 2-0 'a maçı garantileyip maçı bitirmek üzerine kuruluydu anlayışımız buna hak verdim geçen sene zor geçen şampiyonluk yarışını düşünürsek

Ama şimdi koskoca seneyi Fernando-Donk ayarında bir orta saha ile geçirmez Fatih Terim yeniden Bam Bam Bam sisteminde oynayacağımızı düşünüyorum. En son hazırlık maçında denediği 4-1-4-1 gibi sistemde bunu gösteriyor bence reis ...

8-9 yıldır bu forumdayım böyle b.k gibi geçen bi transfer nöbeti görmedim, içerden ne haber alınabiliyor ne bir sey. Sevmedim bu sekli

Emre Akbaba geldiği zaman orta sahada hem solak hem de sağ ayaklı 8-10 numaralarımız olacak sistem olarak 4-3-3 / 4-1-4-1 rahat oynayabiliriz. Sene başından beri gelmesini istediğim ilk 3 oyuncu içinde Emre Akbaba var nedeni çok basit biz geçiş oyunu çok iyi oynadığımız için 1-3 bölgeler arasında geçiş yaparken hem dripling hem de 2'li oyunlarla beraber geçiyoruz Emre gelirse Belhanda'nın performansında da ciddi artış bekliyorum bu yönden çok kritik transfer olacak. Belhanda - Emre ikili oyunları çok da iyi oynarlar bence gayet makul bir transfer olacak. Yabancı bir 8 numara transferi takımdan birisinin gitmesine bağlı diye düşünüyorum Andre Silva ve Denayer geleceğini düşünürsek takımdan biri gitmeden başka transfer olmaz tabi sürpriz ayrılıklar olursa bilemeyiz.

duyumsuzlugun poku çıktı,yeter yeter

Burada bir çelişki var Gomis Dursun Özbek zamanında geldi onun yönetimi de düştü Mustafa Cengiz yönetiminde böyle bir sözü yok, kim kime ne sözü vermiş :D

Yav niye yeni sözleşme imzalayalım kardeş? O zaman 1 senelik yap anlaşmanı zorunlu madde koydur seneye şu olursa şu diye, alıştılar Türkiye’ye gelen yabancılar yönetici söğüşlemeye. Bizimkiler de meraklı zaten dursun olsa mesela çoktan verildiydi sözleşme ; bakalım şimdikiler inşallah duruşlarını bozmazlar bu konuda.

Bafetimbi Gomis'in menajerlerinden Patrick Mendy: "Geçen sezon Galatasaray ile imzalarken, daha iyi bir maaşla, 4 yıllık sözleşme istedik. Sonunda 3 yıllık üzerine anlaştık. Ancak sezonu iyi geçirirse, yıl sonu şartlar için tekrar görüşeceğiz diye sözleştik."

Bafetimbi Gomis'in menajerlerinden Patrick Mendy: "Menajerler olarak, sözleştiğimiz gibi tekrar kulübe gittik. Yönetim değişti ancak Gomis saha içinde ve dışında çok şeyler yapmıştı, kulüp bunu gördü. Bize UEFA kısıtlaması nedeniyle zam yapmanın mümkün olmadığını söylediler."

Burada bir çelişki var Gomis Dursun Özbek zamanında geldi onun yönetimi de düştü Mustafa Cengiz yönetiminde böyle bir sözü yok, kim kime ne sözü vermiş :D

Valla zerre umrumda değil kalıp da sezon boyunca sorun çıkaracaksa ayrılabilir. Evet bu Gomis olsa bile geçerli ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt