Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando
Ndiaye—Akbaba
muazzam bir orta saha olabilir...
kesicilik var, oyun görüsü var, kondisyon var, gol ve asist var...

Uğuru da sallayın bjk yalakasi.mujde ar diyom lan size

ali naci ve nevzat bu sene kuduruyorlar kulüp icinden haber alamıyorlar hoca bunlara röportajda vermiyor kısaca bunları dicklemiyor

o yüzden kudurdukca kuduruyorlar ,yaglı surat döneminde hatırlayın nasıl kibar yazarlardı simdi sürekli laf sokucu haberler

Ali naci ve nevzat köpegin önde gideni,inanılacak iyi adamlar bulun

A spor keşke kapansa 10 dk izliyorum deli oluyorum yavşaklıkları yüzünden programların tek amacı bizim sadece A sporu izleyip gündemi takip edenleri kandırıp, gaza getirmek.

Beinsport ve aspor kapatılmalı.sporx,futbol arena ve de marke hesaplari da kapatılmalı

Gelmeyin yav bu medya maymunlarının oyunlarına. Gomis daha 3-4 ay önce vermedi mi bu tarz oyunlara cvp? Gitmek istiyordur onu bilemeyiz ama maaş konusu vs boş işler bence katar mı çin mi burası hayırdır? Uefa yaptırımlarını bilmiyor mu oyuncular. Haberler tamamen uçurma bence kendimiz satmak istiyoruz adamı yetmiyor bok atıyoruz birde. 30’ tane gol atmış karakteri düzgün bir adam gidiyorsada aslan gibi gider her habere inanıp oyuncuya sallayıp durmayın yav. Selçuk oturduğu yerden alıyor 3. Milyon adam seni şampiyon yapmış ayıptır.

He de geç bu salağa
He deyip gecmek istiyorum ama fatih hocanin sakatliklar konusunda Gomis deyince duraklayip sakat dedi, bugun resmi sayfadan sakatliklar konusunda sadece Mariano ve Eren ile ilgili bilgi verdiler, ayrica Ayew transferini ilk duyuran Ligue 1 Turkce hesabi Gomis'e bir arap kulubunden 10m civari bir teklif geldigini yazdi

Yani bir sey var gibi, neyse bekleyip gorecegiz

Büyük ihtimalle seneye bu ilk 11 ile başlarız

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Fernando
Belhanda-E.Akbaba
Rodrigues-Gomis-Onyekuru

Belhanda-Feghouli ve Maicon 'u elimizden çıkarabilir ve 1 orta saha ve 1 stoper alırsak bu kadro gerçekten iş yapar​

O forsu gördük Dursun dönemi .benim gibi birçok taraftar Alparslan Abi için öneme alıyor yoksa tek ses çıkarılmayan günleri unutmadık.
Önce ismini doğru bilelim. Alpaslan Dikmen. Demek ki bizim kadar öneme almıyorsunuz abiyi.
Gerekli yerde ses çıkarttık, sizler şampiyonluk gitti derken biz havaalanlarına akın akın gittik ve şampiyonluğu getirttik.
Fatih hoca ve tüm hocalar da söylüyor bunu :)
BİZİZ BİZ
heyya heyya
ultrAslan ultrAslan

Sus len hala konuşuyon mu sen
:)

Büyük ihtimalle seneye bu ilk 11 ile başlarız

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Fernando
Belhanda-E.Akbaba
Rodrigues-Gomis-Onyekuru

Belhanda-Feghouli ve Maicon 'u elimizden çıkarabilir ve 1 orta saha ve 1 stoper alırsak bu kadro gerçekten iş yapar​
Bu orta saha olmaz reis

Herkesi öncelikle selamliyorum arkadaslar ben yeni katildim araniza haydi h.olsun birde su konudan bahsedicem bence yonetim ve terim gomisin gitmesini istiyor ki arap kluplerinden teklif var bence ancak gomis gitmek istemez cl oldugundan dolayi isler karisik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt