Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.352
- 3.679
- 1.778
Ahaha aynen öyle bende tesadüfen Youtube'da gördüm.hayırlı olsun bizim eli sıkı cengiz başkanda nizipli

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahaha aynen öyle bende tesadüfen Youtube'da gördüm.hayırlı olsun bizim eli sıkı cengiz başkanda nizipli

antrenmanda sakat diye adı geçmemiş,ondandırGomisede resmi teklif gelmedi ki

Bu konuda bir kac yorum yaptim yine ayni seyleri yazmayimGomisede resmi teklif gelmedi ki
Bu konuda bir kac yorum yaptim yine ayni seyleri yazmayim
ben yönetime ve başkana güveniyorum
Ben Fatih hocaya guveniyorum, Gomis giderse o kaliteye yakin bir forvet gelecektirSende haksız değilsin ama ben bu yönetime güvenmiyorum, rakipler kötüyken kafalarına tekrar vurma fırsatını riske atmak istemiyorum.
trezeguet falanda gelsin 8 kanatla oynayalım ortayı boş bırakalım..TRANSFER HEDEF️|
Oyuncu Adı: Trincão
Kulübü: Braga B
İlgilenen Takımlar : Galatasaray SK
İstenen Bedel : €1.5m
Pozisyon: Sol Kanat
Boy: 1,83 m
Kilo: 70 kg
Kullandığı Ayak : Sol
Sözleşme bitiş tarihi: 30.06.2021 TRANSFER HABER on Twitter
HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu arada kardeşlerim,renkdaslarım Gaziantep'in Nizip ilçesine öğretmen olaram atandım..
Sevincimi sizinle de paylaşayım..
Ben Fatih hocaya guveniyorum, Gomis giderse o kaliteye yakin bir forvet gelecektir
Fener Ayew
Bjk Roco
Sira bizde, yine bir SABAH ansizin oyuncu saglik kontrolunden gectikten sonra haberimiz olacak gibi duruyor
Reys gündeme yön veriyosun yine
Bana biri Fatih Terim'in son açıklamaları ve Gomis olayı hakkında teferruat buyurabilir mi
Yönetimin tavrı yüzünden ndiaye eyşan oldu sülalesinde sövülmeyen kalmadı mobbingin kralını yapıyor bizim yönetim.