Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye'ye kimse kusura bakmasın ama karaktersizin teki. Kendi gitmek istedi kaç defa açıklandı. Zaten EPL'den teklif alan bir arkadaştı bize gelmeden önce.

Şu an zaten hem Stoke City'e sıkıntı çıkarıyor hem bize göz kırpıyor hem de bir ihtimal başka yerden teklif gelir diye bekliyor. Menajeri zaten tokatçı yakaladığını öpüyor. Bizim şartla da gelecekse gelsin diğer türlü gelmesine gerek yok. Onsuz şampiyon olduk transfer dönemindeyiz onun yerine adamda buluruz.

SM-N9005 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndiaye'nin kulube rekor ücret kazandirdigini bir kez daha hatirlatalim

Tesekkurler Badou

Ndiaye kendi gitmek istedi, transferin sonrasinda Terim ve Albayrak'in aciklamalarindan sonra bunu demen cok sacma, ki hakkidir zaten, norvec ikinci liginde futbola baslayan bir afrikali oyuncuya PL'den teklif gelirse bunu kabul etmesi kadar dogal bir sey yok

Kimse burada Gomis gitsin demiyor, dogru sartlarda gidebilir, en azindan ben boyle dusunuyorum, bir kac hafta sonra 33 yasina girecek olan oyuncuya 15m civari bir teklif gelirse bu teklif kabul edilmeli, ha Gomis gitmek istemezse sorun yok o ayri bir konu

Melo'da da aynisi yapildi yaziliyor burada ama Melo da kendi gitmek istedi, yonetime bok atmaya gerek yok
Kendi gitmek isteseydi sezon öncesi Türkiyede kalmayı tercih etmezdi zaten. Hiç inandırıcı değil 6 ay için bizi tercih edip birden denildiği gibi apar topar gitmesi.

gomisin arkasında bekleyen eren var azcık gözünüzü acın alkolü azaltın

gomis satılsa para trezegeye gömülse sonra cok söversiniz burda ulan niye satıldı gomis vs vs

4 5 ay maaş ödenmezse gitmek ister tabi herşeyi işinize geldiği gibi yorumlayın zaten

Ndiaye, championship te oynamaz menejeriyle iş tutuyorlar premier ligden kulüp bulana kadar da o iş yaş, İngiltere de erken kapanacak transfer dönemi lig başlamadan, Ondan hemen sonra bizim verdiğimiz fiyata tıpış tıpış gelecekler. 200-300 bin komisyon fırsatını kaçırmaz üçkağıtçı menaceri. Muhtemelen bu ndiaye'ye manceri bir belge imzalattı 50 mio tazminli o yüzden sözünden çıkamıyor adamın.

fenerliler 20 yıl azize inandı,bi 20 yıl da ali yıldırım koça inanacak.bizim taraftar da yıllarca yavşak medyaya inandı,oyununa,gazına geldi.musleradan sonra gomise geldi sıra.bi rahat durun artık.mide bulandırmaya başladı

a sporda ndiaye 4.5 milyon euro istiyor diyorlar. twiterde gordum. ne rezil bir kanal. hep g.tlerinden uyduruyorlar. birde inanip ustune yorum yapiyorlar. fahiseler bile daha namuslu bunlardan

a sporda ndiaye 4.5 milyon euro istiyor diyorlar. twiterde gordum. ne rezil bir kanal. hep g.tlerinden uyduruyorlar. birde inanip ustune yorum yapiyorlar. fahiseler bile daha namuslu bunlardan

Releasing-yourself-to-freedom.jpg

Sevdiğimiz herkes gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt