Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca gstv ye transferler ve iddialarla alakalı konusmak istediğini açıklamıs.transfersizlikten kudurmus bu taraftar gstvye reytıng rekorları kırdırır

"Resmi hic bir teklif yok, olabilir resmi olmayan teklifler sampiyon bir takimdir, istekler vardir"

Menajer araciligiyla teklifler geliyor demek

Taraftarın basın yüzünden gaza gelip kafasında teori üretip oyuncularımıza sallaması yüzünden 3 sezondur transfer dönemi olmasın istiyorum melo, sneijder, podolski aynı şeyler oldu hala devam ediyorlar elimizdekilerin değerini hiç bilmiyoruz.

Taraftarın basın yüzünden gaza gelip kafasında teori üretip oyuncularımıza sallaması yüzünden 3 sezondur transfer dönemi olmasın istiyorum melo, sneijder, podolski aynı şeyler oldu hala devam ediyorlar elimizdekilerin değerini hiç bilmiyoruz.
Rahatlık battı renktaş, yine rezil olmamızı özledik.

oyuncu ederini bulunca satılmalı ffp kıskacı varken Gomis'i satıp kadronu kuracaksın,gelecek sezon transfer bütçesi oluşturacak tarzda oyuncular almalısın,Gomis'in bu sezon da 30 gol atıp 10m civarı para kazandırma ihtimali yüzde kaç....bu yüzden artık akıllı hamleler yapılmalı,Feghouli de gönderilmeli Maicon da zarar edilmeden

Hoca Serdar Aziz'den hiç bahsetmemiş o da satıldı. :asd:

Tatil olunca transfer manyakları ortaya çıkıyor. Bize tek Ndiaye ve Denayer lazım.

Yav ne alakası var, bu konuda katılmıyorum sana.
Melo her transfer döneminde fellik fellik Avrupa'da kulüp arayıp bulamayınca kalıyordu. En son gitti işte. Gayet kendi hür iradesiyle.
Podolski yine zaten kendi isteğiyle gitti. İyi para ödediler kendine.
Wesley'in gitmemesi için taraftarin çok büyük çoğunluğu destek verdi.

Gomis olayında var iste gariplik bariz. Hocanın mimiklerini görmüyor musunuz? Şimdiye kadar iddialarla ilgili açıklama da yapılmadı. Ciksin desin madem yok öyle bir şey diye. Geçen sefer öyle yapmadı mı? Sosyal medyayı gayet etkili kullanıyor

Bir bilgim ve duyumum yok haliyle ama Gomis'in geldiğinden beri sergilediği duruşu düşünürsek ben samimiyetine inanıyorum o yüzden gitmek ve zamdan ziyade yönetimin göndermek istediğini düşünüyorum açıkça. Yönetimin yerinde olsam sanırım Belhanda ve Feg'i gönderemiyorsam öncelik olarak Rodri yerine Gomis'i yollardım ama bu şekilde değil oldu ve gitmedi bu iş sıkıntı olacak gitmesi zaten ayrı bir sıkıntı madem yollayacaktın ki zaten halihazırda eksik o adamın muadili çoktan şu an takımda olmalıydı ama zaten 6 aydır olmayan 8 numarayı almayı beceremeyen yönetimden bunu beklemekte hayalcilik olur elbette.

Yav aynı şeyler Ndiaye sürecinde yaşandı ama ona Eyşan dediniz geçiniz

Neyse, her şeyin iyisi olsun bizim adımiza. Nöbeti devrediyorum. Uykum geldi.

Ayew 1.5m kiralama yıllık 3.2m maaş (muhtemelen ekstralar da vardır) olmak üzere senelik maliyeti 5m e yakın bir şey oluyor. Artık anlamalıyız ki bir futbolcuya senelik 5m verecek durumumuz yok. Yok Ayew için edermiş yok bilmem neymiş hikaye. Yok abi yok. Para yok. (Hadi para buldun yıllık maks. 20m zarar hakkın var) Ha alırsın öyle birini o zaman da ihtiyaç olan yerlerin kalır. Bu sene 20m zararı aşmamak için yıllık 5m e Ayew de alınmaz değeri bulunca Gomis te satılır. Bu kadar basit. Koca GS üç kuruş için ta Tunus'a gidiyor. Varın siz düşünün halini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt