- 27 Ocak 2010
- 59.663
- 31.192
- 3.523
hoca gstv ye transferler ve iddialarla alakalı konusmak istediğini açıklamıs.transfersizlikten kudurmus bu taraftar gstvye reytıng rekorları kırdırır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zaman?hoca gstv ye transferler ve iddialarla alakalı konusmak istediğini açıklamıs.transfersizlikten kudurmus bu taraftar gstvye reytıng rekorları kırdırır
burada demıs reısNe zaman?
Rahatlık battı renktaş, yine rezil olmamızı özledik.Taraftarın basın yüzünden gaza gelip kafasında teori üretip oyuncularımıza sallaması yüzünden 3 sezondur transfer dönemi olmasın istiyorum melo, sneijder, podolski aynı şeyler oldu hala devam ediyorlar elimizdekilerin değerini hiç bilmiyoruz.

Yav ne alakası var, bu konuda katılmıyorum sana.Taraftarın basın yüzünden gaza gelip kafasında teori üretip oyuncularımıza sallaması yüzünden 3 sezondur transfer dönemi olmasın istiyorum melo, sneijder, podolski aynı şeyler oldu hala devam ediyorlar elimizdekilerin değerini hiç bilmiyoruz.
Kafasında teoriler ürüten taraftarlar hariç çok rahatız aslında. Ben çok rahatım mesela. Algı yapmayın.Birkerede sampiyon olup rahat sezona baslayabilsek ne olur sanki
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Serdar antrenmanda vardi bugunHoca Serdar Aziz'den hiç bahsetmemiş o da satıldı.![]()
Müthiş tespit.Yav aynı şeyler Ndiaye sürecinde yaşandı ama ona Eyşan dediniz geçiniz