GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 110

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
561,9K
Sayfa
110/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada kardeşlerim,renkdaslarım Gaziantep'in Nizip ilçesine öğretmen olaram atandım..
Sevincimi sizinle de paylaşayım..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antep'e 45 dk.; Adana 2,5; Mersin 3,5 saat yakınlıkta sıkıldığında gidersin miss şanslısın bence,tabi araba sart

gomis konusunda yönetime ve fatih hocaya en ufak suç atan adamlar bilsin ki takım bu zihniyet yüzünden bu halde. ipleri futbolculara verirsen seni şarampole yuvarlarlar. gomisin ne zam ne de yeni sözleşmeye zerre hakkı yok daha geleli 1 yıl olmuş dünya kadar maaş ve imza parası verdik zaten, 30 gol attı diye üstümüze mi çıkacak yani bu kaprisi messi ronaldo bile yapmaz bu ne saçmalık.
Bu mevzuda tek suçlu eski yönetim. Sen böyle vaatler verirsen onlar da gelir isterler.

Tamam çoğunlukla güzel transferler yaptılar ama paraları saçarak yapmışlar belli ki. Övülecek tek tarafları bile sövdürecek yer buluyor.

Alnitak Alnilam Mintaka

Emre Akbaba
Denayer
Ndiaye

giden olursa başka hamleler gelir bunların dışında

Bu mevzuda tek suçlu eski yönetim. Sen böyle vaatler verirsen onlar da gelir isterler.

Tamam çoğunlukla güzel transferler yaptılar ama paraları saçarak yapmışlar belli ki. Övülecek tek tarafları bile sövdürecek yer buluyor.

Alnitak Alnilam Mintaka
açıkçası tarihimizin en kötü yönetimi de olsa eski yönetimin bunu yapacak kadar da salak olmasına imkan yok çünkü dünya üzerinde henüz okadar salak bi organizma yaşamadı. bu konuda gomisin menajerinin eski yönetim söz verdi diye yalan attığını düşünüyorum. dursun gibi tarihin en rezil başkanı bile yeni transfer ettiği adama önümüzdeki yıl yeni sözleşme yaparız,zam yaparız diye söz vermez. fransız menajerlerin nasıl üçkağıtçı ve yalancı olduklarını yıllardır defalarca kez izledik.

Acil like atın 1903 like ne ya.

dce190d75d194d9da645e81f7f6565dd.jpg

Hemen attım renkdaş ;)
aa051103437dde29d720c9b46ca96e70.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

günaydın renktaşlar.
gomisin menajeri ..... yesin.
33 yaşındasın zamlı +1 yıllık sözleşmeyi yapacak başka bir takım arasın. Zira kötü yönetilsek de selçuktan ders almışlardır.

Belhanda'yı satıp Alper Potuk ve Emre Akbaba'yı alacağız gibi

Bu futbolcuları anlamak zorlaşıyor iyice yada menajerlerini. Kötü oynar bi sezon ses yok paramızı alıyoruz bize kimse fazlasını vermez derler , iyi oynarlar zam talep ederler . Sözleşme yapmak zor iş .

beyler transfer yok bari bir futbol magazin haberi yapalım araya modaretörler inşallah ceza vermez :)

Maradona Wanda Nara ile aşk yaşıyor
Arjantin'in efsane futbolcusu Diego Maradona ile İnter forması giyen Wanda Nara'nın otelde birlikte sabahladıkları öne sürüldü.

Inter'de forma giyen Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın skandalları bitmek bilmiyor.

Daha önceki eşi Maxi Lopez'i şimdiki kocası Icardi'yle aldatan Nara'nın bu defa da Icardi'yi aldattığı iddia edildi.

Magazin basınının daha önce de birlikte olduklarını iddia ettiği Maradona-Nara ilişkisini yeniden gündeme taşıyan isimse 91 yaşındaki oyuncu ve sunucu Mirtha Legrand oldu.

kralspor8481.jpg

GECEYİ BİRLİKTE GEÇİRDİLER
Arjantin'de yayım yapan La Nacion gazetesine konuşan Legrand, ikilinin bir otelde geceyi birlikte geçirdiklerine şahit olduğunu söyledi.

Legrand Mar del Plata'da yaşandığı iddia edilen olayla ilgili şunları dile getirdi:

"Onların kaldıkları odaya çok yakındım. Ancak çıkardıkları gürültüden ötürü uyuyamıyordum. Ben yan odadaydım, sürekli yatak sesleri ve koşturma sesleri geliyordu."

bu wanda ne karıymış bee kimse durduramıyor :)

Bu futbolcuları anlamak zorlaşıyor iyice yada menajerlerini. Kötü oynar bi sezon ses yok paramızı alıyoruz bize kimse fazlasını vermez derler , iyi oynarlar zam talep ederler . Sözleşme yapmak zor iş .
her futbolcu nagatomo kadar karakterli olmuyor malesef adam muhteşem oynadığı ligin 2.yarısından sonra aynı paraya sözleşme imzaladı 2 yıllık sözleşmeye razı oldu.istese zam ve 3-4 yıllık sözleşmede diretirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri