GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 111

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
561,9K
Sayfa
111/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gidisle dogru durust transfer olmayacak.

Turkiye icin lefter sezonu

Bizim icin Allah kerim Fatih Terim sezonu olacak gibi !!

bu kulüp gomise yeterince değer verdi,gomis cocuk mu alınsın...ne komik açıklama o kırıldı lafı

zam isteyene kapıyı göstereceksin zaten anlaşma yapmışsın daha neyin parası bu kimseye eyvallah yok piyasada futbolcumu yok jackson martinez boşta git al

beyler transfer yok bari bir futbol magazin haberi yapalım araya modaretörler inşallah ceza vermez :)

Maradona Wanda Nara ile aşk yaşıyor
Arjantin'in efsane futbolcusu Diego Maradona ile İnter forması giyen Wanda Nara'nın otelde birlikte sabahladıkları öne sürüldü.

Inter'de forma giyen Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın skandalları bitmek bilmiyor.

Daha önceki eşi Maxi Lopez'i şimdiki kocası Icardi'yle aldatan Nara'nın bu defa da Icardi'yi aldattığı iddia edildi.

Magazin basınının daha önce de birlikte olduklarını iddia ettiği Maradona-Nara ilişkisini yeniden gündeme taşıyan isimse 91 yaşındaki oyuncu ve sunucu Mirtha Legrand oldu.

kralspor8481.jpg

GECEYİ BİRLİKTE GEÇİRDİLER
Arjantin'de yayım yapan La Nacion gazetesine konuşan Legrand, ikilinin bir otelde geceyi birlikte geçirdiklerine şahit olduğunu söyledi.

Legrand Mar del Plata'da yaşandığı iddia edilen olayla ilgili şunları dile getirdi:

"Onların kaldıkları odaya çok yakındım. Ancak çıkardıkları gürültüden ötürü uyuyamıyordum. Ben yan odadaydım, sürekli yatak sesleri ve koşturma sesleri geliyordu."

bu wanda ne karıymış bee kimse durduramıyor :)

Adnan oktara gelince tututu masallah diegoya gelince tu kaka ! :) :)

Ya gerçekten al al al klüpler batık, en mantıklısı kiralik oyuncu, bedava imza parasız oyuncu ve alt yapı artık bunlarla idare edeceğiz.
Bakın Aziz gitti fenerin ne kadar çok borcu olduğu ortaya çıktı, keza ülkemde aynı şekildedir.
Durum berbat, sonumuz hayrola, Gereksiz oyuncu geleceğine hiç oyuncu gelmesin daha iyi.

Gomisin menajeri kafayimi yemis? Biz 32 yasindaki adam 3 senelik sözlesme verdik. Ingilteredeki büyük takimlar kendi efsanelerine bile 30 yasini gectimi 2 seneden fazla sözlesme yapmiyorlar son zamanda.

Zam yada sözlesmesini uzatirirmasini istiyorsa bence satilma.

Serdar Aziz
Sinan Gümüş

bunların yanına
Ozan Tufan
Emre Akbaba
katılırsa yerli kalitemiz yeterli hale gelir

Eren-Ozan takasına fitim ben oynatmayacaksa Cocu çözelim şu işi

Bence Gomise teklif var satmak istiyoruz ama Gomis gitmek istemiyor...
O yüzden gitsin diye baski uyguluyoruz eger giderse gelen parayla büyük ihtimal tüm transferleri bitiririz

menajeri de taraftarı devreye sokmaya çalışmış Galatasaray Gomis'i istemiyor gibi laflar geçiniz abi zam yapmazsanız gideriz gibi blöf atmışlar bizimkiler de iyi gidin o zaman 10m bonservis getirip demiş işte bariz belli olay

aynı maaşı uzatmak extra 2.5m imza parasının tekrarlanması demek Gomis ve akrabası olan menajeri kurnazlık yapıyor

fenerbahçe ozan tufan'a karşılık sinan gümüş'ü istiyormuş!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri