4M yıllık ücreti varmış
bu höwedesin maicondan ne fazlası var?
Garry videonun bi tanesinde arabanın içinde yaptığı muhabbette aldığım ücret iyi güzel bir ülkede yaşıyorum ve mutluyum, ayrılmayı düşünmüyorum demişti.
Höwedes yillik 4 Milyon aliyor ama brüt o para.
Yani net 2 küsür Milyon ediyor. Tam olarak ne kadar vergi kesiliyordu futbolculardan Almanya da tam olarak hatirlamiyorum ama %47 gibi bir rakam var aklimda.
Beyefendimizim mazallah hiç adını anmaya gelmiyor. Geçen sene 10 maç kaçırdı, bu sene ne kadar kaçıracak acaba. Aşırı yüklemeden dolayı vücüdu kaldırmadı sanırım. Bitik ürün aldık.Mariano ne zaman sakatlanmış?
2.3-2.6 Milyon Euro arası bir şeye gelir bize. 2.1 civarı ediyor herhalde ama daha fazla ister. Değer mi? Bence değer. Ağır da olsa stoper olarak Maicon'dan daha iyi.
Maicon'un CL'de kafamda oynatıyorum her sonuçta gol yiyoruz her maç en az 1-2 tane.
Kaliteli adam.
Sakatlik ve Juventus macerasi olmasa bize gelme ihtimali olusmazdi zaten. Ben hala gelecegini düsünmüyorum.
Maicon ile bire bir aynu tarzı yok mu?Höwedes yillik 4 Milyon aliyor ama brüt o para.
Yani net 2 küsür Milyon ediyor. Tam olarak ne kadar vergi kesiliyordu futbolculardan Almanya da tam olarak hatirlamiyorum ama %47 gibi bir rakam var aklimda.
Zor transfer. Yaşı ilerlese de defansif bek olarak oraları da yedekler.
Mümkünatı olsa Denayer ile birlikte gelsin, Maicon'da gitsin isterim ama şu şartlarda kolay değil.
Denayer'in tekrardan gelme ihtimali hem Höwedes'in gelme hem de Maicon'un gitme ihtimalinden daha yüksek.
Pek bir taliplisi cikacagini sanmiyorum, City uyuzluk yapmazsa Denayer zaten bize gelmek icin can atiyor ve dünden razi.