GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 119

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,8K
Sayfa
119/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldığı imza parası 3 yıla yayılarak hesap edilmesi gerekir, yıllık maaşının ki o durumda da zaten takımın en çok kazananı oluyor Gomis. Bu rakamı beğenmediğini söylemeye yüzünün olması için masaya en azından 7-8 milyonluk bonservis önerisi koyabilmesi lazım; bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok...

Gomis' çok seven biri olarak bunların konuşuluyor olmasına üzülmekteyim. Unutmayalım ki Fatih Terim var işin başında, bu konularda çok hassastır. Bu çarşaf çarşaf yazılan haberlerin aslı olmasa derhal müdahale eder; ya kendisi yalanlar, yahut bizzat Gomis veya menajerinin kesin bir dille yalanlamasını sağlardı çoktan. Eğer tamamen uydurma haberler ise zaten kulüp adına skandal bir zaafiyettir...

Garry videonun bi tanesinde arabanın içinde yaptığı muhabbette aldığım ücret iyi güzel bir ülkede yaşıyorum ve mutluyum, ayrılmayı düşünmüyorum demişti.

vPjAlz.png

Höwedes yillik 4 Milyon aliyor ama brüt o para.

Yani net 2 küsür Milyon ediyor. Tam olarak ne kadar vergi kesiliyordu futbolculardan Almanya da tam olarak hatirlamiyorum ama %47 gibi bir rakam var aklimda.

Höwedes yillik 4 Milyon aliyor ama brüt o para.

Yani net 2 küsür Milyon ediyor. Tam olarak ne kadar vergi kesiliyordu futbolculardan Almanya da tam olarak hatirlamiyorum ama %47 gibi bir rakam var aklimda.

2.3-2.6 Milyon Euro arası bir şeye gelir bize. 2.1 civarı ediyor herhalde ama daha fazla ister. Değer mi? Bence değer. Ağır da olsa stoper olarak Maicon'dan daha iyi.

Maicon'un CL'de kafamda oynatıyorum her sonuçta gol yiyoruz her maç en az 1-2 tane.

2.3-2.6 Milyon Euro arası bir şeye gelir bize. 2.1 civarı ediyor herhalde ama daha fazla ister. Değer mi? Bence değer. Ağır da olsa stoper olarak Maicon'dan daha iyi.

Maicon'un CL'de kafamda oynatıyorum her sonuçta gol yiyoruz her maç en az 1-2 tane.

Kaliteli adam.

Sakatlik ve Juventus macerasi olmasa bize gelme ihtimali olusmazdi zaten. Ben hala gelecegini düsünmüyorum.

Zor transfer. Yaşı ilerlese de defansif bek olarak oraları da yedekler.

Mümkünatı olsa Denayer ile birlikte gelsin, Maicon'da gitsin isterim ama şu şartlarda kolay değil.

Denayer'in tekrardan gelme ihtimali hem Höwedes'in gelme hem de Maicon'un gitme ihtimalinden daha yüksek.

Pek bir taliplisi cikacagini sanmiyorum, City uyuzluk yapmazsa Denayer zaten bize gelmek icin can atiyor ve dünden razi.

Denayer'in tekrardan gelme ihtimali hem Höwedes'in gelme hem de Maicon'un gitme ihtimalinden daha yüksek.

Pek bir taliplisi cikacagini sanmiyorum, City uyuzluk yapmazsa Denayer zaten bize gelmek icin can atiyor ve dünden razi.

Denayer'i son dönemde beğendim. Ama genel performansı hayal kırıklığı idi açıkçası. O yüzden 1. stoper olarak düşünmek yanlış olur.

Serdar'ın sakatlık eğilimi ve Maicon'un hantallığı düşünülürse Denayer kesin gelmeli. Opsiyonlu kiralık formülü ile artık adını koymalıyız bu işin.

Maicon gitmeden herhangi bir 1. sınıf stoper alamayız. Olsa Kompany'i isterim. Hem çabuk hem de yaşı da geldi. Ama bırakmazlar herhalde.

Gomis giderse kiralayabilecegimiz bir cok kaliteli forvet var piyasada

Slimani, Doumbia, Bacca, Andre Silva, Bony

Benim icin onemli olan 8 numara transferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri