GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 124

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,8K
Sayfa
124/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DjGj0bVX0AIM-Lo.jpg

Maicon'u oynadığı futboldan ötürü zerre kadar sevmem ama Höwedes gelecekse Maicon stoper oynasın ekstra para harcamaya gerek yok.

Çünkü pek bir şey değişmeyecek. Hocanın isteyeceği tarz stoper değil ben zannetmiyorum olacağını.

Höwedes bek falan oynayabilen bir stoper,Maicon kadar ağır değil.Maicon'un kalmasından yanayım o ayrı.

Son düzenleme:
FLAŞ! Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: "Mustafa Cengiz ile görüştük. 'Oyuncu satarsak Emre Akbaba'yı almak istiyoruz' dedi. Bize şu ana kadar takas futbolcu önerisi yapılmadı." (TRT Spor)

oyuncu satana kadar transfer yok demek ki

emircan seçgini almısız galiba sakaryaspordan kaleye...GS sözlükte gördüm.ayewin forma numarası,fenebahceniin ilgiendiği oyuncular arasında dikkatimi cekti ismi sözlükte.alısık değilim orda Galatasaray haberi okumaya

FLAŞ! Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: "Mustafa Cengiz ile görüştük. 'Oyuncu satarsak Emre Akbaba'yı almak istiyoruz' dedi. Bize şu ana kadar takas futbolcu önerisi yapılmadı." (TRT Spor)

oyuncu satana kadar transfer yok demek ki
bunların baskanı çok sıkıyo.1 ay önceki lafları yinelemiş yine.ama emre sene sonu gelir ,dert değil.

Sakaryaspor’un genç file bekçisi Emircan Seçgin konusunda yönetim, Galatasaray’la anlaştı.. Emircan bu sabah kamptan ayrılarak Riva'ya gitti.

Sakaryaspor’un 16 yaşındaki Milli kalecisi Emircan Seçgin’i ısrarla isteyen Galatasaray mutlu sona ulaştı. İlimizde oynanan özel maçın ardından yönetimle görüşen Galatasaraylı yetkililer Emircan’ın transferi konusunda anlaşma sağladı. Galatasaray yönetiminin, genç file bekçisi için Sakaryaspor’a yetiştirme bedeli ödemeyeceği ve bir sonraki satışından %25 satış payı ödeyeceği öğrenildi. Sakaryaspor sadece Emircan'nın 10 Profesyonel lig maçı oynaması halinde 150 Bin TL alacak.

Genç Kaleci BEDAVA'ya Gitti hayırlı olsun

höwedes en iyi döneminde bile ağır bi herifti 24-25 yaşlarında bek oynadığı maçlarda ahmet çalığın sakarya maçında oynadığı kadar işte
şimdi 30unu geçmiş bi höwedesi düşünemiyorum çabukluk falan desende yoktu herifte

savunmayı öne çıkarmadığımız maçlarda başarılı olur pozisyon bilgisiyle hava topu hakimiyetiyle falanda öyle zaten gökhan zan bile başarılı oluyordu .
keza maicon falanda

bizim ihtiyacımız olan stoper tipi mamadu sakho , joel matip , jeason murillo tarzı herifler bunları alamıcağımıza göre denayer h.o dicez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri