Metin Bakırören
Aslan Üye
werder klaassen i almış 13.5 milyon euro lan 12 ye belhandayı verirdik size birileride werder karşılayamaz ne bonservis ne maaş diyodu epl den giden adamı parayı basıp almışlar..
Adamlar 20 Milyona Delaney yi sattı. Para var şu an ellerinde yani.werder klaassen i almış 13.5 milyon euro lan 12 ye belhandayı verirdik size birileride werder karşılayamaz ne bonservis ne maaş diyodu epl den giden adamı parayı basıp almışlar..
geçen günde yazdım birisi benle dalga geçti.werder klaassen i almış 13.5 milyon euro lan 12 ye belhandayı verirdik size birileride werder karşılayamaz ne bonservis ne maaş diyodu epl den giden adamı parayı basıp almışlar..
Lafın gelişi de olsa Fener kiralamasın biz kiralayalım tam aradığımız tarz forvetfenerbahce evertondan niasseyi kiralamış desem yorum cok olur herhalde.neyse.fenerbahce hayranlıgı sardı her yeri.bjkden sonra hiç çekilmiyo ama idare edecegiz
Sergi rakipleri mi kiskaniyon :dfenerbahce evertondan niasseyi kiralamış desem yorum cok olur herhalde.neyse.fenerbahce hayranlıgı sardı her yeri.bjkden sonra hiç çekilmiyo ama idare edecegiz
fenerbahcenin neresini kıskanayım veya bjknin?yaptıgım yorumlarda anlaşılmayacak bişey yok.fenerle ilgili transfer haberi olunca nasıl da haberlere atlanıldıgını söyledim.onların genc oyuncusu şöyle müthiş ,böyle müthiş,sayfalarca konusuluyo.fenerbahcenin veya x takımın transferleri gereksiz yere abartılılıyo da abartılıyo,ama biz birini isteyince çöp,bizim gençlerimiz leş denilyo...ben buna karşıyım.Sergi rakipleri mi kiskaniyon :d
Biraz sal kendini rakipler hic mi transfer yapmasin, her cikan haberde saldiriyorsun sakin
çatır çatır oynayan gomisi bile yaşından dolayı göndermek mantıklı geliyo o yüzden genç isimlere yönelmek lazım en fazla 27 ideal..Pontus Wernbloom müthis isim keske biraz daha genc olsa
ona çok sert,çok kırmızı kart görür diyenler vardı.Pontus Wernbloom müthis isim keske biraz daha genc olsa