GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 125

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,8K
Sayfa
125/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
werder klaassen i almış 13.5 milyon euro lan 12 ye belhandayı verirdik size birileride werder karşılayamaz ne bonservis ne maaş diyodu epl den giden adamı parayı basıp almışlar..

fenerbahce evertondan niasseyi kiralamış desem yorum cok olur herhalde.neyse.fenerbahce hayranlıgı sardı her yeri.bjkden sonra hiç çekilmiyo ama idare edecegiz

Sergi rakipleri mi kiskaniyon :d

Biraz sal kendini rakipler hic mi transfer yapmasin, her cikan haberde saldiriyorsun sakin
fenerbahcenin neresini kıskanayım veya bjknin?yaptıgım yorumlarda anlaşılmayacak bişey yok.fenerle ilgili transfer haberi olunca nasıl da haberlere atlanıldıgını söyledim.onların genc oyuncusu şöyle müthiş ,böyle müthiş,sayfalarca konusuluyo.fenerbahcenin veya x takımın transferleri gereksiz yere abartılılıyo da abartılıyo,ama biz birini isteyince çöp,bizim gençlerimiz leş denilyo...ben buna karşıyım.

niasseyi de o yüzden bilerek yalandan yazdım.bak yine aynı seyi yaptınız.genc bi kaleci almısız,haberi var.önemsenmiyo bile.neyse devam edin.bu forum objektif olmayı yanlıs anladı.

biçok kişiyi engellemek zorunda kaldım.fener güzellemelerinden ötürü.nöbete giresim gelmiyo

Son düzenleme:
55caab9b09ad720e257be8b449f13377.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt