Nurullah Fethi
10 Numara!
Cris'in bir kez bile gelmesini istemedim ağır ve gereksizdi
Yalnız hocam o Frank De Boer

Cris'in bir kez bile gelmesini istemedim ağır ve gereksizdi

Direk kafaya bakınca aklıma direk Linderoth geldi formaya ve istatistiklere bakmak daha doğru olacakmışF.De Boer'u Linderoth olarak görmeyi nasıl başardın ?

Mignolet gelsin o kadar iyi kaleci değil Fabriden sonra 2-3 haftaya bu kaleci neden alındı diye sövmeye başlarlarmignolet pahalı olmaz mı,kiralık verirler mi acaba
tosic ve mitrovicten gelen parayı kulüp içi borçlara ve futbolcu maaşlarına yatırmışlar.haber 1903 müdürü söylediFiko yine şov yaptı satıştan.
4.5 milyon Tosic, 6 milyon Fabri ve 4 milyon Mitroviç.
Adam 15 milyonu cebe indirdi. Şimdi sağan soldan 2 tane kiralık kalbur üstü adam bulur.
İşlem tamam Allah'tan Şenol varda yeni alınan adamları isme bakmaksızın ilk 10 hafta yedek bırakıyor![]()
tosic ve mitrovicten gelen parayı kulüp içi borçlara ve futbolcu maaşlarına yatırmışlar.haber 1903 müdürü söyledi
bjkyi full takip ediyorum,kayseri ve bursa ile beraber.ondan biliyom bu tarz şeyleri.mignolet kötü kaleci diyolar ama iyi bi forvet bulurlar kesinZaten kiralık kovalar Fiko.
5-6 milyona 3 tane kalbur üstü kiralık oyuncu alır Fiko.
şampiyonuz bi de süper kupa macı 5 agustostaSüper kupa maci olmasina ragmen bizim maci Cumaya koymuslar
bjkyi full takip ediyorum,kayseri ve bursa ile beraber.ondan biliyom bu tarz şeyleri.mignolet kötü kaleci diyolar ama iyi bi forvet bulurlar kesin