GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 129

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,9K
Sayfa
129/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 Ağustos - Süper kupa
10 Ağutos - Ligin ilk hafta
Daha eksik olan 3 bölge var umarım en azından ligin ilk haftasına 1-2 isim yetiştirsinler

Ligi biz açıyoruz. 10 Ağustos Cuma Osmanlı'nın patates tarlası gibi sahasında maça çıkacağız.

İnşallah sakatlık kaza bela olmaz. 5 gün içinde 2 maç yapacağız.

Bu planlamayı kim yapıyor Allah aşkına? Koy ts açsın ligi neden biz?

Trabzon'nun ne kupa ne de avrupa maçı yok. 5 gün içinde 2 defa iç anadoluya gideceğiz.

Ligin baslamasina 2 hafta kaldi, hala 8 numara yok, Donk-Fernando-Belhanda orta sahasiyla lige baslayacagiz, Gomis'in arkasinda bir forvet yok Eren sakat, sakat olmasa bile hic faydali oldugunu gormedik

Fiko yine şov yaptı satıştan.

4.5 milyon Tosic, 6 milyon Fabri ve 4 milyon Mitroviç.

Adam 15 milyonu cebe indirdi. Şimdi sağan soldan 2 tane kiralık kalbur üstü adam bulur.

İşlem tamam Allah'tan Şenol varda yeni alınan adamları isme bakmaksızın ilk 10 hafta yedek bırakıyor :)

Fiko yine şov yaptı satıştan.

4.5 milyon Tosic, 6 milyon Fabri ve 4 milyon Mitroviç.

Adam 15 milyonu cebe indirdi. Şimdi sağan soldan 2 tane kiralık kalbur üstü adam bulur.

İşlem tamam Allah'tan Şenol varda yeni alınan adamları isme bakmaksızın ilk 10 hafta yedek bırakıyor :)
tosic ve mitrovicten gelen parayı kulüp içi borçlara ve futbolcu maaşlarına yatırmışlar.haber 1903 müdürü söyledi

bjkyi full takip ediyorum,kayseri ve bursa ile beraber.ondan biliyom bu tarz şeyleri.mignolet kötü kaleci diyolar ama iyi bi forvet bulurlar kesin

Mignolet iyi kaleciydi. Liverpool öncesi Courtois'in önündeydi ama sonra oynamamanın verdiği sıkıntılar yaşadı.

Belli olmaz Muslera'da bize gelmeden önceki sezon yedek kaleci sınıfına düşmüştü hatırladığım kadarıyla.

İsim olarak iyi performansını gelince göreceğiz ama doğru isme gittikleri aşikar bana göre.

Böyle gözden düşmüş EPL'den bir de forvet kiralarlar ben birde ofansif orta saha bekliyorum inşallah Emre Akbaba'ya sulanmaz.

Malum arası iyi Alanyalı şerefsiz başkanla. :mad:

bjk fener ve diğer kluplerin transferleri elbette bizi ilgilendirir sonuçta adamlar kadrolarını güçlendiriyor ve zayıflıyorlar ama en son tahlilde biz iyi olursak şampiyon oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri