Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
bizim kombine sayısı kaç acaba? yönetim sınıfta kaldı bu konuda. fiyatları 2 kat arttırmaları en önemli sorun+ sosyal medyada hiçbir kampanya falan yok, yeni sezon forma tanıtım konusu ayrı bir rezalet.
bizim kombine sayısı kaç acaba? yönetim sınıfta kaldı bu konuda. fiyatları 2 kat arttırmaları en önemli sorun+ sosyal medyada hiçbir kampanya falan yok, yeni sezon forma tanıtım konusu ayrı bir rezalet.
Kombinelerin hepsi satıldı sayılır. Yüzde 80 doluluk oranı var. Kalan yüzde 20 ise biletli seyircilere ayrıldı. Şuan isteseler 50 bin kombine satılır ama kombinesiz seyircilerde gelebilsen diye kombine satış durduruldu. Mustafa Cengiz açıkladı.bizim kombine sayısı kaç acaba? yönetim sınıfta kaldı bu konuda. fiyatları 2 kat arttırmaları en önemli sorun+ sosyal medyada hiçbir kampanya falan yok, yeni sezon forma tanıtım konusu ayrı bir rezalet.
Coconut'ları hazırlar, geliyorumgunaydin
zanzibar daki evimden sizleri selamliyorum
Oha derim.Adana Demirspor, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Anderson Luís de Abreu Oliveira ile transfer görüşmelerine başladı. (Ajansspor) — Anderson, 2007-14 sezonları arasında M.United forması giymişti. Şu anda bonservisi elinde.
![]()
peste yarattigim topculara benziyor
Stadin ışıklarını açmazsanız 400 golü var bu yıl yazmış biri altına güldürdü![]()
Ulan böyle bir herifi nasıl kaçırdık yav