GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 157

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
157/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim kombine sayısı kaç acaba? yönetim sınıfta kaldı bu konuda. fiyatları 2 kat arttırmaları en önemli sorun+ sosyal medyada hiçbir kampanya falan yok, yeni sezon forma tanıtım konusu ayrı bir rezalet.

bizim kombine sayısı kaç acaba? yönetim sınıfta kaldı bu konuda. fiyatları 2 kat arttırmaları en önemli sorun+ sosyal medyada hiçbir kampanya falan yok, yeni sezon forma tanıtım konusu ayrı bir rezalet.

Galatasaray'da şu ana kadar satılan kombine sayısı 32,500.

Mustafa Cengiz: "Kombine için bazı yanlış bilgiler veriliyor. Biz kombine satışlarını özellikle durdurmak istiyoruz. Çünkü, Şampiyonlar Ligi’nde bilet satışımız çok yüksek oluyor. Taraftarımız bu bağlamda müthiş bir destek veriyor." Şu ana kadar kombinelerden elde ettiğimiz para 97 milyon TL. Taraftarımız müthiş bir destek veriyor.

Kombinelerin hepsi satıldı sayılır. Yüzde 80 doluluk oranı var. Kalan yüzde 20 ise biletli seyircilere ayrıldı. Şuan isteseler 50 bin kombine satılır ama kombinesiz seyircilerde gelebilsen diye kombine satış durduruldu. Mustafa Cengiz açıkladı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mobbing falan gecin bunlari

Menajeri cikip gecmis yönetimin bize sözü vardi diyor,menajeriyle Ortak mobbing mi yapiyoruz

Bunlar menajer oyunlari oyuncu ile alakasi yok,zamaninda Guido albers'ta yapiyordu böyle serefsizlikler oyuncu'dan bagimsiz hareket ediyorlar

Adana Demirspor, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Anderson Luís de Abreu Oliveira ile transfer görüşmelerine başladı. (Ajansspor) — Anderson, 2007-14 sezonları arasında M.United forması giymişti. Şu anda bonservisi elinde.
DjLcyuwXgAUG2G7.jpg

Aklıma takılan bir soru Höwedes iyiyse niye Shalke kadrosunda düşünmüyor ya da iyi değilse Juventus nasıl oluyor da bu oyuncuyu kiralıyor . Acaba sıkıntı sakatlıkla ilgili mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri