GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 160

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
160/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Telles bir an önce transfer yapsa ve Carole satılsa da önümüzü görsel. Oradan gelecek 5 Milyon Euro bizi rahatlatır.

Kiralık için denk bütçe sıkıntısı yok ama bonservis veremiyoruz.

Kötünün iyisi cm-fm deki gibi 2d maç motoru var. İsmi Soccer Manager 2018

Aslında android telefonlara emülatör kurup Cm 01-02 ya da 03-04 oynayabiliyorsunuz. Ben telefona 03-04 kurdum açıldı ama tam ekran yapamadığım için oynayamadım.
H
Bu oyun iyimi diger menejerliklere gore?

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötünün iyisi cm-fm deki gibi 2d maç motoru var. İsmi Soccer Manager 2018

Aslında android telefonlara emülatör kurup Cm 01-02 ya da 03-04 oynayabiliyorsunuz. Ben telefona 03-04 kurdum açıldı ama tam ekran yapamadığım için oynayamadım.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rezalet bir oyun . Gerçeklik 0 . Avrupa'dan teklif de almazsın 2. Lig takımları 20 milyon verir oyununa falan . Zaten sıkılıp silersin

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renkdaşlar bu haftasonu pek bir gelişme beklemeyin

Edindiğim bilgilere göre yapılması beklenen transferler suya düş
0ab60a10cb006a99b3904612bcc5c5f8.jpg
müş.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence biraz zorlarsak A.Silva ve Höwedes transferlerini kiralık olarak bitirebiliriz

Al-Sat dengesinde ne kadar açık verme hakkımız var bilmiyorum ama Carole vs. satışlarını yapabilirsek E.Akbaba transferi kesin gibi

Ve bana göre E.Akbaba&A.Silva ve Höwedes üçlüsünü transfer edebilirsek kadromuz gerçekten çok iyi olur ...

Belhanda giderse Emre geliyor

Crystal Palace'ın 6 milyon Euro'luk Belhanda teklifine sevinen Sarı-Kırmızılı yönetim, Faslı yıldızı ikna turlarında... Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek isteyen Belhanda'nın gitmesi için ikna edilirse hiç vakit kaybedilmeden Emre Akbaba'ya imza attırılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri