Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
Bı enayiyi bekliyoruz sanırsam.1 kontenjanımız var 2,3 bölgeye oyuncu bakıyoruz. Carole'yi şutlamak için neyi bekliyoruz?
Bı enayiyi bekliyoruz sanırsam.1 kontenjanımız var 2,3 bölgeye oyuncu bakıyoruz. Carole'yi şutlamak için neyi bekliyoruz?
Soccer manager mi
SakatStoke City Badou Ndiaye'yi St Pauli maçı kadrosuna almamış, Mühim bi gelişme olabilir
31 temmuzdan sonra sutlanacak1 kontenjanımız var 2,3 bölgeye oyuncu bakıyoruz. Carole'yi şutlamak için neyi bekliyoruz?
H
Bu oyun iyimi diger menejerliklere gore?
Adı ne oyunun.
Telles'den gelen para transfer için kullanılabiliyor mu emin değilim.Şu Telles bir an önce transfer yapsa ve Carole satılsa da önümüzü görsel. Oradan gelecek 5 Milyon Euro bizi rahatlatır.
Kiralık için denk bütçe sıkıntısı yok ama bonservis veremiyoruz.
Rezalet bir oyun . Gerçeklik 0 . Avrupa'dan teklif de almazsın 2. Lig takımları 20 milyon verir oyununa falan . Zaten sıkılıp silersinKötünün iyisi cm-fm deki gibi 2d maç motoru var. İsmi Soccer Manager 2018
Aslında android telefonlara emülatör kurup Cm 01-02 ya da 03-04 oynayabiliyorsunuz. Ben telefona 03-04 kurdum açıldı ama tam ekran yapamadığım için oynayamadım.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FM 18 touch nasil reisRezalet bir oyun . Gerçeklik 0 . Avrupa'dan teklif de almazsın 2. Lig takımları 20 milyon verir oyununa falan . Zaten sıkılıp silersin
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Para verip almanı tavsiye etmem. Ben almıştım sonra sildim.FM 18 touch nasil reis
Şu Simeone jr.le bir ara biz ilgileniyorduk.Fiorentina'nın geçtiğimiz hafta üç oyuncusuna gelen yüksek teklifleri reddettiği açıklandı:
— Giovanni Simeone - Atletico Madrid, €40M
— Jordan Veretout - PSG, €25M
— German Pezzella - Borussia Dortmund, €22M
(CdS)
Yuzu nerde lan bunun?
Telles'den gelen para transfer için kullanılabiliyor mu emin değilim.