Höwedes ayrılmış shalkeden.bonservisi 5 milyon diyolar ama hangi takım belki değil
Şu Arif Ulu trollüne bir yaptırım uygulanmıyormu hiç? Foruma hiç katkısı yok işi gücü milleti kandırmak heralde. Başıma birşey gelmeyecekse forumun seviyesini düşürüyor.
Bu foruma seviyeli konuları tartışmaya giren de oluyor elbette benim gibi. Tabi şaka ve boş muhabbetler yapılır. Ama abartmamak gerekir, çok boş bir arkadaşa benziyor açıkcası ve bunu ilk kez forumda bu şekilde söylüyorum. Genelde polemik aramam.Forumun tuvaletlerini temizliyor daha ne yapsın çocuk?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne hainligi la ne kadar abarttiniz. Klubun durumu belli oda bile bile zam istiyosa gule gule der vedalasiriz. Futbolcu milletinin cogu para'yi onde tutuyo. Taraftar gibi olaya duygusal bakmiyo. valla ben hic futbolcuya bagli degilim. Her an bi taraflari oynaya biliyo. Benim gozumde efsane Bulent Kaptan'dir.Her fırsatta profesyonellikten bahset, Avrupa kulüpleri şöyle yapıyor, Avrupa kulüpleri şöyle iyi de, örnek göster; ondan sonra da Gomis'in yaptığı hainlige kılıf uydur. Hain işte arkadaşım. Hain. Laga luga yapmayın.
29 gol attı diye görmezden mi geleceğiz? Böyle bir saçmalık olur mu? Tepki gostermeyelim de her gelen futbolcu agzimiza sicsin. Korkmayın. Gomis giderse Muğdat ile oynamayiz CL'de. Futbolcular gider, yenileri gelir.
Ama şu saçmalıklara bugün gereken tepkiyi vermezsen taraftar olarak, yarın ağzına sicarlar ağzına.
Kafayı yiyeceğim ya. Hala kılıf uydurma çabasi. Hainliği yapan Gomis, tepkiyi gören taraftar. Nankormusuz. Koyim Gomis'e.
24 gole direkt katkısı olmuş Emre'nin. Senin sözde modern orta sahan sağ bekimiz kadar hücum katkısı vermiş hala onun kadar oyun kuramaz diyorsun. Hangi oyun kurmasindan bahsediyorsun? İzlemediginiz oyuncular hakkında iskembeden sallayıp burda komik duruma düşmeyin. Oyun kurmaymis. Paralel evrende filan heralde. Biz goremedigimize göre. lol
Bu çok bilmiş arkadaşların düşünce yapısıyla o zaman Garry gitsin yerini Serdar Gürler doldursun o da çok gol asist katkısı yaptı... Belhanda gayet iyi oyuncu ve kalacak
Yazdığının tümü nerdeyse boş çünkü yanlış düşünceyle yola çıkmışın. Durup dururken dediğin gibi istese tamam suç kendisinde.Her fırsatta profesyonellikten bahset, Avrupa kulüpleri şöyle yapıyor, Avrupa kulüpleri şöyle iyi de, örnek göster; ondan sonra da Gomis'in yaptığı hainlige kılıf uydur. Hain işte arkadaşım. Hain. Laga luga yapmayın.
29 gol attı diye görmezden mi geleceğiz? Böyle bir saçmalık olur mu? Tepki gostermeyelim de her gelen futbolcu agzimiza sicsin. Korkmayın. Gomis giderse Muğdat ile oynamayiz CL'de. Futbolcular gider, yenileri gelir.
Ama şu saçmalıklara bugün gereken tepkiyi vermezsen taraftar olarak, yarın ağzına sicarlar ağzına.
Kafayı yiyeceğim ya. Hala kılıf uydurma çabasi. Hainliği yapan Gomis, tepkiyi gören taraftar. Nankormusuz. Koyim Gomis'e.
Bana göre hain. Agir hain hem de. Olaya herkes istediği gibi bakabilir tabii.Ne hainligi la ne kadar abarttiniz. Klubun durumu belli oda bile bile zam istiyosa gule gule der vedalasiriz. Futbolcu milletinin cogu para'yi onde tutuyo. Taraftar gibi olaya duygusal bakmiyo. valla ben hic futbolcuya bagli degilim. Her an bi taraflari oynaya biliyo. Benim gozumde efsane Bulent Kaptan'dir.
Bu çok bilmiş arkadaşların düşünce yapısıyla o zaman Garry gitsin yerini Serdar Gürler doldursun o da çok gol asist katkısı yaptı... Belhanda gayet iyi oyuncu ve kalacak
Oyuncuların ücretlerini bilinçli abartarak yazmak moda olmuş. O kadar almıyor Belhanda benim bildiğim. Primler net ücret konuşulurken eklenmemeli ve aldatacı.F/p olarak iyi degil. 10m avro alinan ve yilda 4m odenen bir topcudan daha cok seyler beklenir, beklenmeli. Ama burada abartildigi kadar kotu de degil
Höwedes ist ein Schalker Jung - Der wird das schon packen. In der Bundesliga war er eine BankBild sağlam bir kaynak ama bonservis miktarı kafa karıştırıcı.
Gomis seviyesinde profesyonel bir oyuncu ve vampir menajeri kuru söze güvenip sözleşme yapmışlar öyle mi?. Yahu nasıl yiyorsunuz bu martavalları, ibretlik vallahi!Yazdığının tümü nerdeyse boş çünkü yanlış düşünceyle yola çıkmışın. Durup dururken dediğin gibi istese tamam suç kendisinde.
Adama söz verilmiş ve ciddi katkı sonrası bu sözlerin yerine getirilmesini talep etmiş. Bunun neresi hainlik?
Belki o söz verilmese geçen sezon imza bile atmayacaktı?
Söz ağızdan çıkar diye bir atasözü vardır.
Sana biri söz verse ve tutmasa, sende o sözün yerine getirilmesini isteyince hainmi olacaksın?
Zaten bu haberlerin doğruluğu bile şüpheliyken ortaya çıkıp rahat rahat adama hakaret etmek yanlıştır.