GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 171

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
171/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Bu şartlarda nasıl transfer yapıp ödeme yapacaksın. Herkesin ayağını yorganına göre uzatma vakti geldi ve geçiyor."

A. Albayrak

Umut veren demeçler

André Silva bitmişssssssssss

OleyyYYYYyyyYYY KAP da gelecektirrrrrrrr

Alevi-top-5.webp

Bu kulüpte Hagi, Hakan Ş., Jardel, Melo, Drogba, Sneijder, Keita, vs. vs. gibi topçular oynadi. Bu oyuncularin iyi oldugu zamanlari oldu, kötü oldugu zamanlari oldu. Ve hepsi farkli sebeplerden dolayi takimdan ayrildilar.

Gomis giderse kahroluruz diyen veya demeye çalişanlari inanacaksak saydigim oyuncular gittikten sonra tff 6. ligde falan oynamamiz gerekiyordu ama çok sükür öyle bir şey yaşanmadi.

Oyuncular gelir, oyuncular gider. Önemli olan dogru oyunculari almak ve dogru zamanda almak. Portekiz kulupler bunu her sene yapiyor. Hem bok gibi para kazaniyorlar hem kaliteli topcular oynatmaya devam ediyorlar

Tum mevzu bu.

Alakası yok Elmander'in oyun tarzı yüzünden orta sahadan o kadar verim aldık

Futbol sadece gol atmaktan ibaret değil

O zaman Kante dünyanın en boş beleşe adamı
ben elmanderin oyun tarzıyla alakası olduğunu düşünmüyorum kesinlikle faydalıydı onu söylüyorum ancak forvet için futbol gol atmaktır kante forvet değil yanlış örnek veriyosun gol atamadığı için fernandoya bişey denmedi işi o değil çünkü,o sene çok doğru bir takım kuruldu takım oyunu şampiyon yaptı 11-12 sezonundan bahsediyorum özellikle ..

Sonra Melo'nun Sneijder'ın arkasından agladiginiz gibi aglamayın da. Yerine gelecek adama Allah kolaylık versin bu medya ve taraftar baskısıyla 10 gol atarsa öpüp başınıza koyun.

Yarın öbür gün bu takım çuvallarsa Terim de çekip gider beyler o zaman görürüm sizi..
Atladığın yahut görmek istemediğin bir şey var. Durduk yere 'İstiyorsa gitsin' demiyoruz Gomis' e (En azından benim için böyle, çok sevdiğim bir futbolcumuzdur). Oldukça külfetli bir transfer oldu ülkemiz ölçeğinde. Ona rağmen daha ilk sezonun sonunda extra taleplerde bulunması kabul edilemez. Mesela Alex de Souza FB ye 1.4 milyon yıllık ücretle gelmişti; sonra Kezman 3.5 m alınca filan o da fazlasını istedi haklı olarak ve aldı da; sözleşmesini tamamlayıp yeni sözleşme yaparken ama...

ben elmanderin oyun tarzıyla alakası olduğunu düşünmüyorum kesinlikle faydalıydı onu söylüyorum ancak forvet için futbol gol atmaktır kante forvet değil yanlış örnek veriyosun gol atamadığı için fernandoya bişey denmedi işi o değil çünkü,o sene çok doğru bir takım kuruldu takım oyunu şampiyon yaptı 11-12 sezonundan bahsediyorum özellikle ..

Forvetin işi gol atmaksa neden Burak burada düşman ilan edildi ?

Sonuçta neredeyse her sene 15 gol barajını geçen biriydi

Atladığın yahut görmek istemediğin bir şey var. Durduk yere 'İstiyorsa gitsin' demiyoruz Gomis' e (En azından benim için böyle, çok sevdiğim bir futbolcumuzdur). Oldukça külfetli bir transfer oldu ülkemiz ölçeğinde. Ona rağmen daha ilk sezonun sonunda extra taleplerde bulunması kabul edilemez. Mesela Alex de Souza FB ye 1.4 milyon yıllık ücretle gelmişti; sonra Kezman 3.5 m alınca filan o da fazlasını istedi haklı olarak ve aldı da; sözleşmesini tamamlayıp yeni sözleşme yaparken ama...

Rdaş geçen sene sana biraz fazla agresif yaptığım için kusura bakma

Yorumlarını okuyunca ne kadar futbolu bilen biri olduğun anlaşılıyor

İyi forumlar (y)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt