GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 169

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
169/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son dönemlerde gördüğüm en yakışıklı futbolcu

5b5a9e81ae298b08f5f548ba

Bize takıma lazım olan bir kriter değil

Yav bu silvayı seyretmeden gelsin deniliyo valla çıldırıcam bi de Gomisin yerine yazılıyo bu forum ne ara bu kadar cahille doldu,

Bende onu diyorum

Geçmis ten N de Jong, Sneijder ve su anki Fegouli kontratını baz alırsak cüzi bir zam hak ediyor. 300-400 bin euro zam yapmayıp zarara satmak ffp var diye bir yöneticilik şekli olamaz. Neymis Andre Silvayi kiralarmışız yerine pehh
Her transfer iyimser beklentilerle yapılır. Beklenen katkıyı veremeyen futbolcuların maaşı baz alınarak, iyi performans gösteren, zaten külfeti yüksek futbolcunun maaşına zam yapmak diye bir şey olamaz, bunun önünü alamazsın o vakit. Gomis, sezonu 5 gol 3 asistle tamamlamış olsa ''Yaw bu kadar parayı hak etmiyorum, maaşımı düşürün'' diyecek miydi?. Bak Belhanda ve Feghouli demiyorlar, demezler; kapı gibi sözleşmeyi kapmışlar...UEFA-FİFA her daim futbolcudan yana tavır koyuyorda size ne oluyorsa?...

Her transfer iyimser beklentilerle yapılır. Beklenen katkıyı veremeyen futbolcuların maaşı baz alınarak, iyi performans gösteren, zaten külfeti yüksek futbolcunun maaşına zam yapmak diye bir şey olamaz, bunun önünü alamazsın o vakit. Gomis, sezonu 5 gol 3 asistle tamamlamış olsa ''Yaw bu kadar parayı hak etmiyorum, maaşımı düşürün'' diyecek miydi?. Bak Belhanda ve Feghouli demiyorlar, demezler; kapı gibi sözleşmeyi kapmışlar...UEFA-FİFA her daim futbolcudan yana tavır koyuyorda size ne oluyorsa?...

+1905 gomis falan umrumda degil isterde messi olsun para icin boyle kivirtan adam iki yüzlüdür net.

çirkin ve karizması olmayandan pek futbolcu olmaz futbolcu dediğin en azından eli ayağı düzgün olmalı

belhanda = çirkin ve bir karizması yok
feghouili = çirkin ve bir karizması yok

sahaya koyduklarıda verdiğimiz versuslarla paralel
Mükemmel tespit,tek başınıza mı düşündünüz bunu yoksa yardım aldınız mı?

Höwedes’e ilgimiz bile yoktur.

Siz beğenmemeye devam edin. Rezil bir transfer dönemi geçiriyoruz.

Ağlayıp duruyorlar kamera karşısında anca.

Bu arada Onyekuru hakkında yazdığımda, bana ‘FB’lisin’ diyenler, cahil cahil konuşuyorsun diyenler, Sakarya maçını izlemiştir umarım.

@Sergen Zeren mesela.

Çocuk gibi oynayan, sürekli oyunun temposunu düşüren 20 yaşındaki bebeyi kiralamışız. Opsiyonuda yok.

Fatih hoca bunu döver. Sözleşmesi fesh edilir, ve kulübüne döner.

Re-zil-lik.

Bu arada yaklaşık 60 kez Alman milli takımına çıkmış olan Höwedes’i istemeyen, lütfen gitsin FİFA oynasın.. bi gidin abi şurdan baydınız.

Lider herif. 1.88 boyunda dev adam. Bundesliga’da oynamış ve bir alman. Taktik-teknik konusunda elit ülkenin önemli stoperi, ve istenilmiyor hahaha.

Komik duruma düşmeyin.

Geçtigimiz sezon Gomisin çok katkisi oldu eyv. ama eger kendisi giderse dunyanin sonu degildir. Hoca ŞLe önem veriyor mutlaka bir ilk11de oynayabilecek forvet aldirir.

Oldu canım...Gomis çok gol attı diye maaşını 4-4.5 a yükseltelim; seneye performansı düştüğünde, ondan daha fazla katkı veren bir başkasının, mesela 2.5 olan maaşını 5 yapalım; sonraki sene bir başkasına 6 verelim...Çin-Katar kulüpleri bile yapmaz bunu, saçmalamayın artık...

Höwedes’e ilgimiz bile yoktur.

Siz beğenmemeye devam edin. Rezil bir transfer dönemi geçiriyoruz.

Ağlayıp duruyorlar kamera karşısında anca.

Bu arada Onyekuru hakkında yazdığımda, bana ‘FB’lisin’ diyenler, cahil cahil konuşuyorsun diyenler, Sakarya maçını izlemiştir umarım.

@Sergen Zeren mesela.

Çocuk gibi oynayan, sürekli oyunun temposunu düşüren 20 yaşındaki bebeyi kiralamışız. Opsiyonuda yok.

Fatih hoca bunu döver. Sözleşmesi fesh edilir ve kulübüne döner.

Re-zil-lik.
En fazla transfer yapan takımız...Kim deli gibi transfer yapıyor? Bundan sonra böyle alışın...Gelenden çok giden olacak ve az borcu olan çok borcu olanı geçecek...Nihayet insanlar anladı sportif faaliyetle değil mali disiplinle sportif başarı gelir...

Mesela Garry de bir zam hak ediyor. En iyi oyuncumuz sayılır. Yarın obur gun oda ister.

Bu taraf olmak değildir bu gerçeklerdir. Bir oyuncunun peak sezon sonrasi zam istemesi doğal birseydir. Yönetimin oyuncuyu medya üzerinden taraftarın önüne atması eleştirilmeli tersi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri