GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 167

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
167/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hainlik
GS futbolcular tarihinin hainleri listesinde başlara yazarım. Şu mali şartlarda kulübün durumunu bile bile zam istemek, yetmiyormuş gibi trip atmak net hainliktir. Kimse laga luga yapmasın. Gomis yapmaz öyle şey diyen romantik tayfa da yok ortada ne hikmetse şu an...

Ne hainler gördük be ama bu kadar çabuk asılıp kesilen görmedik nedense

Bakıyorum da bütün forum sallamış bana gomise çöp dedim diye.Gomis rodrigues olmasaydı o boş kale gollerini atabilirmiydi? Gomisin tek bildiği topu alıp rakibe g*tünü dayayıp pas atmak. Hız desen yok hava topu desen yok çalım desen yok pres yok Deplasmanlarda hiç yok , 30.dakikada kan ter içinde kalıyor.Son haftalarda kaçırdığı penaltılar yüzünden şampiyonluktan oluyorduk bi de utanmadan maaşımı 6.5m yapın diyor.Hiç utanma da yok bunda.Kimse GS den büyük değildir 34 yaşına girecek bu çöpe avrupada 1.5m den fazla vermezler.Herkesin salladığı belhanda olmasa bu takım kamyon gibi ağır kalırdı.Gomis'i CL'de merak ediyorum cidden ne yapabilecek.Premier ligin bidonu

IMG_1755.webp

Millet neden bu kadar Höwedes 'i gömüyor anlamış değilim bir deli kuyuya taş attı 100 kişi peşinden gitti. Tamam ben Höwedes muazzam hızlı demiyorum ama Maicon-Ahmet kadar sıkıntılı bir adam değil

Pepe 'den başka Höwedes kadar iyi defansçı var mı bu ligde ? veya Höwedes kadar versatile defansçı var mı ki ligimizde ?

Serdar 'dan başka güvenip sahaya süreceğimiz stoperimiz yok millet kiralık Höwedes 'e burun kıvırıyor iyi valla Hummels gelse de yavaş diye burun kıvıracak adamlar var forumda

Evet Höwedes "ağır" tabir edilebilecek bir futbolcu ama kesinlikle bu ağırlığını telafi edebilecek kadar iyi defansif bilgisi ve tecrübesi var. Yani tutup da Maicon gibi kendisini muazzam hızlı sanıp 40 metre açılıp rakiple bire bir yakalanmaz ...

Höwedes fena topçu değil ama ben genç ve kulübe bağlılığından ötürü Denayeri isterim bide Höwedes çok sakatlanıyor,10 yıl oynayacak adam Denayer

Ne hainler gördük be ama bu kadar çabuk asılıp kesilen görmedik nedense
Hido bu herif kendi ayağına kurşun sıktı. Taraftar bu kadar seni benimsemisken sen gidip para olayına girersen kralı olsa tepkiyi koyarım ben.
Selçuk Tarik'in burda yıllardır koyulmayan deliği kalmadı. Tarik'in sosyal medya hesaplarında 7 sülalesine sovuluyor. Sampiyonluk kutlamasında isliklandi bu herif. Var mı ötesi? Selçuk kaç defa isliklandi. Adamin adı Lescuk oldu. Hazirlik maçlarında bu adamın 11 oynadığını gören herkes FT'i bile eleştiriyor. Geçen ben de yazdim. Daha ne tepkisi versin millet? Bı dovmedigimiz kaldı. Rica ediyorum x kadar tepki almadı sacmaligindan bahsetmeyin. Doğru değil çünkü.

ulan yasin kerkenezi her defasında zam istedi katkı bile vermeden hemde eşek gibi top oynayıp zam istedi bu kadar gömmediniz , nankörsünüz arkadaş nankör bu kadar basit üstüne hiç yorum yapılmaz tek gerçek varsa bize gelen topçular paragöz , forumda nankör ffp durumuymuş gomisinde çok umrumda hangi futbolcu aman kulüpte para yok maaşta indirim yapalım yada sözleşme bitince aman paraları yok zam istemiyim dedi , selçuk hıyarı senelerce yatıp paraları cukkaladı tarıkta aynı şekil tolga ve erende katıldı onlara ama ben sizi biliyorum sırf gomis yabancı diye oluyor bunlar menajeri belki yavşaklığına istedi zamı artık topçuyu taktıkları da yok oynatıyolar zaten ellerinde , ama forum herşeyin doğrusunu gerçeğini biliyor çok iyi yapıyorsunuz tebrikler.

Badou Ndiaye'yi takımda tutmak için her şeyi yapacağını belirten teknik adam, ''Ndiaye üst seviye bir oyuncu. Ayrılmasını istersem dünyanın en aptal teknik direktörü olurdum. Onu tutmayı çok istiyorum. Gerçekten harika bir karakteri var ve mükemmel bir oyuncu. Her ihtimale karşı gerçekçi olmalıyız. Eğer finansal olarak çok çok iyi bir teklif gelirse oturur konuşuruz.
Bizimkiler de Ndiaye'yi beğenmiyor

Hido bu herif kendi ayağına kurşun sıktı. Taraftar bu kadar seni benimsemisken sen gidip para olayına girersen kralı olsa tepkiyi koyarım ben.
Selçuk Tarik'in burda yıllardır koyulmayan deliği kalmadı. Tarik'in sosyal medya hesaplarında 7 sülalesine sovuluyor. Sampiyonluk kutlamasında isliklandi bu herif. Var mı ötesi? Selçuk kaç defa isliklandi. Adamin adı Lescuk oldu. Hazirlik maçlarında bu adamın 11 oynadığını gören herkes FT'i bile eleştiriyor. Geçen ben de yazdim. Daha ne tepkisi versin millet? Bı dovmedigimiz kaldı. Rica ediyorum x kadar tepki almadı sacmaligindan bahsetmeyin. Doğru değil çünkü.

o saydığın isimler berbat top oynadıkları için tepki alıyolar , selçuk formayı yere bile attı daha ne yapsın gomis sırf zam istedi diye ki hala olayın gerçek yönünü bilmiyoruz 7 sülalesi sövülüyorsa ben daha yorum atmam ne diyim ki diyecek laf kalmıyor.

Bütün oyun planı üzerine kurulmuş Emre Akbaba'yı çok abartıyoruz burada, Belhanda gibi oyunu kuramaz, yanında oynayabilir ya da rotasyonu olur... Bu kadar abartmayın oyuncuları..
Emre Akbaba konusunda çok emin değilim, makul bir bedelle denenebilir ki istese bile takım oyununa Belhanda kadar zarar veremez zaten. Olur da gelirse en büyük avantajı bu olacaktır...

Belhanda' nın oyun kurma konusundaki hünerlerine dair mesajları gördükçe acı bir gülümseme hasıl oluyor bende; hangi çevre kontrolüyle, hangi konsantrasyonla, hangi pas yeteneğiyle yapıyormuş bunu?. Etmeyin yahu!...

ulan yasin kerkenezi her defasında zam istedi katkı bile vermeden hemde eşek gibi top oynayıp zam istedi bu kadar gömmediniz , nankörsünüz arkadaş nankör bu kadar basit üstüne hiç yorum yapılmaz tek gerçek varsa bize gelen topçular paragöz , forumda nankör ffp durumuymuş gomisinde çok umrumda hangi futbolcu aman kulüpte para yok maaşta indirim yapalım yada sözleşme bitince aman paraları yok zam istemiyim dedi , selçuk hıyarı senelerce yatıp paraları cukkaladı tarıkta aynı şekil tolga ve erende katıldı onlara ama ben sizi biliyorum sırf gomis yabancı diye oluyor bunlar menajeri belki yavşaklığına istedi zamı artık topçuyu taktıkları da yok oynatıyolar zaten ellerinde , ama forum herşeyin doğrusunu gerçeğini biliyor çok iyi yapıyorsunuz tebrikler.
Geçin bu işleri. Biz daha önce ettiğimiz lafları yiyemiyoruz, savunduk ama hain çıktı diyin olup bitsin. Yok yabancı diye, yok X bu kadar tepki almadı sacmaliklarina girip komik duruma düşüyorsunuz. Daha birkaç gün önce haberlerin doğru olabileceğini ifade edenlere gerizekali muamelesi yaptığınızı unutmadık...

Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, dayısı Mustafa Küçükmustafa'nın cenazesi için geldiği Rize'de gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bu açıklamayı ilk kez Rize'de yapıyorum. Biz sezon başından bu yana sattığımız kombinelerde topladığımız para 85 milyon lira. Sadece geçen sezon bir futbolcuya 65 milyon lira ödedik. Bu kulüpler nasıl döner. Bütün tribünleri satıyorsun, kombineleri satıyorsun. Yalvarıyorsun. Ben ilk önce Galatasaraylılara yalvarırım, bankalara yalvaracağıma. Allah razı olsun loca alan, kombine alanlardan. Bu şartlarda nasıl transfer yapıp ödeme yapacaksın. Herkesin ayağını yorganına göre uzatma vakti geldi ve geçiyor. Onun için çok iyi düşünüyor ve inceliyoruz. Gece fener ile sahaya çıkıp denenen futbolcu almıyoruz. Bu konuda kimlere ne söylemek istediğim çok açık meydandadır. Onlar kendilerini anlarlar. Biz futbolcuların saatlerce, günlerce maçlarını izleyip, takip ettiriyoruz. Galatasaray ve diğer kulüpler, bu saatten sonra bir lirası boşa gidecek harcama yapamaz."

Geçin bu işleri. Biz daha önce ettiğimiz lafları yiyemiyoruz, savunduk ama hain çıktı diyin olup bitsin. Yok yabancı diye, yok X bu kadar tepki almadı sacmaliklarina girip komik duruma düşüyorsunuz. Daha birkaç gün önce haberlerin doğru olabileceğini ifade edenlere gerizekali muamelesi yaptığınızı unutmadık...

gerçekler acıdır kabul etsende etmesende doğrusu bu

Albayrak: Inter'den Milan'a, Barcelona'dan Real Madrid'e futbolcular gidebiliyor. Neden Türkiye'de büyük bir takım sistemine uymayan oyuncuyu rakibine vermesin. Neden Fenerbahçe'de oynayan bir futbolcu Galatasaray'a veya Beşiktaş'a gitmesin. Aramızda bu tip şeylerin olması hem taraftarlar açısından tansiyonu düşürür hem de ülkenin parası boşa gitmemiş olur. Alıyorsunuz bir futbolcu sisteminize uymayabiliyor. Bu tip futbolcuların rakip takımlara gidip gelmeleri hem maliyetleri düşürür hem de dostluklar bir yerden başlar. Fatih Terim muhteşem bir çıkış yaptı. Taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri