GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 165

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
165/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maxresdefault.jpg

elemanın ses de güzel, hem topçu hem popçu olmuş

Belhanda gitsin Emre Akbaba gelsinciler başladı sonra Emre Akbaba'ya sövecek bu tayfa.. Emre Belhanda gibi takım savunması yapamaz... 1-2 gol kaçırsa çöp muamelesi görür anca Belhanda'ya yedrk olur... Feghouli'nin sezonu olacak diyenler yanılıyor kalırsa Belhanda'nın sezonu olacak bu sezon

10 numara olarak oynattığımız topçunun övdüğün tarafı takım savunması sence de ilginç değil mi ?

belhanda kadar gol atamaz de , asist yapamaz de , oyun kuramaz de , ofansif olarak etkili olamaz de ?

höwedesi beğenirsiniz yada beğenmezsiniz bilemem ama diego reyes hakkında portodan boş oyuncu çıkmaz öyle olsa adamlar almaz zaten yorumları varken höwedes çöp demek yanlış oluyo sanki hem savunma deyince akla gelen italyan futbolunun 1 numarasına giden adam hemde alman aynı mantığı kurabilirsiniz ben sadece sakatlık durumu problem diyorum serdar ve höwedes ikiside sakatlığa yatkın bu açıdan kötü..

Höwedes'e yapılan yorumlar bana Gomez'i hatırlattı.
Yahut, bizim takımda ne stoperler oynadı ne stoperler...

- Adam has Alman (Disziplin, Çalışma...)
- Schalke de Kaptanlık yapmış sembol figür
- Juventus ve Serie A "okulunu" görmüş
- 30 yaş ile Stoper için iyi bir yaş da.
- Alman milli formasını giymiş

Başarısız olma olasılığı çok düşük görüyorum. GSC'ciler herhalde Chiellini, Boateng vs. istiyor.

Son düzenleme:
Benedikt #Höwedes ist NICHT mit der Mannschaft auf dem Platz. Auch sein Auto ist nicht aufzufinden. #S04 #Schalke pic.twitter.com/8RMqR4Lo9L
— Marc Siekmann (@siekmann_m) July 28, 2018​

Höwedes Idmana katilmamis bugün

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Slm,

arifsports yurtdışı haberi Galatasaray ile anılan Benedikt Höwedes bugünkü Schalke takım antrenmanına katılmadı! (WAZ Basın)

"Mide problemleri" öne sürerek oyuncu takım antrenmanına katılmadı. Oyuncunun, Galatasaray'a transfer olma olasılığı çok yüksek (BİLD), edinen bilgilere göre.

@arifsports

Maicon gitmeden Höwedes mantıklı gelmiyor bana ancak ucuza kiralanabilir.

Denayer'da hala ısrarcıyım City'nin inadı kırılmalı Serdar-Denayer sağlam ikili olacaklar

Ama kimi istersin diye sorarsanız.

Djene Dakonam Getafe'de oynuyor 26 yaşında Hızlı-Güçlü bizim tam aradığımız oyuncu bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri