Orçun Sözer
Büyük Kaptan
Yapamaz10 numara olarak oynattığımız topçunun övdüğün tarafı takım savunması sence de ilginç değil mi ?
belhanda kadar gol atamaz de , asist yapamaz de , oyun kuramaz de , ofansif olarak etkili olamaz de ?
Yapamaz10 numara olarak oynattığımız topçunun övdüğün tarafı takım savunması sence de ilginç değil mi ?
belhanda kadar gol atamaz de , asist yapamaz de , oyun kuramaz de , ofansif olarak etkili olamaz de ?
Maicon gitmeden Höwedes mantıklı gelmiyor bana ancak ucuza kiralanabilir.
Denayer'da hala ısrarcıyım City'nin inadı kırılmalı Serdar-Denayer sağlam ikili olacaklar
Ama kimi istersin diye sorarsanız.
Djene Dakonam Getafe'de oynuyor 26 yaşında Hızlı-Güçlü bizim tam aradığımız oyuncu bence
Bu Djene icin 15-20m gibi rakamlar yaziliyor
20 Mil. Adamları önermesini biz de biliriz Kıyak BeyO kadar piyasa yapmış mı?
1 yıl önce Belçikada oynuyormuş.
Ben bir Barça maçında çok beğenmiştim.Eğer 15-20 isteniyorsa fazla bence o kadarlık bir oyuncu da değil.
"Getafe are demanding a fee in the region of €35m for central defender Djené. Tottenham Hotspur boss Mauricio Pochettino is reportedly a big fan of the Togolese international."O kadar piyasa yapmış mı?
1 yıl önce Belçikada oynuyormuş.
Ben bir Barça maçında çok beğenmiştim.Eğer 15-20 isteniyorsa fazla bence o kadarlık bir oyuncu da değil.
20 Mil. Adamları önermesini biz de biliriz Kıyak Bey
"Getafe are demanding a fee in the region of €35m for central defender Djené. Tottenham Hotspur boss Mauricio Pochettino is reportedly a big fan of the Togolese international."
Maicon gitmeden Höwedes mantıklı gelmiyor bana ancak ucuza kiralanabilir.
Denayer'da hala ısrarcıyım City'nin inadı kırılmalı Serdar-Denayer sağlam ikili olacaklar
Ama kimi istersin diye sorarsanız.
Djene Dakonam Getafe'de oynuyor 26 yaşında Hızlı-Güçlü bizim tam aradığımız oyuncu bence

24 gole direkt katkısı olmuş Emre'nin. Senin sözde modern orta sahan sağ bekimiz kadar hücum katkısı vermiş hala onun kadar oyun kuramaz diyorsun. Hangi oyun kurmasindan bahsediyorsun? İzlemediginiz oyuncular hakkında iskembeden sallayıp burda komik duruma düşmeyin. Oyun kurmaymis. Paralel evrende filan heralde. Biz goremedigimize göre. lolBütün oyun planı üzerine kurulmuş Emre Akbaba'yı çok abartıyoruz burada, Belhanda gibi oyunu kuramaz, yanında oynayabilir ya da rotasyonu olur... Bu kadar abartmayın oyuncuları..
Bakıyorum da bütün forum sallamış bana gomise çöp dedim diye.Gomis rodrigues olmasaydı o boş kale gollerini atabilirmiydi? Gomisin tek bildiği topu alıp rakibe g*tünü dayayıp pas atmak. Hız desen yok hava topu desen yok çalım desen yok pres yok Deplasmanlarda hiç yok , 30.dakikada kan ter içinde kalıyor.Son haftalarda kaçırdığı penaltılar yüzünden şampiyonluktan oluyorduk bi de utanmadan maaşımı 6.5m yapın diyor.Hiç utanma da yok bunda.Kimse GS den büyük değildir 34 yaşına girecek bu çöpe avrupada 1.5m den fazla vermezler.Herkesin salladığı belhanda olmasa bu takım kamyon gibi ağır kalırdı.Gomis'i CL'de merak ediyorum cidden ne yapabilecek.Premier ligin bidonu
Bakıyorum da bütün forum sallamış bana gomise çöp dedim diye.Gomis rodrigues olmasaydı o boş kale gollerini atabilirmiydi? Gomisin tek bildiği topu alıp rakibe g*tünü dayayıp pas atmak. Hız desen yok hava topu desen yok çalım desen yok pres yok Deplasmanlarda hiç yok , 30.dakikada kan ter içinde kalıyor.Son haftalarda kaçırdığı penaltılar yüzünden şampiyonluktan oluyorduk bi de utanmadan maaşımı 6.5m yapın diyor.Hiç utanma da yok bunda.Kimse GS den büyük değildir 34 yaşına girecek bu çöpe avrupada 1.5m den fazla vermezler.Herkesin salladığı belhanda olmasa bu takım kamyon gibi ağır kalırdı.Gomis'i CL'de merak ediyorum cidden ne yapabilecek.Premier ligin bidonu
Ya yeter serdar sakatlik diye diye adami yine sakatlayacaksiniz.
Mariano Fernando daha cok sakatlandi gecen sene daha cok mac kacirdi.
Hadi mariano neyse de Fernando rezil dondu sakatliktan.Onlara laf yok anasini satayim.
Mariano Serdardan daha kronik sakat benim gozumde.
HainlikŞu konuda haksızsın sana boş kale gibi geliyor ama o yapılan doğru koşularla alakalı
Misal Gomis'in yaptığı ters koşular bile zaman zaman bizi pozisyona sokuyor
Diğer taraftan ffp olayları varken yapmış olduğu davranış şekli tam manasıyla şımarıklık