GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 195

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,7K
Sayfa
195/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geel Melo, Feghouli ya da Belhanda ile takas ikisinin de mevkisinde oynar bu adam gibi adam
d27062264c6bba5e9a30fcad06c37f4f.jpg

Bunu ben 6 aydir yaziyorum ama GSC'nin cok bilmis uyeleri hepimizin bildigi sebeplerden dolayi Belhanda'yi aylarca yerden yere vurdular, Feghouli cok mu iyi bir sezon gecirdi, neden Feg'i elestirmiyorsunuz deyince cevap veremiyorlar

Gec de olsa taraftar neyin ne oldugunu anladi
Yahu Feghouli eleştirilmiyor demişsin bir iki mesajdır, bu doğru değil ki.

Şunu kabul ediyorum, Belhanda daha fazla ve daha sert eleştirildi. Benim görüşüme göre hak etti, çünkü daha kötü. Kimse Feghouli muhteşem de demiyor zaten, daha çok Belhanda ile ilgili pek bir beklenti kalmadı ama Feghouli ile ilgili bir beklenti var. Tabii bu biraz da ismi ile alakalı. Böyle devam eder ise merak etme o beklenti yerini çok sert eleştirilere bırakır, ki yavaş yavaş da başladı bu durum.

İki çift laf da sana etmek istiyorum. Bir çok kez dikkatimi çekti millete iki de bir laf sokup duruyorsun. Oysa örnek olarak ortaya koyduğun Belhanda hakkında ne düşündüğün bile net değil. Bir bakıyorum eleştiriyorsun, bir bakıyorum eleştirenlere laf ediyorsun.

Son düzenleme:
Fenerbahçe Berke Özer, Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu gibi genç transferlerine 5.5M€ bonservis bedeli harcarken Galatasaray altyapısından çıkardığı İsmail Çipe, Celil Yüksel ve Yunus Akgün ile Türkiye’nin en büyük akademisi olduğunu bir daha kanıtlamış oldu. Forza Cimbom on Twitter

Fatih Terim: "Galatasaray'da UEFA Kupası’nı kaldıran nesille çalıştım ama bu 2000 jenerasyonlu gençler onlardan daha potansiyelli." (2013) Forza Cimbom on Twitter

ismail çipe dışında doğru sıradan bir kaleci ptt seviyesinde falan takılır max malesef. umarım iyi bir kaleci cikartiriz veya erce falan gelir

feghouli ve belhanda eleştirileiblir ama dün ilkyarısı savaş alanına dönen,sakatlamaya yönelik oynayan bi rakibe karşı da ne beklediniz anlamadım..sahadan cekilelim diyen de sizdiniz.

ilkyarı toplam 10 dk oynanmıştır herhalde.feghouli topla oynadıgı bazı bölümler de güzel top sürdü,güzel hareketler yaptı vs .maç başlıgında da feghouli o belli bölümde iyi oynarken yazmıstım zaten.bikaç çalım da attı.mesela sinana yapılan sert faulden sonra ortasahada topu alıp çalımı bastı ama sonra ona da faul yapıldı vs.hatırladıgım bikaç şey daha var.

abartmayalım.

Merhaba arkadaşlar uzun bir takipten sonra üye oldum inşallah ayağım uğurlu geldirde kısa sürede bir 8 bir forvet bir stoper açıklanır bizde rahatlarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elimizdeki kadro şu anda bu

38813.jpg

Diğerlerinin hepsi bir şey olur da hazırlık döneminin en formsuz isimleri Gomis-Belhanda-Feghouli bana göre. Elimizden gelirse Gomis 'e sağlam bir alternatif ve Belhanda&Feghouli ikilisini direk kesecek kalitede 2 orta saha alalım derim ama ekonomik durum buna yetmeyecek

Ne olursa olsun da ilk 11 için çok iyi bir orta saha ve her an Maicon&Gomis 'in elinden formayı alabilecek kadar iyi bir forvet ve stoper şart takıma ne yalan söyleyim Gomis böyle devam edecekse gerçekten işimiz var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt