GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 196

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,8K
Sayfa
196/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu ben 6 aydir yaziyorum ama GSC'nin cok bilmis uyeleri hepimizin bildigi sebeplerden dolayi Belhanda'yi aylarca yerden yere vurdular, Feghouli cok mu iyi bir sezon gecirdi, neden Feg'i elestirmiyorsunuz deyince cevap veremiyorlar

Gec de olsa taraftar neyin ne oldugunu anladi
Edit süresi geçtiği için bir alıntı daha yapıyorum. Misal aynı bu alıntıladığım mesaj ile yaptığın gibi "hepimizin bildiği malum sebeplerden dolayı" yazmışsın.

Nedir senin ve bir kaç tane daha böyle arkadaşlar var kafanızdan atamadığı malum sebep, tabiiki Sneijder. Oysa bu kıyas bile anormal değil, neden devamlı bu kıyası anormal gibi gösteriyor sunuz ben de bunu anlamıyorum. Bu adam Sneijderin yerine gelmemiş olsa bile, ki bunu savunuyor sunuz, onun oynadığı alanda oynuyor. Pozisyon olarak kıyas yapılması kadar doğal bir şey yok.

Bunun yanında eleştirenler başka bir sürü nokta ortaya koyuyor ama sizin umurunuzda değilki, siz koymuş sunuz kafanıza Sneijder diye, adamın eksikleri dile getirildiği zaman bile bu konu üzerinden yürüyor sunuz.

Adamın alan kontrolü zayıf, oynadığı pozisyon için saçmalaması yüzünden kaybettiği top sayısı çok fazla. Pas ve şut kalitesi dersen saç baş yolduracak türden. Hal ve hareketleri yüzünden haybeye atıldığı maçlar hepimizin malumu. Oynadığı pozisyon ofansif bir pozisyon olmasına rağmen altı numara olan Fernando'nun ceza sahasına yaptığı koşular bile daha iyi. Elimizde ne var mücadele ediyor, doğru ama mücadele edip kazandığı topların çoğunu yine kendi saçmalası yüzünden kaybediyor, ee ben ne anladım o mücadeleden? Hem kendisinin hem de topu geri kazanmak için yardım eden takımın yorulmasından başka ne işe yarıyor?

Sonra bir de bonservis ve maaş meselesi var. Bu onun suçu değil deniyor. Olabilir değil ama bu bizim için çok ama çok yüksek bir bonservis bedeli ile geldiği gerçeğini değiştirmez. Yine keza maaşının çok ama çok yüksek olduğu gerçeğini, bu iki bedel karşısında aldıklarımızın çok az olduğu gerçeğini değiştirmez. Dolaylı yoldan ima ettiğin Sneijder'in maaşı da dillerden düşmüyor idi hazırlarsanız.

Hatırlıyor musun, Ndiaye konusunda ben kaybettiğimiz bir maç sonrası Ndiayeyi eleştirenlere laf sokanlara laf etmiştim. Sen gelip bana bu yüzden sataşmıș idin. Burada yediğin haltın ne farkı var? Üstelik bir kere de değil son zamanlarda defalarca böyle mesajlarına denk geldim.

Onyekuru 2. forvet gibi oynar rahat

Gomis
Garry-Onyekuru-Sinan
Ndiaye-Fernando

izlemek isterdim
Bence o rolde Sinan çok daha iyi iş yapar reis. Sinan hem kanat oynamak için daha ağır hem de acayip bir gol şansı var adamın. Ama dediğine katılıyorum reis Gomis 'in etrafını Rodrigues-Sinan-Onyekuru-Ndiaye gibi çevik adamlarla çevirirsek hem Gomis 'in yükünü azaltırız hem çok daha fazla katkı alırız ...

Bu arada dediğin gibi Onyekuru ve Sinan 'ın Belhanda & Feghouli 'nin elinden formayı alacağına eminim ...

feghouli iyi bi sezon geçirmedi sorusuna yüzlerce cevap verildi ama anlamak istenmemiştir.5 ay sakat oynaması ,kilolu olması ve yaz kampı geçirmemesi feghoulinin sorunlarıydı.bunlara ragmen iyi katkı verdi feghouli.belhandanın ise hiç bi mazereti yoktu.

belki hala sakatlık problemi var feghoulinin,belki daha aşamadı.belki budur hazırlık maclarındaki tutuklugu bilemiyorum.ama konu kapansın artık

Yaptığımız transferler zaten gecen seninin kadrosuydu zaten.
Daha Denayer gelmedi bile.
Bu kadro ile CL ve Ligi beraber yurutemeyiz.
Tehlike çanları çalıyor benden soylemesi.
Forvet,8 numara, stoper hatte ve hatta kadroyu genis tutmak icin 1 2 oyuncuya daha ihtiyaç var.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence o rolde Sinan çok daha iyi iş yapar reis. Sinan hem kanat oynamak için daha ağır hem de acayip bir gol şansı var adamın. Ama dediğine katılıyorum reis Gomis 'in etrafını Rodrigues-Sinan-Onyekuru-Ndiaye gibi çevik adamlarla çevirirsek hem Gomis 'in yükünü azaltırız hem çok daha fazla katkı alırız ...

Bu arada dediğin gibi Onyekuru ve Sinan 'ın Belhanda & Feghouli 'nin elinden formayı alacağına eminim ...
Sinan'ı dediğin gibi de kullanabiliriz Gomis kalır mı bilmiyorum ama kalırsa bu tarz koş koş bir takım olmalı arkası çünkü Gomis o kadar mücadele etmiyor ceza sahasında müthiş o yüzden topu oraya getirecek bir sistem lazım....Feghouli ve Belhanda da satılmazsa rotasyon olurlar en kötü yapacak bir şey yok

Feghouli kötü oyuncu değil,bence Fatih hocanın planına uygun bir kanat değil o yüzden orta sahada deniyor hoca Garry,Bruma,Onyekuru gibi kanatları seviyor

Hıncal Uluç: "Carole, hazırlık maçlarının en iyilerinden." (Sabah)

çok ilginç bir insan bu bunak ya. herşeyin tersini demeyi meslek edinmiş adam, ne güzel

sinan yapabilir forvet arkası çok rahat. belhanda'nin da feghouli'nin de ikisinin tek maçta yapacağı işi tek başina yapabilir hatta şuan. forvet arkasi denenmeli. solak oyuncu yok zaten takimda kesinlikle denenebilir 2.forvet gibi, arka alanda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt